Den private institution Hjallerup Børnehave søger en pædagog til en fast stilling på 37 timer med ansættelse den 1. o...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjallerup

OM HJALLERUP BØRNEHAVE

"Hjallerup børnehave - Verdens Bedste Sted" ligger i centrum af Hjallerup. Vi er en selvejende institution og blev private i 2015 og har drevet børnehaven i dette regi lige siden. Vi er aktive i det lokale bybillede og samarbejder med det lokale liv i byen, både på foreningsniveau, erhvervsniveau mv. Vi har stolte traditioner, men følger selvfølgelig med tiden både i forhold til det interne, men også det eksterne.

Hjallerup Børnehave er et mindre hus med et rummeligt, hjemligt, hyggeligt og trygt miljø, som stadig er professionelt. Vi er et hus med 2 stuer, der rummer 59 børn tilsammen. Vi har en engageret forældregruppe, der vil og bakker op om institutionen.

Vores fokusområder er relations orienteret pædagogik, båden den bevidste og den ubevidste læring, at følge børnenes spor og ikke mindst, at være nærværende gennem alle processer. I vores læringsmiljøer vægter vi den sunde kropslige udvikling af det, at være ude og være i bevægelse og opnå en fælles flowoplevelse, hvor vi er helt opslugte. Vi bygger vores praksis på en vekselvirkning imellem planlagte/intuitive forløb og leg, hvor børnenes socialisering naturligvis er i centrum, fordi al leg og læring bygges på et barn i god trivsel.

I Hjallerup Børnehave er strukturen med en institutionsbestyrelse, der til i hverdagen agerer sparringspartner for lederen og samtidig har det overordnede ansvar for børnehaven. Hertil kommer en forældrebestyrelse, der i dagligdagen står for det mere sociale i samarbejde med personalet i børnehaven, det kan eksempelvis være sponsorløb, juletur, arbejdsdag mv.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde:

Et hus, hvor du bliver en del af en flok ildsjæle til kollegaer, der elsker at være sammen med skønne børn hver dag. Vores målsætning indikerer også dette, da vi ønsker at børnehaven, er stedet hvor børn og voksne mødes i værdifulde og værdsatte nærende fællesskaber. Vi sætter barnet i centrum, hvor udendørsliv og social læring har høj prioritet. I børnehaven vil du opleve, at dine kolleger også ses, findes og opleves i børnehøjde. Bestemt en spændende arbejdsplads i udvikling, hvor hverdagen præges af genkendelighed og daglige rutiner. Vi er en del af et hold, hvor børn, forældre og personale sammen skaber tilhørsforhold og ejerskab i børnenes hverdag.

Vi er en medarbejdergruppe bestående af både kvinder og mand. Udover lederen er der ansat pt. 3 pædagoger. Du bliver den 4. 2 pædagogiske assistenter, vores rengøringsassistent og en teknisk servicemedarbejder, som varetager en lang række forskellige praktiske opgaver.

Derudover kan du forvente at blive en del af en børnehave med fokus på social kapital, hvor der lægges vægt på personale- og pædagogisk udvikling. Vi vægter det gode forældresamarbejde og ser forældre som en ressource og har et tæt og tillidsfuldt samarbejde og nyder stor opbakning i forhold til pædagogiske aktiviteter og traditioner.

Arbejdstiden er mandag til torsdag indenfor tidsrummet kl. 06:00 – 17:00 og fredage kl. 06:00 – 16:30. Du vil også skulle deltage i personalemøder, som ligger efter åbningstid.

Vi søger en pædagog med følgende kvalifikationer og egenskaber:

  • Du er entusiastisk og glad for at være aktiv sammen med børnene.
  • Du kan se det unikke i hvert barn og støtter op om deres individuelle og sociale kompetencer.
  • Du mestrer overblik, nærvær og fleksibilitet i forhold til organisering og udførelse af meningsfulde og dynamiske læringsfællesskaber og -miljøer for børnene, både selvstændigt og i tæt samarbejde med kollegaer.
  • Du deltager på årets koloni.
  • Du er livredder, (eller har lyst til blive det) da vi tager i den lokale svømmehal med børnene.
  • Du har en anerkendende, inkluderende og værdsættende tilgang i relations arbejdet i forhold til både børn, forældre, kollegaer og samarbejdspartnere.
  • Du er robust og stabil, så du kan holde fast i teori og samtidigt justere, reflektere og udvikle dig fagligt og praktisk i en til tider forandringsfuld og travl pædagogisk hverdag.
  • Du er ansvarsfuld og loyal overfor aftaler og indgår i samarbejdet, både når det kræves at du lytter og når du skal give din mening til kende med henblik på et godt fysisk, psykisk arbejdsmiljø.
  • Du er teoretisk og fagligt funderet og har lyst til at bidrage med faglige ideer og refleksioner til udvikling af fælles struktur, kultur og fysiske rammer og mestrer at reflektere over egne og kollegers praksis samt give og modtage faglig sparring med en anerkendende kommunikation.
  • Skriftlighed er naturligt for dig i forhold til kommunikation og dokumentation til forældre på Parent, udarbejdelse af handleplaner vedrørende børn, tiltag i forhold til læring m.m.

Kan du se dig selv arbejde i "Hjallerup Børnehave - Verdens Bedste Sted", vil vi glæde os til at høre fra dig.

Ansøgningen vedlagt relevant CV/bilag skal være os i hænde senest 19. september 2021.

Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".

Spørgsmål rettes til leder Lena Skjødsholm på [email protected] eller på mobilnr.: 81880416.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 38. Har du ikke hørt noget før d. 1. oktober er stillingen besat til anden side.

Se mere på vores ansøgersite: https://hjallerup-bornehave.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=da49ea3c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjallerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hjallerup
  • Søndag den 19. september 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Aalborg

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Pædagog
    • Aalborg
    Få mere info
  • Pædagog i Nørresundby

    Vi søger lige nu en fagligt dygtig pædagog, der brænder for det pædagogiske arbejde med børn og unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.Om jobbetSom medarbejder ved Specialbørnehje..
    • Pædagog
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Sydskolen, Sæby Skole, søger en engageret pædagog, der ser et potentiale i legende læring på 0.årgang, og som kan igangsætte spændende aktiviteter i vores SFO.Lidt om jobbet: Vi søger en pæ..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Støvring

    Vil du gøre en stor forskel for børn og unge med særlige behov sammen med engagerede kollegaer?Specialbørnehjemmet Kvisten søger en engageret og omsorgsfuld pædagog til at arbejde med børn og u..
    • Pædagog
    • Støvring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hjallerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hjallerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hjallerup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0