Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Kom og hjælp os med at gøre en forskel for Erhvervslivet på Fyn.

Bliv en del af et kompetent og ambitiøst controllerteam, der arbejder med spændende projekter.

Vi har så mange spændende projekter, og vi kan ikke nå at holde styr på dem alle sammen, så derfor har vi brug for dig som vores nye controller i vores otte mand store controllerteam. Teamet er en del af økonomiafdelingen i Erhvervshus Fyn på i alt sytten glade, imødekommende og hjælpsomme medarbejdere, der alle glæder sig til at byde dig velkommen.

Erhvervshus Fyn er i konstant udvikling og i fuld gang med at udvide et dynamisk og stærkt økonomiteam, som skal understøtte det daglige arbejde med at hjælpe virksomhederne igennem deres udvikling mod øget vækst. Vi varetager projekter og regnskaber for flere klynger i Danmark, og derfor har vi stor fokus på kvalitet og god service.

Lidt om Erhvervshus Fyn

Erhvervshus Fyn arbejder på at styrke de fynske virksomheder via uvildig sparring og attraktive tilbud, som skaber arbejdspladser på Fyn. Vi er de små og mellemstore virksomheders uvildige sparringspartner og har et tæt samarbejde med lokale, regionale og internationale interessenter med samme fokus. Vi sikrer også medfinansiering til udvikling i virksomhederne via en lang række forskellige programmer/projekter. Med afsæt i virksomhederne og øvrige aktører arbejder vi på at accelerere vækst og værdiskabelse.

Hos Erhvervshus Fyn får virksomhederne kortlagt deres vækstmuligheder og potentiale og bliver henvist til relevant rådgivning i det private erhvervsliv. Vores konsulenter er uvildige og skal hvert år vejlede knap 500 virksomheder. læs mere på Erhvervshus Fyn (ehfyn.dk)

Hvad leder vi efter?

Vi er på udkig efter en dygtig og ansvarsbevidst controller til at administrere en bred, og stadigt voksende portefølje af programmer/projekter, herunder EU-bevillinger, som sikrer vækst hos de fynske virksomheder.

Du bliver en del af vores controllerteam, hvor du i tæt samarbejde med de øvrige controllere og de faglige projektledere, skal stå for den regnskabsmæssige og administrative styring af flerårige projekter med mange deltagere og eksterne samarbejdspartnere.

Succeskriterierne for dit arbejde som controller er, at du gennemfører den regnskabsmæssige og administrative håndtering af projekterne planmæssigt, så projektlederne kan fokusere på de faglige kerneopgaver. At du har gode kommunikative evner, da jobbet også indeholder en stor berøringsflade med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • udføre controlleropgaver, herunder kontering og bogføring og månedlig budgetopfølgning på projekter samt regnskabsaflæggelse og kvartalsvis afrapportering af projekter til bevillingsgivere
  • have ansvar for at udarbejde revisionsmateriale i forbindelse med afrapportering af projekter
  • have et tæt samarbejde med de faglige projektledere om at sikre projekternes gennemførelse til tiden inden for budget og i overensstemmelse med bevillingsforudsætningerne
  • have kontakt med samarbejdspartnere og virksomheder i forbindelse med indhentning af dokumentation
  • bidrage i ansøgningsprocessen med at udarbejde projektbudgetter
  • varetage ad hoc regnskabsmæssige opgaver
  • hjælpe til med udarbejdelse af årsregnskaberne

Hvem er du?

Du har økonomi- og regnskabsmæssig erfaring som controller/revisor/økonomimedarbejder. Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring med projektøkonomi, men det er ikke et krav. Du er en erfaren IT-bruger med godt kendskab til Excel, og du har et forspring, hvis du har kendskab til Dynamics 365 Business Central. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og evner at skabe overblik og prioritere dine arbejdsopgaver og samtidig være teamplayer, som byder ind til fællesskabet. Du tager ansvar, er opsøgende og kan arbejde med mange bolde i luften uden at miste overblikket. Du har god forståelse for systemer og processer, og du trives i en omskiftelig hverdag.

Vi tilbyder

Et spændende og dynamisk job i et uformelt miljø med fokus på udvikling og vækst, både personligt og fagligt. Vi har trivsel i højsæde og fokus på at have medarbejdere, som glæder sig til at komme på arbejde hver dag. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som forhandles individuelt efter kvalifikationer og inkluderer pension, sundhedsforsikring og frokostordning. Du vil få base på Munkebjergvænget i Odense.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 25. februar 2022

Vi vil løbende vurdere ansøgningerne og kalde til samtaler og evt. test med henblik på hurtig tiltrædelse

Yderligere information

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte controllerchef Annette Dyhr Andersen på

tlf. 25 50 53 06.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Odense M
  • Fredag den 25. februar 2022

Lignende jobs

  • Uopfordret ansøgning, Finanssektoren

    Som anført på vores hjemmeside, modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. For at give vore kandidater en god service, og som led i at vi overholder Den Europæiske Persondata forordning (GDPR),.
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomiansvarlig (financial controller) til softwa...

    Vi søger en kvalificeret og selvstændig økonomiansvarlig, som motiveres af at løse selvstændige opgaver. Som økonomiansvarlig vil du være ansvarlig for at håndtere og optimere alle virksomheden..
    • Økonom
    • Odense SV
    Få mere info
  • Økonomimedarbejder til Odense Musikskole

    Odense Musikskole søger en erfaren, udadvendt og serviceminded økonomimedarbejder med sans for systematik i et kreativt miljø.Odense Musikskole er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor meda..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info
  • Finans Konsulent, Infor M3

    Bliver du motiveret af at arbejde med de bedste i branchen, i en virksomhed som er førende partner med Infor M3 et af verdens største ERP systemer.Bliver du motiveret af at arbejde med de bedste i .
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Odense M over tid

Dato Alle jobs som økonomer
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1