VKCONSULTING søger en controller til IRD Fuel Cells A/S i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Om jobbet:

IRD Fuel Cells A/S er en udviklings- og produktionsvirksomhed indenfor bæredygtige brændselscellekomponenter og løsninger til brint-industrien rettet mod markederne i EU, USA og Kina. Vil du med på en spændende rejse hvor ordretilgangen er stigende og der investeres betydeligt i ny teknologi og faciliteter, hører vi gerne fra dig.

Som controller skal du varetage klassiske finans controller opgaver kombineret med en række projekter indenfor optimerings- og implementeringsopgaver. Virksomheden er i en større ekspansionsproces rettet mod det globale marked hvorfor et internationalt mindset er en nødvendighed.

Dine opgaver vil primært være:

  • Finansiel rapportering til koncernens moderselskab i Kina for IRD i Danmark og for dattervirksomheden i USA
  • Bidrage i udarbejdelse af måneds- og årsafslutninger – herunder kontakt til revisionen
  • Supportere med finansielle/forretningsmæssige analyser til udvikling og optimering af virksomheden (bl.a. udarbejdet med Jetreports) og være sparringspartner for organisationen som helhed
  • Bidrage til fortsat udvikling af Navision/Business Central
  • Deltage i udarbejdelse af forecasts og budget
  • Back-up til løn-/gageudarbejdelsen, samt udføre en meget begrænset mængde finansbogføring
  • Ad hoc-opgave

Da finansfunktionen er en forretningsmæssig sparringspartner for organisationen som helhed, skal du således gerne trives med at være en udadvendt kommunikator, der formår at formidle data og analyser på en tydelig og inddragende facon.

Vi forventer:

Du har formentligt en baggrund som revisor eller/og controller (HD-R, cand.merc.) eller lignende. Vi forventer, at du har nogle års praktisk erfaring fra en lignende stilling, gerne i en produktionsvirksomhed. Du er forretningsorienteret og evner ubesværet at sætte dig ind i nye stofområder inden for finans såvel som bl.a. ERP-tekniske løsninger. Du er avanceret bruger af MS Office pakken og superbruger af Excel. Du er fortrolig med Navision/Business Central og gerne Jetreports. Kendskab til løsninger fra Continia vil være en fordel. Vi ser gerne, at du behersker både dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.

Din profil:

Du er positiv, ansvarsbevidst og kan lide at indgå i fællesskab med andre. Du bliver en del af et mindre finansteam i en flad og dynamisk organisation, hvor du bliver sparringspartner på tværs af diverse afdelinger. Vi ser gerne at du kan genkende dig selv i nedenstående egenskaber:

  • Udadvendt, kommunikativ og team-player
  • Fagligt solid og formålsdreven
  • Interesse for IT ift. optimering og implementering af nye tiltag
  • Du har stor autonomi og nysgerrighed i din tilgang til jobbet
  • Analytisk og løsningsorienteret tilgang der bidrager til udvikling

Vi tilbyder:

Du får primær reference til vores senior controller og I skal i samarbejde sikre at finansfunktionens operationelle opgaver udføres med fortsat høj kvalitet. Du bliver en del af en virksomhed med 60 engagerede medarbejdere med bred faglig og international diversitet. Du kommer til at arbejde i et højteknologisk miljø hvor innovation og udvikling er kendetegnende, og hvor fokus er rettet mod produktion af energirigtige løsninger til det globale marked. Hos IRD Fuel Cells A/S er der en god stemning, højt til loftet og en stor grad af frihed og fællesskab.

Om virksomheden:

IRD Fuel Cells A/S er inde i en rivende udvikling, hvor udviklingen af brændselsceller som én af fremtidens energiteknologier præger hver eneste dag. Vi har et tæt samarbejde på tværs af alle afdelinger, og vi sætter stor pris på engagement og idéer til at udvikle både vores produkt, vores processer og vores hverdag.

Selskabet er ISO45001 arbejdsmiljøcertificeret og har stor fokus på både trivsel, udvikling og uddannelse. Vi er placeret i Tietgenbyen ved Odense, hvor vi bor i åbne og tidssvarende lokaler med gode personaleforhold. Du kan læse mere om IRD Fuel Cells A/S på www.irdfuelcells.com

Ansøgningen:

Hvis du vil med ombord i en fynsk virksomhed i rivende udvikling, hvor et internationalt mindset og den grønne omstilling præger hverdagen, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning og CV via dette link. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Rikke Vojer Kern på tlf.: 70152010 alle hverdage. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Odense SØ
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Økonom i Odense C

    Trives du med traditionelle økonomiopgaver, hvor du kan behandle økonomiprocesserne fra A-Z i virksomhedens datterselskaber?Du kan forvente at blive en del af en mindre organisation, hvor alle .
    • Økonom
    • Odense C
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Vil du arbejde med økonomi og/eller data på Sundhedsområdet i en af landets største kommuner? Så er det lige dig vi leder efter. Sundhedsforvaltningen søger lige nu to konsulenter til Økonomi &.
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Er din faglige værktøjskasse fyldt med kompetencer inden for økonomistyring og digitalisering? Og vil du bringe det i spil som styrmand på en digital rejse hos en markant spiller på møbel- og detai..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Azets Odense leder efter en skarp senior økonomikonsulent med store ambitioner og solidt fodfæste i regnskabsbranchen. Bliv en del af et energisk internationalt miljø, hvor hver dag byder på nye mu..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som økonomer
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1