Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

- Hands-on teamplayer med god forretningssans Er du en erfaren controller, eller vil du forfølge en karriere inden for controlling? Er du en struktureret person med analytiske evner og en faktabaseret kommunikationsform? Og trives du i et agilt miljø, hvor forretningssans er afgørende for at opnå vores økonomiske mål? Hvis ja, så kan er du måske vores nye controller.

SBS Friction omsætter for +150M DKK årligt, og vi er kendt og respekteret i branchen for kvalitet og innovation, herunder bla. miljøvenlige bremseklodser. Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt arbejdsmiljø med en høj grad af teamånd. I SBS Friction er vores kommunikation på samme tid både uformel og præcis. De fleste af os interesser sig for motorcykler, og hvis du også gør, så vil du helt sikkert føle dig hjemme hos os. Ellers vil du blive motiveret af økonomiske analyser og rapportering til en international koncern.

Din profil
Du er enten en erfaren og ambitiøs controller eller et talent med et stærkt ønske om en karriere indenfor controlling. Du arbejder struktureret og holder fokus på de prioriterede opgaver, så du når i mål med egne og teamets opgaver. Du har minimum 3 års erfaring med controlling og ved, hvad der skal til for at understøtte en virksomhed i vækst med analyser, der kan drive økonomiske resultater.

Du er formentlig en af de bedste performere og holdspillere i dit team og har et godt kendskab til ERP / AX / D365 / Excel / BI og med et bredt kendskab til andre relevante programmer. Du taler og skriver engelsk på forretningsniveau og har erfaring med at arbejde i et internationalt miljø.

Din hands-on arbejdsstil, gode teamwork og stærke diplomatiske kompetencer vil være dét, der giver dig succes i jobbet på både kort og lang sigt. Du vil udvikle vores processer sammen med teamet i økonomi og andre afdelinger.

Jobbet
Din mission er at levere controlling, rapportering og beslutningsgrundlag for både økonomiafdelingen, fabrikken og på tværs af organisationen i LEAN arbejdsgange. Derudover vil du personligt være med til at drive den løbende optimering af virksomheden, så vi når vores ambitiøse mål og fortsat har profitabel vækst.

Du refererer direkte til vores CFO og kommer til at arbejde selvstændigt med dine opgaver og projekter – også i samarbejde med Group Finance i Brembo. Du vil udarbejde månedsregnskaber, rullende prognoser og budgetter. Du vil understøtte udarbejdelsen af forretningsplaner og stå for afvigelsesanalyser og ad-hoc analyser, samtidig med at du følger op på omkostningsbesparelser og værdikædeanalyser. Endelig vil du stå for standardomkostningsberegning, slow-moving analyse samt CAPEX tracking og rapportering i en investeringsintensiv virksomhed. Hvis du ikke har erfaring med alle disse områder, lærer vi dig gerne op, så du får opbygget denne kompetence.

Jobbet kræver en høj grad af proaktivitet og en personlighed, der ser andre afdelinger som kunder. Du skal trives godt med at arbejde i et team, hvor vi aktivt søger at bevare og udvikle vores gode arbejdsmiljø og processer.

Oversigt over dine opgaver

  • Ledelsesrapportering, månedsluk, budgetter og rullende budgetter
  • Business plan forberedelse og rapportering (P&L, Balance Sheet, Cash flow)
  • Afvigelsesanalyser
  • Støtte organisationen med ad-hoc analyser
  • Støtte det centrale Value Analysis Team med omkostningskalkulationer mm.
  • Standard Cost analyser og beregning
  • Slow-Moving analyser
  • CAPEX Tracking & Reporting (Investment Payback & Net Present Value calculation)

Din profil/dine kvalifikationer

  • Relevant uddannelse indenfor revision, business, økonomi eller finans
  • Minimum 3 års erfaring med regnskab og/eller controlling
  • Trives godt i et agilt miljø med dynamiske mål og mange forretningsmæssige behov
  • Proaktiv og resultatorienteret personlighed
  • Stærke analytiske evner
  • Vi foretrækker en kandidat med erfaring fra en serieproducerende virksomhed
  • Engelsk på højt niveau
  • En rolig person, som arbejder velovervejet og planlagt med gode kommunikationsevner

SBS Friction tilbyder arbejde i en virksomhed med et højt drive og mulighed for personlig udvikling. Vi tilbyder en række personalegoder, som f.eks. kantine, fitnessrum på virksomheden, rabatter hos lokale virksomheder, massage, frugt, 6 ugers ferie og fleksible arbejdstider – nogle med begrænset egenbetaling.

Hvis ovenstående matcher din profil og interesse, så kontakt vores HR Partner Proces Support A/S, Per Schorling på +45 2332 5825 for en umiddelbar vurdering af din profil ift. jobbet eller find mere information om SBS Friction på vores hjemmeside her.

Upload din ansøgning og dit CV online her. Alle ansøgninger og henvendelser behandles fuldt fortroligt.

Vi vurderer ansøgere løbende, så søg hurtigt, hvis du har interesse

Besøg vores Facebook side her eller se videoer om SBS Friction her

SBS Friction A/S is a globally leading manufacturer of brake pads for motorcycles and other segments with a full supply chain in Denmark. We are part of the Brembo Group with more than 12,000 employees worldwide and a turnover of 2.8 billion EUR. SBS Friction is well-known and recognized within its industry for quality and innovation, and we always employ the best and most qualified employees for the tasks and challenges we face.

We operate globally, so it’s important that our employees think and act internationally with an understanding and respect for other cultures. Focus areas for SBS employees are Lean, IT and co-operation. All employees work cross-organizationally. SBS recruits employees, who, aside from professional qualifications, show goal-orientation, hard work, commitment, co-operation and “team spirit”.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Svendborg
  • Tirsdag den 04. oktober 2022

Lignende jobs

  • Økonom i Nyborg

    Er du struktureret, grundig og venlig, og vil du være vores nye kollega i bogholderiet? Netop nu søger [xxxxx] a/s◀ en selvstændig og engageret økonomiassistent til hovedkontoret i Nybo..
    • Økonom
    • Nyborg
    Få mere info
  • Økonom i Assens

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 5610 Assens
    • Økonom
    • Assens
    Få mere info
  • Økonom i Middelfart

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 5500 Middelfart
    • Økonom
    • Middelfart
    Få mere info
  • Økonom i Odense

    Er din faglige værktøjskasse fyldt med kompetencer inden for økonomistyring og digitalisering? Og vil du bringe det i spil som styrmand på en digital rejse hos en markant spiller på møbel- og detai..
    • Økonom
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0