Erfaren debitorcontroller, der vil være med til at sikre fundamentet for finansiering a...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Ønsker du et udviklingsorienteret og afvekslende job, hvor du får stor mulighed for at definere din egen rolle i et tæt samarbejde med den øvrige regnskabsfunktion? Har du en god forretnings- og regnskabsforståelse, erfaring med controlleropgaver og er du en dygtig formidler? Så er du måske vores nye kollega i enheden ”Regnskab”.

Du bliver en del af et velfungerende team på 10 i Enheden ”Regnskab”, som varetager opgaver inden for regnskab og finansiel controlling af Skattestyrelsens §38 regnskab. Vi har fokus på et stærkt fagligt miljø, hvor vi hjælper og understøtter hinanden og har samtidig en stærk hold-ånd, en uformel omgangstone og vi bidrager alle til, at der er et godt og humørfyldt arbejdsmiljø i enheden.

Enheden udgør sammen med 11 andre enheder afdelingen ”Opkrævning og Betaling”. Afdelingen ”Opkrævning og Betaling” kalder vi i daglig tale for ”Danmarks største kasseapparat”, fordi vi hvert år bidrager til af få mere end 1.000 mia. kr. netto i statskassen. Meningen med vores arbejde er derfor også til at få øje på, da vi er med til at skabe fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Debitoranalyse og controlling, dataudtræk, rapportering og sparring
Denne stilling er nyoprettet og du får rig mulighed for selv at være med til at definere den i et tæt samarbejde med dine nye kollegaer og den øvrige forretning i afdelingen Opkrævning og Betaling. Dine opgaver kommer til at spænde bredt, og vil bl.a. omfatte:

  • Udarbejdelse, udvikling og gennemførelse af debitoranalyser og debitorcontrolling
  • Månedlig opfølgning på debitorudviklingen
  • Formidling af debitoranalyser og controlling til kollegaer og ledere i de øvrige enheder i afdelingen ’Opkrævning og Betaling’
  • Dataudtræk og behandling af data fra SAP, Business Object mv.
  • Udvikling, opdatering og vedligehold af databaser via Power Query, Power Pivot og eventuelt SQL
  • Understøttelse af projekter med data, viden og teknisk input på tværs af afdelingen ’Opkrævning og Betaling’ og Skatteforvaltningen i øvrigt
  • Sparring med kollegaer og ledere i ’Opkrævning og Betaling’ omkring input og data til udvikling af arbejdsprocesser på debitorområdet
  • Udvikling og udarbejdelse af rapporter samt ad-hoc bestillinger til direktionen og øvrige samarbejdspartnere i Skatteforvaltningen


Analytiker med god regnskabsforståelse og flair for formidling
Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være cand.oecon., cand.merc., cand.merc.aud. HD, HA, eller lign. eller du har igennem din hidtidige erhvervserfaring oparbejdet gode forudsætninger for at varetage ovenstående opgaver.

Du har 5-10 års erfaring fra en lignende stilling og med dine skarpe kommunikative evner formår du at formidle tal og statistisk materiale i tale, skrift og gennem visualisering, og du har en god menneske- og forretningsforståelse, der gør dig i stand til at kommunikere i øjenhøjde med mange forskellige modtagere.

Du er en analytiker med udpræget logisk sans, som både har øje for detaljerne og den helhed de indgår i. Du har en god regnskabsforståelse, er superbruger i Excel og har gerne erfaring med Power Query, Power Pivot, Business Objects, SAP og/el. SQL.

Ansøgning, kontakt og løn
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis via linket ”søg stillingen” inden ansættelsesfristens udløb tirsdag den 28.04.2020.

Vi holder to samtalerunder. Ansøgere, der går videre til anden runde bliver bedt om at udfylde en logisk test og en personprofil, der anvendes som dialogværktøj på anden samtalerunde.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Monica Vestergaard Rasmussen på tlf. nr. 72 37 99 67.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Damstrædet 2, 6950 Ringkøbing. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse pr. 01. el. 15. juni 2020.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest, oplysningsskema og referencer.

Om Skattestyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Ringkøbing
  • Tirsdag den 28. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som økonomer
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3