Tilbudsberegner til CSK Steel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Tilbudsberegner med kundekontakt CSK Steel har gennem et mangeårigt samarbejde med kendte arkitekter og engagerede bygherrer opnået stor erfaring med rådgivning, design, produktion og montage af altaner og værn.

Altanen er lejlighedens ekstra rum – privatliv i det fri uden det besværlige havearbejde og med muligheden for at følge årstiderne på nært hold. Derudover er altanen ofte lig med en betydelig værdiforøgelse af ejendommen.

Jobbeskrivelse

For CSK Steel (CSK) søger vi en struktureret og ansvarsfuld tilbudsberegner til virksomhedens altan-division. Altan-divisionen arbejder primært med de større entreprenørvirksomheder, og disse varetages fra salgskontorer i hhv. Thisted og Aarhus. Den nuværende salgschef er primært tilknyttet Aarhus kontoret. Som tilbudsberegner, bliver du en del af Thisted kontoret, og her skal du primært medvirke til beregningen af tilbud på altaner, trapper og værn for eksisterende såvel som nye kunder, og til tider deltage i præsentationen af tilbud overfor den enkelte kunde.

Din dagligdag i CSK Steel

Som tilbudsberegner hos CSK kommer du til at referere direkte til virksomhedens projektdirektør. Du bliver en del af et rutineret team, bestående af en salgschef, projektledere, en controller og en produktionschef samt en logistik- og indkøbsansvarlig. I teamet, og i virksomheden generelt, værdsættes en omgangstone, som er åben, direkte og præget af humor. Du får dermed direkte adgang til råd og faglig sparring internt i dit team. Som en del af din on-boarding, bliver du tilkoblet den kollega, der sidder med tilbudsberegning i dag. Du får således et grundigt indblik i vedkommendes erfaringer, ligesom du også vil få indsigt i præsentation af tilbud, som vedkommende også har erfaring med.

Dit kommende team flytter inden længe ind i nyistandsatte lokaler i Thisted, med det formål at samle samtlige af CSK's backofficefunktioner under ét tag.

Da CSK har en del kunder på Sjælland og i Københavnsområdet, må der forventes periodevis mødeaktivitet og besøg disse steder. Ud over disse kundemøder, vil du ca. en gang hver 14. dag skulle til Aarhus for at deltage i de projekter og de præsentationer, de måtte have. Rejseaktiviteten vil ca. være 30-45 enkeltdage om året. CSK stiller i forbindelse med møderne/turen til Aarhus en puljebil til rådighed.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver omfatte:

  • Via diverse portaler (b.la byggeweb), konkrete projekter fra kunder, skal du gennemgå tegninger og materialer for derefter at beregne mængder og priser.
  • Udarbejdelsen af kalkulationer som ender ud med et konkret tilbud.
  • Optimering / vurdering af projekterne med teamet.
  • Udarbejdelse af alternative løsninger / tilbud i samarbejde med teamet.
  • Koordinering med produktions- og indkøbschefen med det formål at få det bedst mulige tilbudsgrundlag.
  • Beregning i XLS.
  • Deltagelse i præsentation af tilbud.
  • Opfølgning på tilbud.

Din faglige profil

  • Du kommer fra en stilling som sælger, beregner e.lign. og har dermed erfaring med at beregne og kalkulere tilbud på baggrund af tegningsmaterialer. Din erfaring kan stamme enten fra byggebranchen eller fra en produktionsvirksomhed inden for stålbranchen.
  • Du har kendskab til, hvorledes en byggeplads fungerer således, så du kan medtage de praktiske montageudfordringer i dine beregninger.
  • Du er habil bruger af Microsoft Excel.
  • Du begår dig på dansk i skrift og tale samt engelsk i tale.

Din personlige profil

  • Du er struktureret og omhyggelig i dit arbejde og gør gerne den ekstra indsats, der skal til for at få opgaven løst.
  • Du er ikke bange for at tage fra, da arbejdsbelastningen vil variere efter mængden af tilbud, der skal udformes.
  • Du kan arbejde selvstændigt og fokuseret, samtidig med at du har lyst til at være en del af et team.
  • Du er motiveret for at lave et produkt af kvalitet, og som lever op til det CSK's kunder er vant til.

CSK tilbyder

  • Muligheden for at udvikle dine faglige færdigheder ved at håndtere projekter med stor kompleksitet for kunder, der stille høje krav til udførelse og kvalitet.
  • At blive en del af et forretningsområde hos CSK i vækst.
  • Professionel sparring med erfarne kollegaer.
  • Løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring.

Om virksomheden

CSK Steel er en af Skandinaviens førende producenter af stålkonstruktioner til byggebranchen. Virksomheden konstruerer og fremstiller stålkonstruktioner til alle former for byggeri.

CSK producerer altaner til primært nybyggerier. Altanerne bliver produceret fra bunden og færdigsamles med alt fra gulv til værn på egne produktionsfaciliteter i Thisted. Altanerne sendes direkte fra produktionen til byggepladsen med egne lastvogne, klar til montage, og monteres med egne kraner af egne montører.

CSK har fabrikker i både Danmark og Letland. Tilsammen er deres produktionssteder i stand til at levere stålløsninger til stortset enhver tænkelig konstruktion, uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

CSK er præget af godt købmandsskab samt en villighed til at levere fleksible løsninger til fordel for kunden. Virksomhedens væsentligste parameter for succes er deres dedikerede medarbejdere, hvis evner og unikke kompetencer har sikret CSK sit gode rennomé.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Thisted
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Thisted over tid

Dato Alle jobs som økonomer
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 2