SKARP ØKONOM TIL BETALINGSOMRÅDET I KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du være med til at analysere konkurrencen og håndhæve reglerne på betalingsområdet? Vil du være med til at sikre gode forbrugerforhold og en fri og fair konkurrence? Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd.

Arbejdsopgaver
I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder vi for velfungerende markeder. Center for Digitale Platforme håndhæver konkurrenceloven i bl.a. den finansielle sektor og fører som et særligt fokusområde tilsyn med en række regler på betalingsområdet. Styrelsen opsporer og griber ind over for overtrædelser af betalingsreglerne, udarbejder analyser og er en aktiv og engageret deltager i politikudviklingen på området. Vores arbejde har reel effekt for det danske samfund og den enkelte forbruger.

Stillingen er først og fremmest målrettet betalingsområdet, som er et område i betydelig udvikling. Men der er også mulighed for at komme til at arbejde med andre af centrets områder, som f.eks. finans, tele eller digitale platforme.

Centrets økonomer arbejder især med analyser og håndhævelsessager. Det kan være i forbindelse med en virksomheds fastsættelse af urimeligt høje priser i strid med betalingsreglerne, eller hvor centret gennemfører omkostningsundersøgelser og fastsætter konkrete prislofter på betalingsområdet. Det kan også være analyser af, hvordan regler inden for et område kan ændres til gavn for konkurrencen, virksomhederne og i sidste ende forbrugerne. Økonomerne arbejder endvidere med markedsovervågning og opsøgende aktiviteter i centrets brancher. Centret er involveret i en række større og fagligt komplekse analyser, betalingssager og konkurrencesager, som kræver stor fagøkonomisk indsigt.

Det betyder, at du i samarbejde med dine kolleger vil løse blandt andet følgende forskelligartede og udfordrende opgaver:

  • Analyser og håndhævelsessager på betalingsområdet
  • Politikudvikling, ministerbetjening og samarbejde med interessenter på betalingsområdet
  • Analyser af adfærdsmæssige virkemidler
  • Opsøgende aktiviteter, fx møder med virksomheder

Du vil få et stort ansvar for at tilrettelægge opgaveløsningen. Din indsats vil få betydning for, at styrelsen kan løfte sine opgaver på betalingsområdet kompetent og effektivt. Opgaverne løses i et inspirerende og stærkt fagligt miljø og i samarbejde med dine nærmeste kollegaer, styrelsens øvrige centre og direktion samt eksterne samarbejdspartnere.

Stillingen er tiltænkt en medarbejder, som kan varetage rollen som special- eller chefkonsulent på betalingsområdet.

Du
- Er en dygtig økonom med høj faglighed (cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller lignende økonomisk kandidatuddannelse)
- Har stor interesse for betalingsområdet og konkurrenceøkonom
- Kan lide at arbejde i spændingsfeltet mellem økonomi og jura
- Er grundig og kvalitetsbevidst og har samtidig fokus på fremdrift i dine opgaver
- Har gode formidlingsevner, og du formår at skabe gode relationer og at samarbejde

Vi lægger desuden vægt på, at du:
- Har praktisk arbejdserfaring med betalingsområdet efter endt uddannelse fra den finansielle sektor eller relevante myndigheder.
- Har praktisk erfaring med at arbejde med konkrete sager og formidle komplekse sammenhænge i et letforståeligt sprog
- Kan give faglig sparring på et højt niveau til både kolleger og chefer
- Evner at tilrettelægge og lede interne processer i styrelsen
- Har erfaring med udadvendt arbejde og kan håndtere interessenter selvstændigt.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med:
- Økonomiske analyser inden for betalingsområdet, konkurrenceområdet, digitale platforme, IT- og telesektoren, serviceindustrien eller den finansielle sektor
- At arbejde i et politisk præget miljø.

Vi
Vi arbejder med varierede opgaver, der til tider er krævende og komplekse, og vi har tæt kontakt til erhvervslivet og andre myndigheder. Vi er ca. 300 engagerede kolleger, der ligesom du brænder for at gøre en forskel. Arbejdet foregår i højt tempo med en stor grad af selvstændighed og initiativ. Vores hverdag er præget af humor og en positiv og professionel tilgang til kolleger og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt. Større opgaver løser vi primært i tværfaglige teams, hvor jurister og økonomer arbejder sammen.

Du kan læse mere om styrelsen på www.kfst.dk, se en kort profilfilm om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens arbejde for velfungerende markeder eller se en film om, hvordan det er at være medarbejder i styrelsen her.

Styrelsens medarbejdere skal være de dygtigste i Danmark til at beherske de områder, som styrelsen er ansvarlig for. Derfor har vi indført et specialist- og ekspertspor, som indebærer, at specialkonsulenter, der er særligt dygtige på deres faglige områder, har mulighed for at blive udnævnt til specialister inden for et specifikt område. Chefkonsulenter, der behersker den faglige disciplin i særklasse og som med stor ekspertise kan bidrage aktivt til udviklingen af den faglige disciplin i og uden for styrelsen kan blive udnævnt til eksperter.

Få flere informationer om stillingen hos kontorchef Michael Høg Riis på tlf. 41 71 51 91 / [email protected]. Spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesforhold kan rettes til HR-rekrutteringspartner Trine Vendelbo Halmind på 91 33 73 29.

Søg stillingen
Ansøgningen sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk. Din ansøgning med CV, karakterudskrifter og eksamensbevis skal være modtaget senest søndag d. 11. april 2021.

Da styrelsen ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet, opfordres alle uanset etnisk baggrund, alder og køn til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Valby
  • Søndag den 11. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Valby over tid

Dato Alle jobs som økonomer
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1