Rekrutteringsfirma

REGNSKABSCHEF

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

REGNSKABSCHEF

Der vil få god mulighed for at gå ind og sætte sit helt eget præg på regnskabsafdelingen

Stillingsbeskrivelse:
Du får en meget selvstændig stilling, hvor du kommer til at sidde med ansvaret for to selskaber, hovedkontoret i Brøndby med 30 medarbejdere herunder også produktionsenheden i Tinglev med 25 ansatte. Da den nuværende regnskabschef går på pension, efter mange års ansættelse, får du god mulighed for at sætte dit eget præg på, hvorledes opgaverne i afdelingen skal fordeles og løses.

Du får ansvaret for, at der bliver rapporteret rettidigt, til det svenske moderselskab, i forbindelse med udarbejdelsen af månedsregnskabet - og at årsregnskabet ligger klar til revisor ved årsskiftet.

Til hjælp med de daglige opgaver får du ansvaret for 2 regnskabsmedarbejdere, som du motiverer og leder og fordele opgaverne imellem.

Du er god til at uddelegere opgaverne, men tager også selv fat, hvor der er behov i relation til de gængse opgaver i afdelingen.

Du er samtidig god til hele tiden at optimere de eksisterende arbejdsgange og finde på bedre måder at løse opgaverne på. Det er som nævnt dig, der har det overordnede ansvar for at leverer diverse rapporter til ledelsen og for udarbejdelse af koncernrapporteringen, ligesom du bidrager med diverse analyser i relation til produktionen både mht. den generelle optimering og i relation til investeringer.

Det er dig, der står for kontakten til offentlige myndigheder, jurister, banker, forsikringsselskaber m.m. og har ansvaret for alt det juridiske og administrative i relation til HR. Du arbejder i det daglige tæt sammen med den administrerende direktør, som du refererer til og sparrer med - ligesom du indgår i ledergruppen. Du vil også få mulighed for at deltage i det mere strategiske arbejde, ligesom du bliver involveret i fastlæggelsen af budgetter, mål m.v.

Stillingen er meget selvstændig med store frihedsgrader, hvilket stiller store krav til selvstændighed og dine gode evner til at tage initiativ.

Du tilbydes:
En meget selvstændig stilling i en spændende produktionsvirksomhed, som er specialister inden for deres felt.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsording.

Egenskaber:
Som person, er du struktureret, proaktiv og analyserende - og har en god forståelse for de regnskabsmæssige sammenhænge.
Du har begge ben på jorden og kan tale med alle typer mennesker - både den øverste koncernledelse og dine kolleger i produktionen.
Du er i stand til at holde mange bolde i luften på én gang – og samtidig overholde dine deadlines

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft ansvaret for at udarbejde et koncernregnskab, du har tidligere haft ledelsesansvar og har stået for rapporteringen til et udenlandsk moderselskab. Har du erfaring fra en produktionsvirksomhed, er et en stor fordel.

Uddannelser:
Det er en fordel, uden at være et krav, hvis du har en regnskabsmæssig uddannelse.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker engelsk i skrift og tale og er vant til at arbejde med IT, meget gerne med kendskab til Mowex.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Brøndby

Lignende jobs

  • CLOSED - CFO

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Group CFO

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Kalkulationschef til Salg og Tilbud i Søborg

    KALKULATIONSCHEF, SØBORGVil du være med til at vinde store og spændende projekter for en af Danmarks største entreprenører, og trives du med at udvikle dig selv og dit team, så er du måske vore..
    • Økonomichef
    • Søborg
    Få mere info
  • Ansvarsfuld og initiativrig Financial Manager søge...

    BeskrivelseEr du en erfaren Financial Manager, der trives med at jonglere med tal og processer? Vil du være en del af et professionelt team hos en internationalt anerkendt arkitektvirksomhed me..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0