CFO med tung erfaring søges til velkonsolideret og ambitiøs virksomhed med ekspansiv strategi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Velkommen til K.W. Bruun Koncernen
K.W. Bruun Import A/S har en årlig omsætning på 11 mia. kr. og et overskud på 1,3 mia. kr. og står bl.a. bag importen af biler, reservedele og tilbehør af mærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige samt Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Fiat Professional i Danmark. Vi har i dag aktiviteter på de danske og svenske markeder men har ambitioner om at udvide aktiviteten til flere udenlandske markeder som led i en ekspansiv strategi.

”Du får et stort ansvar i en særdeles veldrevet virksomhed, som har oplevet en betydelig fremgang igennem flere år på både top- og bundlinje. Du indgår i direktionen og supporterer CEO’en i bestyrelsesarbejdet samt i den forretningsmæssige udvikling af virksomheden.

K.W. Bruun Import A/S er en stor virksomhed, som vi, i det omfang det er muligt, driver som en mindre virksomhed. Derfor er det vigtigt, at du trives med både at arbejde på at skabe det strategiske udgangspunkt og samtidig med at eksekvere de praktiske og ledelsesmæssige opgaver i hverdagen.”
- Din kommende leder, Kenneth Hansen, CEO

Om stillingen
Vores nuværende CFO har efter 6 år i rollen fået nye udfordringer, og derfor er denne spændende stilling nu ledig til besættelse. Med reference til vores CEO bliver dine primære ansvarsområder:

  • Ledelse og organisering af finans- og økonomi afdelingen samt samarbejdet med finansielle partnere og revisionen
  • Likviditetsstyring og finansiering af koncernens drifts- og udviklingsaktiviteter
  • Risikostyring
  • Overordnet ansvar for årsregnskab, budgettering, finansiel og forretningsmæssig controlling, KPI og performance management
  • Rapportering og indberetning til koncernledelse, bestyrelse, datterselskaber og myndigheder
  • Compliance på tværs af koncernens aktiviteter herunder overholdelse af regnskabs-, skatte- og afgiftslovgivningen samt GDPR

Om dig
Det er afgørende for din succes i stillingen, at du er ambitiøs i forhold til virksomhedens potentiale og agerer som en værdiskabende sparringspartner for CEO, samt at du formår at drive en agenda med fokus på effektivisering, digitalisering og omkostningsminimering. Derudover lægger vi vægt på, at du har gennemslagskraft og sætter et højt tempo og høje standarder, samtidig med at du er bevidst om at få organisationen med. Du er tydelig i dine handlinger og evner at eksekvere på kort sigt og samtidig fastholde samt udbygge det langsigtede perspektiv.

Vi forventer, at du har følgende faglige kvalifikationer:

  • Senior baggrund med solid teoretisk og praktisk baggrund fra internationalt miljø. Minimum 5-10 års erfaring i CFO-rollen, enten som CFO eller som en stærk højre hånd for CFO’en i en stor virksomhed
  • Solid CFO toolbox, herunder finansiel rapportering og controlling, finansiel planlægning og analyse, intern audit, skat og treasury
  • Erfaring med M&A
  • Erfaring med deltagelse i bestyrelsesmøder, auditkomitéer og lign.

Vi tilbyder
Som CFO i K.W. Bruun Import A/S kommer du til at arbejde tæt sammen med vores CEO i en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling.

Vi er gode til at dyrke sammenholdet gennem diverse sociale arrangementer såsom events, foredrag, torsdagsbar og en vinklub – og til morgenmad og frokost bliver vi forkælet af Meyers Kantiner. Du bliver naturligvis også omfattet af vores pensions- og sundhedssikring hos PFA, vores attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands samt andre medarbejdergoder.

Interesseret?

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Glostrup

Lignende jobs

  • CLOSED - CFO

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Group CFO

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Struktureret og kompetent Regnskabschef med drive ...

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Regnskabschef til Retur

    Er du passioneret omkring økonomi og regnskab, og trives du med at levere service på højt niveau til virksomheder? Er du udadvendt og motiveres af at arbejde i et miljø med høj faglighed? Så er den..
    • Økonomichef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1