Rekrutteringsfirma

Skarp økonomiansvarlig søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Skarp økonomiansvarlig søges


Er du en dygtig allround regnskabsprofil, og er du klar til at tage ansvaret for den fulde økonomifunktion? Har du derudover lyst til at være en del af ledergruppen? Så kan du være den helt rette profil til en spændende stilling hos Sortimo A/S i Greve.


Sortimos medarbejdere er drevet af innovation og er kvalitetsbevidste. 1.300 medarbejdere over hele verden arbejder for at optimere den mobile arbejdsgang i håndværksbranchen, tilbyde vores kunder den bedste service og fastholde Sortimo som den førende på markedet. Dette lykkes med visheden om at have en sikker arbejdsplads hos en visionær og stærk arbejdsgiver.

Stillingen

Sortimo har valgt at opdele den nordiske økonomifunktion, således at der nu er behov for en ny kollega, der kompetent kan drive den nye danske økonomiafdeling.

Du refererer direkte til den danske direktør og bliver naturligt et medlem af ledergruppen.

Du får det ledelsesmæssige ansvar for bogholderiet/regnskabsfunktionen i Danmark med faglig reference til vores moderselskab i Tyskland. Du vil desuden få ansvar for personaleadministration og arbejdsmiljø samt ledelsesmæssigt ansvar for pt. en bogholder.

Kvalifikationer

Du har styr på de klassiske discipliner inden for bogholderi og regnskab og er vant til at deltage i alle rutiner i en regnskabsfunktion samt administration. Du må gerne have erfaring fra lignende branche, men vigtigst er det, at du overbevisende kan og vil arbejde med tal.

Du er vant til at spille en bred rolle, hvor du er involveret i mange forskellige aspekter af en virksomheds drift og udvikling. Der er tale om såvel operationelle hands-on opgaver - herunder bidrag til daglig bogføring og administrative opgaver – såvel som økonomiprojekter og analyser.

Det er en fordel, hvis du kan begå dig i SAP, men forståelse for økonomiprogrammer kombineret med interesse og flair for IT og optimering kan gøre det. Endeligt er det vigtigt, at du kan begå dig på engelsk, som er koncernsproget.

Som person arbejder du struktureret og nøjagtigt. Du har overblik og styr på processer og kvalitet og tager ansvar for helheden. Du er konstruktiv, har flair for samarbejde og mennesker og bidrager gerne til det lille ekstra.

Opgaver og ansvar:

Vi forestiller os, at du – i nødvendigt omfang – hjælper vores bogholder med opgaveløsningen inden for:

  • Kreditorbogholderi
  • Debitorbogholderi
  • Fakturahåndtering
  • Lønbogholderi
  • Ad hoc inden for kontor og bogholderi


Herudover forventer vi, at du selvstændigt varetager opgaver inden for:

  • Månedsafslutning/rapportering
  • Årsafslutning (sammen med hovedkontoret i Tyskland)
  • Administrations- og personaleopgaver
  • Ledelse af bogholderiet
  • HR (arbejdsmiljø, ansættelseskontrakter m.v.)

Ansættelse og vilkår

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med frihed under ansvar i en professionel virksomhed. Der vil være mulighed for stor fleksibilitet samt mulighed for hjemmearbejde. Du vil i alt møde 25 gode og dygtige kolleger i et godt og velfungerende miljø. Vi trives, som du, med travlhed mange bolde i luften samt mulighed for faglig og personlig videreudvikling. Attraktiv lønpakke tilbydes i overensstemmelse med dine kompetencer.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Julia H. Budolfsen på tlf. +45 30 85 12 91.

Om Sortimo

International. Innovativ. Intelligent. Orden er sloganet for den mobile arbejdsdag, for hvert unødigt kilo koster brændstof, og hver ekstra køretur tager tid. For os som leverandører af løsninger betyder det, at vi skal udvikle intelligente produkter og services, der skaber endnu mere merværdi for vores kunder, end de troede muligt, og som entydigt giver dem lettelser i deres arbejdshverdag. Med vores løsninger oplever vores kunder en holdbar produktivitets- og effektivitetsstigning.

Sortimos kunder er hovedsageligt forretningskunder fra mange forskellige områder. Med til vores kundekreds hører håndværks-, bygge- og servicevirksomheder, vognparkadministratorer, automobilindustrien samt producenter af værktøjer og forbrugsmidler. Men også slutkunder, der elsker at være gør-det-selv-håndværkere eller bare godt kan lide orden, glæder sig over Sortimos produkter og mySortimo online-services.

Sortimo har sit hovedkontor og eneste produktionssted i Zusmarshausen i Bayern. Distributionsnettet fordeler sig over ni afdelinger, 24 stationer og diverse montagepartnere i Tyskland samt over ni datterselskaber i Europa, et joint venture i USA og yderligere 24 importører over hele verden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Greve
  • Onsdag den 10. marts 2021

Lignende jobs

  • Regnskabschef

    Vor klient er et datterselskab af en mellemstor koncern, som er en af verdens førende producenter af værktøj til industri. Koncernen beskæftiger over 6000 personer og omsætter for mere end 7 millia..
    • Økonomichef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • CLOSED - CFO

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Group CFO

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Ansvarsfuld og initiativrig Financial Manager søge...

    BeskrivelseEr du en erfaren Financial Manager, der trives med at jonglere med tal og processer? Vil du være en del af et professionelt team hos en internationalt anerkendt arkitektvirksomhed me..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Greve over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0