Erfaren og proaktiv økonomichef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Har du erfaring med statslig økonomistyring og forretningsforståelse? Er du en god personaleleder? Og vil du være med til at fortsætte udviklingen af Familieretshuset? Så er du måske vores nye økonomichef!

Som vores kontorchef for Økonomi har du ansvaret for 2 funktionsledere og 15 medarbejdere, som varetager alle økonomiopgaverne i Familieretshuset. Kontorets økonomistyringsopgaver m.v. er placeret i Familieretshusets afdeling i København, mens alle de driftsmæssige opgaver løses fra afdelingen i Aabenraa.

Du får det overordnede ansvar for:

  • Familieretshusets økonomistyring, herunder finanslov, udgiftsopfølgning og regnskabsaflæggelse.
  • Kvalitetssikring, optimering og udvikling af alle økonomistyringsmæssige, regnskabsmæssige og finansielle forhold.
  • Ledelsesrapportering på økonomiområdet og udviklingen af denne.
  • Bygningsområdet, herunder vedligehold, ombygninger, vagtaftaler, facility management og aftaler med Bygningsstyrelsen
  • Det generelle beredskab i Familieretshuset.
  • Familieretshuset overordnede arbejde med risikostyring.

Opgaverne i økonomikontoret er bl.a. økonomistyring, udarbejdelse af regnskaber, finanslovsarbejde, budgetter og budgetopfølgning. Du vil endvidere skulle udarbejde relevant statistik- og styringsmateriale samt ledelsesrapportering, ligesom du kommer til at bidrage til løbende rapportering i form af årsrapport, udgiftsopfølgning, resultatkontrakter m.v. og varetage kontakten til eksterne samarbejdspartnere og opgavegivere. Du forventes løbende at have fokus på optimering i forbindelse med løsning af økonomiopgaverne.

Du refererer til vores vicedirektør for Forretningsunderstøttelse.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du har en relevant økonomiuddannelse. Du er fagligt velfunderet og arbejder analytisk. Det er vigtigt, at du er en dygtig, motiverende og synlig leder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelse af ledere i en politisk ledet organisation.

Du nyder at opbygge netværk og forstår at varetage relationen til både interne og eksterne samarbejdspartnere på en professionel og overbevisende måde. Du har et drive, som gør, at du gennemfører det, du sætter i gang. Du ønsker og evner at bidrage til det gode og effektive samarbejde på tværs af kontorerne i Forretningsunderstøttelse og mellem Forretningsunderstøttelse og de to store forretningsområder.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring med finanslovsprocesser, de statslige bevillingssystemer og økonomistyring
  • evner til at sætte dig ind i komplicerede økonomiske problemstillinger og samtidig bevare et strategisk økonomisk overblik
  • kan afrapportere såvel internt som eksternt herunder til Social- og Ældreministeriets departement, Økonomistyrelsen og Rigsrevisionen
  • at du har en sikker og overbevisende kommunikationsform.

Ansættelse og kontakt

Er du blevet nysgerrig, og ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte vicedirektør Jørgen Kamp Knudsen på tlf. 9359 6765.

Ansøgning med CV, eksamensbeviser og eventuelle yderligere relevante bilag bedes sendt via ”Søg stillingen”. Hvis du er tjenestemand skal ansøgningen stiles til Dronningen. Din ansøgning skal være modtaget senest den 18. april 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 16 og 17. Samtalerne vil finde sted i København. Der vil evt. indgå tests i rekrutteringsforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer.

Tiltrædelse vil være den 1. august 2022 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål i 5 år.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Ved Stranden 8, 1061 København K, eller Storetorv 10, 6200 Aabenraa. Der må påregnes jævnlig rejseaktivitet mellem de to afdelinger.

Om Familieretshuset

Familieretshuset arbejder for at hjælpe familier i bred forstand. Vi møder bl.a. familier og børn i skilsmisse, familier der ønsker at adoptere eller oprette værgemål, og udenlandske par, der vil giftes i Danmark. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt familie.

Familieretshuset løser opgaver inden for områderne; forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navne, bidrag, faderskab, adoption og værgemål.

Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp. Læs mere på vores hjemmeside www.Familieretshuset.dk.

Familieretshuset opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • CLOSED - CFO

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Group CFO

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i Skælskør

    Vil du arbejde med ledelse, udvikling og daglig drift i et spændende, fremgangsrigt entreprenørfirma? Er det vigtigt for dig at levere kvalitet i økonomistyringen på baggrund af din og dine medarbe..
    • Økonomichef
    • Skælskør
    Få mere info
  • Ansvarsfuld og initiativrig Financial Manager søge...

    BeskrivelseEr du en erfaren Financial Manager, der trives med at jonglere med tal og processer? Vil du være en del af et professionelt team hos en internationalt anerkendt arkitektvirksomhed me..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
18. september 2024 21
17. september 2024 21
16. september 2024 21
15. september 2024 24
14. september 2024 24
13. september 2024 24
12. september 2024 24
11. september 2024 24
10. september 2024 25
9. september 2024 27
8. september 2024 27
7. september 2024 27
6. september 2024 28
5. september 2024 28
4. september 2024 28
3. september 2024 29
2. september 2024 29
1. september 2024 30
31. august 2024 32
30. august 2024 32
29. august 2024 31
28. august 2024 30
27. august 2024 26
26. august 2024 25
25. august 2024 26
24. august 2024 26
23. august 2024 26
22. august 2024 24
21. august 2024 24
20. august 2024 25
19. august 2024 27