Regnskabschef i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Brænder du for at lede et erfarent og kompetent regnskabsteam? Har du en stærk faglig profil, og lyst til at bruge din viden og erfaring til at udvikle økonomistyringen i en stor og dynamisk statslig styrelse? Så er du måske et godt bud på vores nye regnskabschef i Kontoret for Økonomistyring

Din hverdag i Regnskabsenheden i Kontoret for Økonomistyring
Regnskabsenheden er en selvstændig enhed i Kontoret for Økonomistyring, hvor vi er 24 medarbejdere i alt. Vores kerneopgave i regnskabsenheden er at sikre en pålidelig regnskabsaflæggelse, og vi stræber efter hele tiden at gøre vores processer mere effektive og digitale, så vi kan levere regnskabsdata på et højt niveau.

Som regnskabschef kommer du til at stå i spidsen for 13 engagerede medarbejdere. Enhedens opgaver omfatter bl.a. periode- og årsregnskaber, projektregnskaber, controlling, afstemninger, og betjening af EU-revisorer og Rigsrevisionen. Opgaverne løses i et tæt samarbejde med budgetteamet i kontoret, og vi har en stor samarbejdsflade til styrelsens fagkontorer og til departementet. Eksternt har vi et godt samarbejde med bl.a. Statens Administration, Rigsrevisionen og Økonomistyrelsen, og vi tilpasser os løbende til nye udviklinger, systemer, retningslinjer, mv.

Du vil få ledelsesansvar for enhedens medarbejdere, og det faglige ansvar for bl.a.:

  • Styrelsens periode- og årsregnskaber
  • Udvikling af instrukser, processer, forretningsgange og konteringsvejledninger
  • Compliance og interne kontroller
  • Samarbejdet med Statens Administration, Rigsrevisionen og EU-revisorer
  • Samarbejdet med Udbetaling Danmark om låneområdet

Er du vores nye Regnskabschef?
Vi lægger vægt på, at du har solid erfaring med regnskab, f.eks. fra en anden statslig styrelse, og at du har et godt blik for udvikling af både medarbejdere og processer. Du har et stort overblik og gode samarbejdsevner. Som leder er du åben og uddelegerende, du trives i et uformelt arbejdsmiljø, og du skaber et trygt rum omkring dig, både for dine medarbejdere og for dine samarbejdspartnere. Du ved, at tydelig kommunikation, involvering og feedback bidrager til et godt arbejdsmiljø og til de gode resultater, og det lægger du derfor vægt på. Vi forestiller os derudover at du:

  • har kendskab til de statslige budget- og regnskabsregler
  • har interesse for og viden om complianceområdet
  • har erfaring med aflæggelse af drifts- og tilskudsregnskaber
  • har kendskab til den statslige systemportelfølje, herunder Navision Stat, Indfak, RejsUd, SKS, Statens Budgetsystem, LDV m.fl.
  • er god til at bevare roen og overblikket
  • er nysgerrig og tænker i nye løsninger, som kan udvikle vores regnskabsaflæggelse
  • er selvstændig, proaktiv, initiativrig og god til at skabe samarbejdsrelationer på tværs af faggrupper
  • er åben, har et godt humør og en positiv tilgang

En ambitiøs og social arbejdsplads
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes som chefkonsulent med personaleansvar eller tilsvarende i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Der er ligeledes tilknyttet resultatløn til stillingen.

Arbejds- og tjenestested er Haraldsgade 53, 2100 København Ø.

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, CV og kopi af uddannelsesbevis senest mandag den 13. september 2021 kl. 12.00

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Stina Nordsborg på telefonnummer 7231 8222 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 37 og anden samtalerunde i uge 38. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen løfter vi en bred portefølje af faglige og administrative opgaver og projekter, der understøtter videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser i et godt internationalt samspil på både forsknings- og uddannelsesområdet. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Styrelsen har også ansvaret for den ordinære uddannelsesstøtte (SU) og en række andre særlige støtteordninger for uddannelsessøgende samt ansvaret for drift og udvikling af SU-systemer, studieadministrative it-systemer mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • København Ø
  • Mandag den 13. september 2021

Lignende jobs

  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    Økonomichef søges til organisation/virksomhed i København
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i Frederiksberg C

    Høj musik, fællessang, rørende teaterforestillinger, intense sportskampe – latter, tårer, begejstring, gåsehud, råb, klap og kram – alle de følelser, live-oplevelser skaber. Genkender du dig selv i..
    • Økonomichef
    • Frederiksberg C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i København Ø over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1