Samfundsvidenskabelige medarbejdere søges til større undersøgelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at gå i dybden med komplekse problemstillinger? Vil du være med til at undersøge, om forvaltningen af skattekronerne er effektiv, produktiv og sparsommelig? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger nye kolleger, som har lyst til at gennemføre større undersøgelser. I Rigsrevisionen undersøger vi, om Folketingets beslutninger føres ud i livet, og om forvaltningen i ministerier, styrelser, statslige institutioner og regioner er effektiv. Undersøgelserne afrapporteres som beretninger til Statsrevisorerne. Beretningerne udarbejdes i teams bestående af typisk 3 medarbejdere, og det tager som regel 9-12 måneder, fra en undersøgelse starter, til beretningen offentliggøres.

Som medarbejder i større undersøgelser vil du bl.a. være med til at løse følgende opgaver:

  • følge udviklingen på de enkelte ministerområder og i de mange store projekter i staten og regionerne
  • udarbejde idéer til og designe undersøgelser
  • planlægge og holde møder med ministerier, styrelser, regioner mv.
  • analysere data, fx om fremdrift mv. på udvalgte områder og projekter eller registerdata
  • formidle resultaterne af vores undersøgelser i notater og beretninger til Statsrevisorerne.


Om dig

Vi søger nye kolleger, der har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand.scient.adm., cand.scient.pol., cand.scient.soc. eller cand.polit. Du er velkommen til at søge, uanset om du er nyuddannet eller har et par års erfaring, da vi har flere ledige stillinger. Hvis du har erfaring, ser vi gerne, at det er fra centraladministrationen, en region, en kommune eller et konsulenthus.

Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau, gode analytiske evner og talforståelse. Du har stærke metodiske færdigheder, arbejder struktureret og løser opgaver på et højt fagligt niveau. Du brænder for at udføre analysearbejde og kan formidle resultaterne af dit arbejde i et klart sprog, både mundtligt og skriftligt, ligesom du er i stand til at møde vores interne og eksterne samarbejdspartnere og indgå i en konstruktiv dialog.

Du har lyst til at arbejde i projektgrupper, hvor vi hjælper hinanden, og du er med til at fastholde et godt samarbejdsklima. Du er indstillet på at deltage aktivt i dit kontors og Rigsrevisionens udvikling med det mål at gøre vores arbejde endnu bedre.

Vi anvender mange forskellige metoder og er organiseret i teams, hvor vi er afhængige af hinandens kompetencer – både de faglige og de samarbejdsmæssige. Vi har løbende mange faglige drøftelser, hvor alle byder ind med deres erfaring og viden, samtidig med at vi sørger for fremdrift i vores opgaver. Hos os bliver du en del af et fællesskab, hvor alle tager medansvar for et resultat af høj kvalitet. Derfor lægger vi vægt på, at du er god til at samarbejde, men også selvstændigt kan tage hånd om en opgave.

Om kontorerne

3. kontor

I 3. kontor er vi 14 medarbejdere, der udfører undersøgelser på følgende områder: Social- og Ældreministeriet, Beskæftigelsesministeriet, Udlændinge- og Integrationsministeriet, Erhvervsministeriet og Kulturministeriet. Vi har bl.a. skrevet beretninger om at fastholde udsatte unge i uddannelse og om outsourcede persondata.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Michala Krakauer på tlf. 33 92 85 42 eller souschef Emil Thylin på tlf. 33 92 85 94.

7. kontor

I 7. kontor er vi 11 medarbejdere, der udfører undersøgelser på følgende områder: Indenrigs- og Boligministeriet, Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, Miljøministeriet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri samt Transportministeriet. Vi har bl.a. undersøgt kontrol med dyretransporter og forvaltningen af tilskud til landbrugere.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Claus Vejlø Thomsen på tlf. 33 92 86 74 eller souschef Tine Giøe Petersen på tlf. 33 92 86 90.

8. kontor (udviklingskontoret for større undersøgelser)

I 8. kontor er vi 9 medarbejdere. Vi er et tværgående kontor, der arbejder med særlige fokusområder forankret i Rigsrevisionens strategi. Vi leverer dataanalyser og giver sparring til fagkontorer, driver udviklingsprojekter og løser styringsopgaver for Rigsrevisionens direktion.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Morten Lihn Jørgensen på tlf. 33 92 86 70 eller souschef Nina Friisberg på tlf. 33 92 84 89.

11. kontor

I 11. kontor er vi 12 medarbejdere, der udfører undersøgelser på følende områder: Justitsministeriet, Skatteministeriet og Statsministeriet. Vi har bl.a. undersøgt Skatteministeriets behandling af straffesager og politiets indsats i forhold til at rejse sigtelser for indbrud.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Niels Kjøller Petersen på tlf. 33 92 84 94 eller souschef Tove Rasmussen på tlf. 33 92 85 37.

15. kontor

I 15. kontor er vi 13 medarbejdere, der undersøger statens og regionernes store investeringsprojekter inden for byggeri, infrastruktur, it og større indkøb. Vi undersøger typisk, hvorfor projekter bliver forsinkede, fordyrede eller ikke bliver leveret i den forudsatte kvalitet. Kontoret har bl.a. undersøgt gevinstrealiseringen i statslige it-projekter og byggeriet af Niels Bohr Bygningen.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Mads Nyholm Jacobsen på tlf. 33 92 85 90 eller souschef Mikala Thøger på tlf. 33 92 85 32.

I stillingerne i 3., 7., 8. og 15. kontor starter du i det pågældende kontor, og så skal du inden for det første år muligvis rokere til et andet kontor i huset. I rokeringen vil vi tage udgangspunkt i, hvor der er ledige stillinger, og matche det bedst muligt med din faglige profil og interesser.

Om Rigsrevisionen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Du kommer bl.a. til at indgå i vores kompetenceudviklingsforløb, som strækker sig over de første 3 år af din ansættelse. Det giver dig et solidt kendskab til Rigsrevisionen og udbygger løbende dine kompetencer.

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest mandag den 13. september 2021. Skriv gerne, hvis der er ét af kontorerne, som du har særlig interesse for. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København K
  • Mandag den 13. september 2021

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger altid Revisorer og lign. til spændende stillinger hos vores danske og internationale kunder - Så trænger du til nye udfordringer, så registrer dig i vores database, ved at søge via denne s..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    LØNBOGHOLDER MED LESSOR ERFARING SØGES TIL NNIT Kelly Finance søger for NNIT: Til NNIT, søger vi en dygtig og dedikeret lønbogholder. Arbejder du selvstændigt, struktureret og sætter en..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Har du lyst til at hjælpe vores kunder med vurdering og forbedring af deres governance-setup, risikostyring og interne kontroller? Kan du lide en spændende arbejdsdag med afvekslende opgaver og fyl..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer i København K over tid

Dato Alle jobs som revisorer
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0