Momspartner/-leder til BDO’s momsafdeling i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

I BDO’s momsafdeling får du nye muligheder for at udvikle momsområdet på Sjælland. Du bliver en del af en spændende vidensorganisation med 1.300 engagerede medarbejdere i Danmark og cirka 90.000 kolleger worldwide.

Vores momsafdeling vækster og har derfor brug for en erfaren og kompetent momsrådgiver, der er klar på at udvikle sine faglige såvel som personlige kompetencer yderligere. Hvis du kan kende dig selv i denne beskrivelse, kan vi tilbyde dig et fagligt, kompetent udviklingsrum og muligheden for at arbejde i:

- ét af landets førende teams indenfor momsrådgivning.

- en organisation, som udvikler fremtidens erhvervsliv med fokus på kundernes behov i en udviklende digital verden.

- en virksomhed, der prioriterer det hele menneske, så vores medarbejdere har overskud og tid til at trives med familie, venner og fritidsinteresser mv.

Om jobbet

Som Momspartner/-leder med udviklingspotentiale får du ansvar for at bidrage til den fortsatte vækst i BDO’s momsafdeling. Du vil med dit engagement bidrage til en i forvejen velfungerende afdeling, hvor teamet kommer i første række, men hvor der samtidig er plads til dig og din positive attitude, da det er denne, som baner vejen for både afdelingens og din personlige succes. Vi oplever i BDO en stor vækst indenfor momsområdet og har i den forbindelse behov for flere faglige kompetencer til at videreudvikle vores team i København og sikre en god betjening af de mange nye kunder.

Jobbet er placeret på BDO’s kontor på Havneholmen i København, men mange af dine kolleger og medarbejdere er placeret rundt om i landet.

Vores momsteam er meget velfungerende, og i BDO’s årlige temperaturmåling har afdelingen igennem årene scoret exceptionelt højt. Du vil derfor blive en del af et team, som er engageret og er villig til at arbejde for dig, dem selv og BDO’s succes.

Som ansat i BDO har du et tæt forhold til dine kunder, og din evne til at skabe faglige relationer både internt og eksternt er en afgørende faktor for din succes.

Vi tilbyder

I BDO har vi højt til loftet med plads til personlig og faglig udvikling. I vores strategi ’Indlevelse skaber udvikling’ sætter vi fokus på dialogen med kunden og den værdiskabende rådgivning og revision. Vi vægter balance i arbejdslivet og ved, at vi lykkes sammen, når vi er dygtige og dedikerede. Vi har blik for at tænke i helheder, og vi sætter respekt og relationer til kunden og det gode samarbejde højest.

For at sikre understøttelse af vores overordnede strategi såvel som udvikling af de lokale kontorer, har vi vores eget uddannelsescenter BDO Academy. Derfor har du mange muligheder i BDO, hvad enten du ønsker at videreuddanne dig eller blive dygtigere på samme niveau. Vi vil være de bedste, til det vi arbejder med. Derfor har vi høje forventninger til dig. Vores mål er, at du oplever gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur, der passer til dit temperament og dine ønsker.

Du bliver del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver både i det daglige og på længere sigt. BDO tilbyder desuden pensionsordning, en lang række medarbejdergoder og rabatordninger samt en attraktiv lønpakke, som forhandles individuelt.

I BDO har vi 32 kontorer, ca. 1.300 medarbejdere og et stort fagligt netværk med mulighed for at trække på aktuel viden og kompetencer bl.a. fra vores specialafdelinger: Skat & Moms, IT-Revision & Rådgivning, Forensic Service, BDO Corporate Finance m.fl. Du bliver derudover en del af det internationale BDO-netværk med ca. 90.000 medarbejdere i mere end 165 lande, hvilket blot vil være med til at give dig ekstra faglig tyngde.

Ansøgning

Har ovenstående fanget din interesse, så upload dit CV og ansøgning via denne side.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Manager Mark Hellerup Knudsen på [email protected] eller på 2875 5106.

Vi indkalder løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • København V

Lignende jobs

  • CLOSED - CFO

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Group CFO

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Ansvarsfuld og initiativrig Financial Manager søge...

    BeskrivelseEr du en erfaren Financial Manager, der trives med at jonglere med tal og processer? Vil du være en del af et professionelt team hos en internationalt anerkendt arkitektvirksomhed me..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Struktureret og kompetent Regnskabschef med drive ...

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0