Rekrutteringsfirma

Økonomichef til førende sengeproducent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Vil du have en central rolle i økonomifunktionen hos en international sengeproducent, der er førende på sit felt? Og kunne du tænke dig at arbejde med en bred vifte af både praktiske og operationelle opgaver og desuden have personaleansvar? Så skal du helt sikkert læse med her!

Erfaring, ekspertise og et målrettet fokus på kundernes behov


Det, der for mere end 80 år siden startede som en lille familiejet virksomhed, er i dag en global, førende virksomhed, der kan bryste sig af at have nogle af verdens mest prestigefyldte madrasmærker i deres portefølje. Hilding Anders stræber efter, at deres erfaring og ekspertise inden for senge, skal sikre den bedst mulige nattesøvn – og derfor er kundens behov i fokus.

Hilding Anders Danmark – som er en del af Hilding Anders – er på udkig efter en dygtig økonomichef, der kan varetage det overordnede ansvar for drift af virksomhedens økonomifunktion. Hvis det er dig, får du rig mulighed for at præge din rolle, men kan blandt andet se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Planlægning af mål og strategiplaner for økonomifunktionen herunder ledelse af to medarbejdere
  • Effektivisering, udvikling og sikring af procedurer og forretningsgange
  • Sikre retvisende og rettidig månedsrapportering samt opfølgning og løbende controlling
  • Udarbejdelse af budgetter og regnskaber – ift. det eksterne regnskab og skat er der støtte at hente hos koncernens revisionspartner
  • Cash flow-styring, P/L-status samt månedlig opdatering af forecast for årets resultat
  • Kontinuerlig opfølgning på standard-cost-priser

Organisatorisk får du en strategisk, central position i virksomheden, og du bliver en tæt sparringspartner til Adm. Direktør Kirsten Sønderskov Andersen. Herudover skal du være en god støtte og sparringspartner til de enkelte afdelingsledere, når det kommer til løbende business controlling af såvel supply chain som sales. Du får base på kontoret i Horsens og kan se frem til 3-4 månedlige rejsedage til lokationen i Hurup Thy, hvor fabrikken er beliggende.

Initiativrig, skarp økonomisk specialist


Vi er på udkig efter en økonomisk specialist, der har styr på processer og tal – og som det falder naturligt at lede på en nærværende og motiverende facon. Din forretningsforståelse er lige så stor som dit overblik og dine visioner, når det kommer til fremtidige tiltag – og dine udviklingsorienterede initiativer kan mærkes i driften og ses i regnskabet.

Du trives med at være den, dine kollegaer søger sparring hos, og med din fagligt stærke argumentation sætter du en klar og tydelig retning. Med din smittede energi og dit engagement bidrager du positivt til kulturen og etablerer gode relationer til nøglepersoner både i Horsens og i Hurup.

Initiativ, struktur og præcision ligger til dit højreben, og du er superbruger i Excel. Din uddannelsesbaggrund kan være en cand.merc. eller lignende, mens din motivation for at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi og ledelse er vigtigere end din erfaring med at være leder. Du taler flydende dansk og engelsk.

Global virksomhed med lokal tilstedeværelse


Dedikation, iværksætter ånd og et kundeorienteret fokus er nøgleingredienser i opskriften på Hilding Anders’ succes. Missionen er klar; Hilding Anders vil hjælpe mennesker over hele verden med at få en god nattesøvn. Med 10.000 medarbejdere og en bred portefølje af kvalitetsprodukter fra premium til private label og internationale lokale brands leverer virksomheden til mere end 40 lande.

Som den nye økonomichef for den danske afdeling af Hilding Anders – Hilding Anders Danmark – bliver du en del af en succesrig virksomhed, hvor medarbejderne er fagligt stolte og motiverede. Virksomhedskulturen bærer præg af en flad struktur, hvor alle byder ind – og hvor alle bliver hørt.

Hilding Anders Danmark har omkring 130 ansatte i henholdsvis Horsens og Hurup.

Interesseret?


Det er vores headhunter Steen Ejlertsen, som du skal tale med, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vær opmærksom på, at Steen holder ferie i uge 28, 29, 30 og 31. Derfor afholdes der først jobsamtaler i løbet af august. Rigtig god sommer.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef i Midtjylland

    Do you have experience as a business orientated CFO in an international production company with subsidiaries across the Nordic region? Are you well-versed in financial management tools and business..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Ikast

    CFOIBF søger en forretningsorienteret CFO, der skal deltage i direktionsgruppen og ledergruppens udvikling af forretningen samt løfte niveauet for digitalisering, ESG og business controlling. .
    • Økonomichef
    • Ikast
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Om virksomheden Vi leder efter en regnskabschef til virksomheden Betech, som er en erfaren løsningspartner for flere anerkendte produktmærker og førende producenter inden for industripakni..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Er du knivskarp på at understøtte forretningsbeslutningerne gennem strategiske analyser, finansielle indsigter og rapportering og derigennem understøtte virksomhedens vækstagenda? Besidder du et st..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
5. juli 2024 7
4. juli 2024 8
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 7
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 5
17. juni 2024 6
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 5
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6