Udlev din CFO-drøm i Dansk Standard

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordhavnen

Sidder du i øjeblikket som økonomichef i en mindre virksomhed eller i en division i et større selskab, og drømmer du om at få det fulde økonomiansvar og være en del af ledelsen, så er stillingen som CFO i Fonden Dansk Standard måske noget for dig. Stillingen er ledig, da vores nuværende CFO er hentet til nye udfordringer.

Dansk Standard er en erhvervsdrivende fond med 160 medarbejdere. Vi beskæftiger os med kvalitet, sikkerhed, bæredygtighed og miljø i form af standarder, miljømærkede produkter og services samt godkendelse af byggevarer. Vi har en årlig omsætning på 158 mio. kr., og vores overskud investeres i udvikling af nye aktiviteter. Vi er på nuværende tidspunkt i fuld gang med at forberede næste strategiperiode, som løber fra 2021.

Om jobbet

Du bliver leder af en ambitiøs økonomiafdeling, som består af 5 passionerede og kompetente medarbejdere, som du skal motivere, inspirere og udvikle. Det bliver dit ansvar at sikre en fortsat effektiv økonomisk styring af hele forretningen, at der afleveres retvisende og fyldestgørende økonomirapportering til vores CEO og bestyrelse samt sikre, at økonomiafdelingen er en værdifuld sparringspartner for hele forretningen.

Du vil ligeledes få det daglige personaleansvar for HR-afdelingens 2 medarbejdere med et primært fokus på daglig sparring. Som udgangspunkt refererer HR-afdelingen fagligt og udviklingsmæssigt til ledelsen.

Vi gør en dyd ud af at have det sjovt, samtidig med, at vi leverer serviceydelser til forretningen. Vi fejrer vores milepæle og arbejder hele tiden på at blive dygtigere og skabe konkret værdi internt i organisationen.

Stillingen refererer til CEO Anne Hasløv, og du vil indgå i Dansk Standards ledergruppe, hvor CFO’en har en værdifuld rolle i Dansk Standards samlede udvikling, herunder at bidrage til udviklingen og implementeringen af den kommende nye forretningsstrategi.

Udover ovenstående strategiske og ledelsesmæssige opgaver har du ansvaret for følgende:

  • Månedlig rapportering af økonomital
  • Budget og estimat
  • Forvaltning af formue og samarbejde med investeringspartner
  • Forberedelse og afholdelse af månedlige business reviews, herunder ansvar for Dansk Standards KPI-proces
  • Samtlige dele af regnskabet, herunder bogholderi, moms, skat, løn, fakturering og revision
  • Løbende udvikling af controllerfunktioner, herunder værdiskabende analyser og værktøjer til forretningen til styring af projektøkonomi
  • Styring af mål og resultatplaner med Erhvervsstyrelsen og Miljøministeriet
  • Opfølgning, overvågning og styring af strategiinvesteringer og omkostninger.

Om dig

Du har en relevant økonomisk baggrund på kandidatniveau og relevant erfaring. Interesse for og erfaring med organisationsudvikling, transformationsprocesser og bæredygtig ledelse vil være et plus.

Din ledelsesstil er præget af en anerkendende, tillidsbaseret og udviklende tilgang. Du er empatisk og god til at få det bedste frem i andre, skabe resultater gennem andre og ser dine medarbejderes succes som din egen.

Du er en ligefrem og åben person, der kan tale med alle og trives i en udpræget tillidsbaseret kultur. Du kan samarbejde med mange forskellige interessenter, deler gerne ud af din viden og er en stærk sparringspartner i ledelsen. Du har pondus, er snarrådig, handlekraftig, tager fat om eventuelle problemer og søger pragmatiske løsninger. Du har veludviklede analytiske og strategiske evner og en god dømmekraft.

Om Dansk Standard som arbejdsplads

Dansk Standard er en arbejdsplads med et dynamisk, uformelt og specialiseret miljø, hvor der er stor mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse. Vi er omkring 160 medarbejdere med mange forskelligartede kompetencer, og vi bor på toppen af Portland Towers i Nordhavn.

Hos os har du mulighed for at balancere et udfordrende og spændende job med familie- og fritidsliv. Vores kultur er præget af holdånd, tillid, frihed under ansvar og respekt for den enkelte medarbejder. Lønnen fastsættes individuelt.

Er jobbet noget for dig?

Så ser vi frem til at høre fra dig. Du kan sende din ansøgning via nedenstående link senest onsdag den 18. marts 2020, men vi behandler ansøgningerne løbende.Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte CEO Anne Hasløv, mobil: 40400069 eller nuværende CFO Tina Hørbye Christensen: mobil 23938000.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordhavnen.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Nordhavnen
  • Onsdag den 18. marts 2020

Lignende jobs

  • CLOSED - CFO

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Group CFO

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Ansvarsfuld og initiativrig Financial Manager søge...

    BeskrivelseEr du en erfaren Financial Manager, der trives med at jonglere med tal og processer? Vil du være en del af et professionelt team hos en internationalt anerkendt arkitektvirksomhed me..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Struktureret og kompetent Regnskabschef med drive ...

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Nordhavnen

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Nordhavnen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Nordhavnen over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0