Rekrutteringsfirma

Økonomichef til passioneret ejendomsudvikler med grønne værdier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Chrøis & Lund udvikler og bygger bæredygtige boligprojekter over hele landet. Som økonomichef træder du ind i en hverdag med hands-on økonomiopgaver, sjove kolleger, en gennemsyrende entreprenørånd og rig mulighed for at forme egen stilling. Lyder det som din næste karriereudfordring?

En bæredygtig ejendomsudvikler


Chrøis & Lund er en nyere virksomhed, men menneskene bag er alt andet end nye i byggebranchen med adskillige større millionprojekter i bagagen. Som økonomichef kommer du derfor i godt selskab med dygtige og passionerede folk, som har et stort ønske om at bidrage til den grønne omstilling i byggeriet bl.a. via brug af træelementer.

Din nye arbejdsplads ligger i nyistandsatte lokaler i Silkeborg, og det er herfra, du kommer til at drive og udvikle økonomifunktionen. Du har styr på hele paletten fra den daglige økonomiske drift til de større projekter og trives i en rolle, som kræver, at du skiftevis er hands-on og udviklingsorienteret.

Mere specifikt bliver dine arbejdsopgaver blandt andet:


  • Ansvarlig for virksomhedens driftsøkonomi - fra opkøb af jord og projektering til færdigbygget hus og projektsalg
  • Daglig økonomisk drift i virksomheden herunder fakturering, betalinger, løn og momsregnskab
  • Budgettering herunder likviditet og opfølgning heraf samt rapportering til ledelsen
  • Klargøring af årsregnskab til revisor
  • Udføre daglig bogføring, som i takt med virksomhedens udvikling forventes at blive overdraget til en bogholder

En bred vifte af økonomiopgaver


Det absolut vigtigste i rollen som økonomichef er, at du er stærk til tal og vant til at tage ansvar for økonomiområdet, samtidig med at du er grundigt nede i alle økonomiopgaver. Du formår både at skabe struktur på hverdagen og have styr på overblikket og detaljerne. Samtidig er du en naturlig selvstarter, der evner at bringe sig selv i spil. Du er desuden en stor TEAMPLAYER og har lyst til at samarbejde på tværs af fagligheder.

Det er en fordel, hvis du har interesse for bygge- og entreprenørbranchen, men det er ikke et must. Vigtigere er det, at du har styr på IT-programmer som Economics, Danløn og Excel.

For dig er det et stort plus, at Chrøis & Lund er en nyere virksomhed, som er gennemsyret af en stærk iværksætterkultur. Du trives i en rolle, hvor du er inde over hele forretningen, og hvor du i høj grad kommer til at forme din egen stilling hen ad vejen og tage del i at opbygge en solid forretning.

Når ambitioner og resultater går hånd i hånd med hygge og holdånd


Du kan se frem til at blive en del af en humørfyldt hverdag, hvor der er plads til grin og anekdoter over frokosten, og hvor det sociale prioriteres, og holdånd er et nøgleord. Du kan desuden se frem til en attraktiv lønpakke.

Er det dig, som skal hjælpe med at holde styr på tallene og udvikle økonomifunktionen, så skynd dig at søge jobbet som økonomichef. Vi tør godt love, at det bliver både udfordrende, indflydelsesrigt og sjovt!

Interesseret?


Bemærk rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde og ved at søge jobbet, giver du samtykke til, at vi hos HumanTrust A/S har mulighed for at dele dit CV og andet medsendt materiale med Chrøis & Lund.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Silkeborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1