Rekrutteringsfirma

Økonomichef til velkonsolideret el-ekspert

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du varetage det overordnede ansvar for økonomien i en virksomhed, der bygger på samarbejde, passion, ordentlighed og udvikling? Så er det næste skridt i din karriere måske stillingen som økonomichef i DK EL, som er specialister på deres felt.

Stor teknisk faglighed og endnu større ambitioner


DK EL leverer kvalitetsløsninger inden for både industriel elinstallation, automation og elinstallationsarbejde i fast ejendom – lokalt, nationalt og internationalt. Virksomheden er kendt for at levere et sublimt stykke arbejde, når de projekterer, producerer, leverer, monterer, installerer og vedligeholder industrielle el- og automationsanlæg og styretavler i én samlet løsning af højeste standard!

Til at sikre overordnet struktur og ledelse på økonomifronten leder DK EL efter en ny økonomichef, der kan varetage følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Overordnet ansvar økonomi og regnskab
  • Motiverende ledelse og udvikling af et team på 5 medarbejdere i økonomi, IT, indkøb og lager
  • Ansvar for budget, månedsrapportering og årsregnskab inkl. kvalitetssikring
  • Kontinuerlig optimering af økonomifunktionen herunder effektivisering, automatisering og digitalisering
  • Likviditetsstyring og overvågning

Du træder ind i en ansvarsfuld rolle med rig mulighed for at udvikle forretningsgange og processer. Din daglige base bliver på virksomhedens hovedkvarter i Vejle, og du refererer til virksomhedens CEO Hassan Soussi.

Engageret og struktureret leder med blik for den gode service


Vi er på udkig efter en økonomichef, der med sin store forretningsforståelse og sit imponerende engagement formår at gå forrest. Du har et stærkt teoretisk og strategisk fundament, men det motiverer dig samtidig at være hands-on i den daglige drift. For dig er ordentlighed alfa og omega. Du forstår nemlig vigtigheden af at levere god service, og man kan regne med, du er garant for høj kvalitet.

Din tilgang til dit arbejde er præget af struktur og omhyggelighed, og med dine analytiske evner falder det dig naturligt at arbejde databaseret. Lige så ansvarsbevidst og beslutningsdygtig du er, lige så højt vægter du det gode samarbejde med dine kollegaer, som du med din udadvendte og kommunikative facon hurtigt får op at køre.

Du kommer formentligt med en HD-R, cand.merc./cand.merc.aud. eller lignende suppleret med solid erfaring med økonomiledelse. Hvis du ovenikøbet kommer med en revisionsmæssig baggrund, en relevant efteruddannelse og et kendskab til e-conomic, er det er plus. Det samme er det, hvis du har erfaring fra elbranchen. Du behersker desuden både dansk og engelsk på højt niveau.

Tillid, respekt og kvalitet – lige fra lærling til leverandør


Fundamentet for DK EL’s succes er medarbejdernes faglige stolthed, store knowhow og evige stræben efter at udvikle deres kompetencer. I DK EL tror man på, at holdet er stærkere end den enkelte spiller, og derfor er samarbejde en stor del af virksomhedens værdigrundlag, der også bygger på passion, ordentlighed og udvikling. Samtidig støtter virksomheden medarbejderne i deres udvikling og har desuden et unikt fokus på at udvikle dygtige lærlinge.

DK EL sætter en dyd i at sikre et trygt og sikkert arbejdsmiljø hele vejen igennem. Derfor er det vigtigt for dem, at deres leverandører driver ansvarlige virksomheder og lever op til både lovgivning og overenskomster.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

OBS: Den ansvarlige headhunter for denne stilling, Peter Bang Fasting Bauer, holder ferie i uge 42.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Vejle

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Vejle over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0