Rekrutteringsfirma

Økonomiansvarlig til Pure Kids

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Pure Kids A/S, en del af en DENA A/S koncernen, er inde i en meget positiv udvikling. Pure Kids A/S designer, producerer og sælger funktionelt overtøj til børn mellem 0-10 år under brandet ”Racoon Outdoor”. Distributionen forgår primært gennem online kanaler - egne såvel som eksterne.

Virksomheden ønsker at udvikle en Finance-afdeling, der gentænker måden hvorpå, økonomi fungerer i en virksomhed. Ansvaret stopper altså ikke ved rapporteringen, men går videre gennem fortolkning af tallene, og strategisk arbejde med selvsamme. Du bliver nærmeste økonomiske sparringspartner til den administrerende direktør, og får en bred vifte af spændende opgaver, ansvar og indflydelse.

Én af nøgleopgaverne for den nye økonomiansvarlige bliver at etablere en proaktiv økonomisk og finansiel ledelsessparring til den administrerende direktør. Dette kræver stor kommerciel forretningsforståelse samt evnen til at kunne udfordre det eksisterende.

Formålet er at udvikle og effektivisere forretningsgangene – herunder at skabe optimale metodikker, beslutningsværktøjer og processer, som understøtter en sikker drift i dagligdagen og en målrettet udvikling i et langsigtet strategisk perspektiv. Derfor vil hele IT-området i samarbejde med eksterne leverandører være en del af ansvarsområdet.

Du leverer månedsrapporteringer og årsregnskab, ligesom du udarbejder forretningsanalyser til brug i organisationen.

Endelig varetager du det overordnede ansvar for diverse administrative, digitale og HR relaterede opgaver kendetegnende for en mindre vækstvirksomhed.

Opgaver

  • Bogholderi samt debitor- og kreditorstyring
  • Løn, gager, feriepenge
  • Kontakt til myndigheder i forhold til skat, moms, regnskab mm.
  • Udarbejdelse af årsregnskab, herunder forberedelse til revisionen
  • Ugentlig og månedlig rapportering i samarbejde med den administrerende direktør
  • Finansiel og business controlling
  • Tilvejebringelse af økonomiske analyser og forecasts
  • Sikre budgetter – aktion i tilfælde af afvigelser, såvel i drift som i balancen
  • Likviditetsstyring
  • Intern kontrol
  • Risikominimering og risikostyring
  • Udvikling af processer, værktøjer og metodikker
  • Sikre effektiv og opdateret brug af digitale systemer
  • Effektivt og smidigt samarbejde med koncernøkonomichef (DENA A/S)

Kvalifikationer

Du kommer sandsynligvis med en controller eller anden økonomisk baggrund og er klar til at påtage dig et større ansvar. I den forbindelse håndterer du løbende processer for controlling og præsentation af dette.

Samtidig arbejder du hjemmevant med aflægning af månedsrapporter, ligesom du har hands on erfaring med driften i en økonomifunktion. Dertil kommer konkret erfaring med indsamling af relevante data og præsentation heraf. Endelig forventes du at have erfaring med aflæggelse af årsregnskab i samarbejde med ekstern revisor.

På det personlige plan er du tillidsvækkende af natur, proaktiv, nytænkende og en dygtig formidler En af dine styrker er at kommunikere økonomi og dine budskaber i et let forståeligt sprog både mundtligt og skriftligt. Du trives med at arbejde selvstændigt såvel som i teams; altid med en løsningsorienteret tilgang til komplekse problemstillinger.

Endelig besidder du et stort overblik og motiveres af at blive en del af en hastigt voksende dansk erhvervssucces, hvor du kan være med til at udvikle forretningen og præge den fremtidige strategiske retning.

Du er analytisk, har et kommercielt mindset og formår at se mulighederne for at skabe værdi for forretningen.

Du har en positiv tilgang til opgaverne, og du tænker i løsninger frem for udfordringer. Du er forandringsparat og trives i et travlt og åbent miljø, hvor vi alle arbejder sammen og ikke bag lukket dør.

Du vil ligeledes skulle have et stort fokus på automatisering, procesoptimering samt data for at skabe større transparens. Du får ansvaret for opbygning af BI-platform samt optimering af nuværende ERP-system.

Person

Som person er du kulturbærer, har gennemslagskraft og er en naturlig autoritet. Du tør udfordre det bestående på en reflekterende og konstruktiv facon. Du arbejder selvstændigt, er energisk og proaktiv, og du er god til at kommunikere på alle niveauer. Du er analytisk, struktureret og håndterer effektivt mange ansvarsområder og snitflader med de forskellige stakeholders i hele koncernen.

Du tilbydes en stilling med store udviklingsmuligheder i takt med, at virksomheden vokser. Virksomheden er et velfungerende tæt lille socialt team på 7 medarbejdere.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Peter Sabroe på mobil 2752 1153.

-------------------------------------------------------

Pure Kids A/S er en danskejet virksomhed med hovedkvarter i Birkerød. Pure Kids A/S er etableret i 2004, men blev i 2020 opkøbt af DENA A/S. Vi er et nyt team, der arbejder med relancering af vores børnebrand www.racoonoutdoor.dk Vores brand bygger på stærke værdier omkring ansvarlighed, faglighed, ordentlighed og har fokus på aktive og kreative børn. For yderligere info se www.purekids.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • CLOSED - CFO

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Group CFO

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Struktureret og kompetent Regnskabschef med drive ...

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Regnskabschef til Retur

    Er du passioneret omkring økonomi og regnskab, og trives du med at levere service på højt niveau til virksomheder? Er du udadvendt og motiveres af at arbejde i et miljø med høj faglighed? Så er den..
    • Økonomichef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
4. oktober 2024 15
3. oktober 2024 15
2. oktober 2024 16
1. oktober 2024 15
30. september 2024 16
29. september 2024 16
28. september 2024 16
27. september 2024 16
26. september 2024 17
25. september 2024 17
24. september 2024 17
23. september 2024 19
22. september 2024 19
21. september 2024 19
20. september 2024 19
19. september 2024 18
18. september 2024 18
17. september 2024 19
16. september 2024 18
15. september 2024 19
14. september 2024 19
13. september 2024 19
12. september 2024 19
11. september 2024 19
10. september 2024 19
9. september 2024 21
8. september 2024 21
7. september 2024 20
6. september 2024 21
5. september 2024 21
4. september 2024 21