Rekrutteringsfirma

Regnskabschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

BILA A/S er et dansk professionelt projekthus, der er en af Danmarks førende leverandører af automatiseringsløsninger. Løsningerne dækker alt fra simpel automatisering til optimering af hele produktionslinjer. Virksomheden har indenfor forskellige industrier leveret mere end 2.000 automatiseringsløsninger til det europæiske og amerikanske marked. Alle aktiviteter er samlet hos BILA og omfatter rådgivning, konstruktion, udvikling, implementering og efterfølgende servicering af robotanlæg.

BILA, der blev grundlagt i 1988, har hovedsæde i Nykøbing Mors og beskæftiger mere end 400 engagerede medarbejdere fordelt på 10 forskellige adresser i Danmark, Sverige og Norge.

Til at lede Økonomiafdelingen søges nu en regnskabschef.

Forretningsorienteret talknuser – International vækstvirksomhed

Vil du gøre en forskel for økonomiafdelingen hos en ambitiøs og velkonsolideret virksomhed, der er blandt de førende i deres branche? BILA tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor du står i spidsen for et kompetent team, som består af seks erfarne medarbejdere. Du bliver således en vigtig person i organisationen med rig mulighed for at bidrage til den fremadrettede vækst.

Du får en ansvarsfuld rolle, hvor du med reference til CFO’en bliver ansvarlig for ledelse af Administration, Bogføring, Løn og en Financial Controller. Du får ansvaret for koncernrapportering, inkl. koordinering af månedlig rapportering, samt styring af årsregnskaber i BILA Group. Med din hands-on profil sørger du derfor for optimering af debitorer, kreditorer, lagre, arbejdskapital og likviditet. Du sikrer korrekt lønkørsel og indberetning til myndigheder. Derudover er du ansvarlig for at skatte-, moms- og regnskabslovgivningen overholdes. Som ansvarlig for bogholderiet skal du også bidrage til den videre udvikling og optimering af værktøjer som zExpense, Document Capture, Egencia, Visma m.v. Du sikrer desuden udvikling af medarbejderne, og afholder udviklingssamtaler (MUS m.v.) Desuden har du fokus på risk management og likviditetsplanlægning.

For at få succes i jobbet har du en relevant uddannelse indenfor regnskab eller økonomi. Du kan f. eks være uddannet cand.merc.aud. eller revisor. Du har erfaring med opgaver fra en lignende stilling i en projekt- eller produktionsvirksomhed. Vi lægger vægt på, at du har praktisk erfaring med at generere regnskab, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra en international virksomhed. Du har erfaring med ERP-systemer, gerne Navision. Det er ligeledes fordel, hvis du har erfaring med Power BI og dermed kan medvirke til en modernisering af ledelsesrapporteringen. Du behersker desuden dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau.

Som person tager du ejerskab for dine ansvarsområder og opgaver, og du besidder gode ledelseskompetencer. Du er struktureret og systematisk, ligesom du evner at overholde deadline. Det falder dig naturligt at følge op på tidsplaner, ligesom du er detaljeorienteret, men uden at miste fokus på fremdrift og helhedsperspektivet. Du er præcis, opmærksom og lyttende. Du besidder gode kommunikationsevner, og du trives i en dynamisk og performance-orienteret virksomhed.

Er du den nye regnskabschef til BILA i Nykøbing Mors så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent fra Sensu A/S, Jørn Skarregaard på tlf.: 28 92 86 74. For yderligere information om BILA A/S se her.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Nordjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Alsidig regnskabschef

    Alsidig regnskabschef søges til HJ Gruppen HJ Gruppen søger en regnskabschef, der med sin erfaring, lyst og energi kan styrke krydsfeltet mellem økonomi, administration og ledelsen. VIRKS..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Forretningsorienteret CFO

    Brænder du for, gennem økonomiske og analytiske indsigter, at understøtte væsentlige strategiske beslutninger i tæt samspil med virksomhedens CEO, bestyrelse og professionelle kapitalfondsejer? Har..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Regnskabschef

    En nøglefunktion med stor mulighed for personlig og faglig udvikling I stillingen som regnskabschef hos [xxxxx] refererer du direkte til virksomhedens direktør, og du får an..
    • Økonomichef
    • Sindal
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 7
17. august 2024 7
16. august 2024 6
15. august 2024 6
14. august 2024 7
13. august 2024 7
12. august 2024 7
11. august 2024 7
10. august 2024 6
9. august 2024 6
8. august 2024 6