Nu kan du søge et af Nordjyllands mest spændende studenterjobs

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Aalborg SV

Skynd dig til tasterne, hvis du vil have et af Nordjyllands mest spændende studenterjobs. Nu er der nemlig mulighed for at komme med ombord ved Behandlingsrådet – Danmarks nye evalueringsinstitut for sundhedsteknologier, som har bopæl i Aalborg.
Vi er på jagt efter en selvstændig og initiativrig studentermedhjælper, som har lyst til at være med på holdet.

Behandlingsrådet blev grundlagt i 2020, og i første halvdel af 2021 har vi lagt det grundlæggende fundament. Nu starter vi for alvor op på arbejdet med de første evalueringer. Du får dermed mulighed for at være med helt fra start og får som vores nye studentermedhjælper en unik chance for at høste de første erfaringer med arbejdet i Behandlingsrådet.

Behandlingsrådet er en ung organisation og der er derfor ikke skrevet tykke bøger om, hvordan vi plejer at gøre tingene. Det betyder, at vi selv skal bygge mange ting op fra bunden, og det kan du være med til. Det betyder også, at dine opgaver vil udvikle sig over tid, og at din opgaveportefølje vil være sammensat af mange forskelligartede opgaver. Din profil og kompetencer kan også være med til at sætte retning for dine opgaver.

Om opgaverne
Overordnet forestiller vi os, at dine opgaver falder i to kategorier. Den ene er faglige opgaver i relation til evalueringerne. Den anden vil være bredere sekretariats- og kommunikationsopgaver.
Eksempler på opgaver kunne være:
  • Informationssøgning samt eventuelt bestilling af materialer
  • Tjek og opdateringer af tekniske bilag og skabeloner
  • Organisering og ensretning af mappestrukturer og dokumenter
  • Medvirke til forberedelse af fagudvalgsmøder.
  • Forefaldende administrative opgaver fx booking af mødelokaler og forplejning eller større printopgaver
  • Vedligehold af tekst og billeder på hjemmesiden (Vi arbejder i Umbraco)
  • Opsætning af skriftlige materialer i vores skabeloner (Office)

Du vil få instruktion i opgaverne, ligesom der altid er mulighed for at spørge en kollega. Vi lægger vægt på at du kan arbejde selvstændigt, og der vil derfor også være opgaver, som du får selvstændigt ansvar for.

Om dig
Vi forventer, at du:
  • Er godt i gang med en sundhedsvidenskabelig eller samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse og at du har minimum et år tilbage af din uddannelse
  • har interesse for sundhedsvæsenet
  • har flair for skriftlig og mundtlig kommunikation – både på dansk og engelsk
  • har solide digitale kompetencer
  • arbejder struktureret og grundigt samt kan planlægge din opgaveløsning og tør tage fat i nye udfordringer og forskelligartede opgaver
  • kan begå dig i en nystartet organisation med en flad ledelsesstruktur
  • Er nysgerrig og tør at stille spørgsmål, ligesom du har et godt humør og lyst til at indgå i sekretariatets sociale aktiviteter

Derudover vil det være et særligt plus, hvis du har erfaring med at arbejde med billedredigering og grafik, men det er ikke et krav.

Om Behandlingsrådet
Behandlingsrådet udgiver evalueringer og analyser om anvendelse af teknologier og behandlinger, målrettet regioner og hospitaler, men som også kan anvendes af andre aktører i sundhedsvæsenet. Hermed bidrager Behandlingsrådet til at skabe lighed i sundhed ved at understøtte en ensartet anvendelse af teknologier og behandlingstilbud på tværs af landet - til både store og små patientgrupper.

Behandlingsrådet arbejder inden for følgende principper: ”Mest sundhed for pengene”, ”Faglighed og armslængde til det politiske system”, ”Åbenhed” og ”Lighed”.

Sekretariatet er sammensat af medarbejdere med generalistkompetencer ift. den samlede drift af Behandlingsrådet samt medarbejdere med kompetencer indenfor de metoder, der benyttes i evalueringer, herunder erfaring med bl.a. effektstudier, økonomiske studier, systematisk forskningssøgning, statistik og projektledelse. Sekretariatet forbereder Rådets møder og betjener de faglige udvalg i deres arbejde med evalueringerne.

Du kan læse mere om Behandlingsrådet på vores hjemmeside: Behandlingsrådet

Vilkår
Der er tale om en stilling på 8-10 timer om ugen, eksempelvis fordelt over to dage. Der kan på sigt være mulighed for et øget timetal. Du vil selv få indflydelse på din arbejdstid, således at du har færre timer i eksempelvis eksamenstiden.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst via den forhandlingsberettigede organisation.

Den ansættende myndighed er Danske Regioner. Arbejdssted bliver Novi Science Park, Alfred Nobels Vej 27, 9220 Aalborg Ø.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 5. september 2021 og vi forventer at afholde samtaler 13. september 2021. Tiltrædelse hurtigst muligt derefter.

Som medarbejder i Behandlingsrådet skal du opfylde vores – til enhver tid gældende – habilitetsregler. Habilitetsreglerne kan se på her.

Vil du videre mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte enhedsleder Tine Bro på telefon 30263436 eller mail [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aalborg SV
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Tilkaldevikarer til PostNord Aalbor...

    Tilkaldevikarer til PostNord AalborgBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som omdeler post på cykel eller i bil. Vi ringer til dig, når vi har brug .
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Business Solution Manager til Skandinaviens størst...

    Er du kendt for din store forretningsforståelse, din løsningsorienterede arbejdsstil og din proaktive salgsindsats? Og kunne du tænke dig at blive en del af en entreprenant virksomhed inden for tek..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Do you excel at organizing teams and keeping projects on track? Do you thrive in coordinating tasks and ensuring work processes are aligned? As the new Software Team Lead at GomSpace, you will play..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Fire Safety Specialist

    Fire Safety SpecialistLyngby/Ringsted/Odense/Vejle/Esbjerg/Aarhus/AalborgPermanentHybridDo you want to help deliver world-class fire safety solutions to some of Denmark’s most prestigious..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 8
30. september 2024 8
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 8
25. september 2024 8
24. september 2024 8
23. september 2024 8
22. september 2024 8
21. september 2024 8
20. september 2024 8
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 8