Rekrutteringsfirma

facility manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du bred teknisk erfaring, og vil du gerne have ansvar for et stort og moderne anlæg? Har du lyst til at blive en del af en spændende hverdag i en dynamisk virksomhed? Så er det måske dig, vi søger til Hørkram Foodservice i Aarhus.

Som Hørkram Foodservices nye Facility Manager får du det overordnede ansvar for at sikre rettidig og effektiv drift og vedligeholdelse af virksomhedens bygninger, anlæg og installationer.
Du bliver en del af en spændende virksomhed i stor vækst med en flad og uformel ledelsesstruktur, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Om jobbet


Som den nye Facility Manager i Hørkram Foodservice bliver din fornemmeste opgave at have overblikket over virksomhedens bygninger, anlæg og installationer. Du sørger for, at disse fungerer, og sikrer dermed en optimal drift hele vejen rundt. Opstår der eventuelle problemer, der kan udfordre driften, er det dig, der udvælger og kontakter interne og eksterne samarbejdspartnere inden for drifts- og serviceområdet, så problemet løses hurtigt og bedst muligt. Ligeledes er det dig, der følger op på servicesager og godkender dertilhørende fakturaer.

I samarbejde med driftsledelsen planlægger og gennemfører du drifts- og vedligeholdelsesaktiviteter, og du foretager kontinuerlig rundering ude og inde for at sikre, at virksomheden altid fremstår pæn og vedligeholdt. Derudover indgår du i virksomhedens alarm- og brandberedskab med kontakt til både G4S og brandvæsnet (ABA, ABV). Du deltager aktivt i forbindelse med udvidelses- og nybygningsprojekter, og med din viden om virksomhedens faciliteter spiller du en vigtig rolle.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver blandt andre indebære:

• Vedligeholdelse og service på alle tekniske installationer, inventarløsninger, maskiner og bygninger samt sikring af, at de alle lever op til CE-standarderne
• Sikring af korrekte temperaturforhold i forskellige lagerafsnit ift. fødevaresikkerheden samt sikring af, at køle- og frostanlægget overholder de temperaturkrav, som er anført i Hørkrams QM-program
• Styring af den tekniske del af anlæggets drift: el, køl/frost, vand, varme, ABA, AIA, ADK, CTS

Du refererer til logistikchefen, mens du vil få ledelsesansvaret for en medarbejder, der skal assistere dig i den daglige drift og vedligeholdelsen af anlæg og bygninger. Du kommer til at deltage i ansættelsesprocessen af denne medarbejder og kommer til at spille en vigtig rolle i dennes faglige udvikling, ligesom du skal bidrage til, at vedkommende bliver en del af Hørkram Foodservice-familien.

Om dig


Formentlig kommer du fra en lignende stilling, hvor du har oparbejdet minimum tre års erfaring med området.

Du har en bred teknisk baggrund og erfaringsramme og meget gerne en håndværksmæssig uddannelse. Allervigtigst er det dog, at du har en naturlig nysgerrighed og interesse for arbejdsområdet og opgaverne. Desuden har du flair for IT og tekniske styresystemer, og du kan læse og forstå engelske manualer.

Du er ærekær og tager ejerskab. Du brænder for at sikre, at ”dit” anlæg er i kontinuerlig og optimal drift, og at ”dine” bygninger altid fremstår præsentable både for dine kolleger og Hørkrams kunder. Af natur er du selvkørende og initiativrig, og du formår at prioritere opgavernes vigtighed og at sætte det rette team til at løse pågældende opgaver. Da du har en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du har en positiv, fleksibel og serviceminded indstilling til dit arbejde, dine kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Om Hørkram


Hørkram Foodservice A/S er landsdækkende totalleverandør til foodservicemarkedet og er en af de tre største cateringgrossister i Danmark. Hørkram har mere end 50 års erfaring som grossistleverandør til foodservicemarkedet og råder over et meget alsidigt sortiment med mere end 32.000 unikke varenumre. Sortimentet består blandet andet af mejeriprodukter, kolonial, frugt og grønt, kød og drikkevarer.

Hørkram servicerer kunder i hele Danmark, og kundefundamentet spænder bredt – lige fra den lokale bager til alle typer af offentlige institutioner, fra store og små virksomheder til restauranter og caféer i alle størrelser.

Vil du med på holdet?



Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus C

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus C

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8000 Århus C
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Kunne du tænke dig at arbejde med værksted renovering/reparation af vores stempel- og skrue kompressorer i en virksomhed, som eksporterer anlæg til hele verden og som har et højt fagligt niveau i..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus N

    Forskningscenter for social udsathed, [xxxxx] søger en docent til det socialfaglige forskningsområde. Vi søger en medarbejder, der kan dokumentere solid socialfaglig forsknings- og..
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Er du elektriker og har lysten til at arbejde i en produktionsvirksomhed? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Hos Johnson Controls søger vi elektrikere til installation på..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Århus C over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 64
4. juli 2024 67
3. juli 2024 63
2. juli 2024 63
1. juli 2024 62
30. juni 2024 68
29. juni 2024 69
28. juni 2024 72
27. juni 2024 72
26. juni 2024 72
25. juni 2024 70
24. juni 2024 70
23. juni 2024 70
22. juni 2024 68
21. juni 2024 67
20. juni 2024 66
19. juni 2024 67
18. juni 2024 61
17. juni 2024 58
16. juni 2024 57
15. juni 2024 59
14. juni 2024 62
13. juni 2024 65
12. juni 2024 63
11. juni 2024 61
10. juni 2024 58
9. juni 2024 60
8. juni 2024 60
7. juni 2024 61
6. juni 2024 63
5. juni 2024 61