Konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Rambøll søger en dygtig og engageret medarbejder til undervisning og sparring med kommunerne om brugen af Hjernen and Hjertet. Hjernen and Hjertet er Rambølls IT-system til brug i sundhedsplejen, dagtilbud og skoler i arbejdet med børns udvikling, læring og trivsel samt kvalitet og dokumentation til det politiske niveau herom. Du skal have lyst og evner til at kommunikere med kommunale konsulenter ved forvaltningen om, hvordan Hjernen and Hjertet kan understøtte kommunens daglige praksis samt støtte dygtige praktikere i brugen af de digitale værktøjer i Hjernen and Hjertet.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af PUBLIC QUALITY SOLUTIONS og teamet med kundefokus

Du bliver tilknyttet en afdeling med særligt kundefokus, hvor der arbejdes tæt sammen med dygtige konsulenter og fagpersoner i kommunerne med interesse indenfor børn- og ungeområdet og koblingen til den digitale verden. Et af dine ansvarsområder vil være at formidle værdien af Hjernen and Hjertet på alle organisatoriske niveauer i forvaltningen og løbende, i dialog med kunden, udvide kommunernes brug af værktøjer. Herigennem vil du bidrage til, at kommunerne får værdifuld indsigt i egen praksis og skabe grundlag for øget kvalitet og kvalificerede beslutninger hos og omkring børnene.

Rambølls IT-platform ”Hjernen and Hjertet” benyttes i dag af 94 danske kommuner til bl.a. at sprogvurdere, motorikvurdere, til tidlig opsporing af mistrivsel, til vurdering af børn og elevers kompetencer og trivsel, til udarbejdelse af tilsyn, handleplaner og kvalitetsrapporter mv.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver at:

  • Rådgive og sparre med fagpersonale om anvendelse af Hjernen and Hjertets fagredskaber til sundhedsplejen, på dagtilbud- og skoleområdet samt til ledelsen og forvaltningen.

  • Drive salgsdialoger med kommunerne om Hjernen and Hjertets værktøjer, så samarbejdet løbende udvides og relationen til den kommunale kontaktperson styrkes.

  • Bidrage til at afvikle kvalificeret undervisning for kommunerne i deres brug af Hjernen and Hjertet.

  • Sikre glade kunder som har lyst til løbende at udvide pakken af værktøjer.

  • Sikre intern dialog om behov for tiltag i Hjernen and Hjertet ud fra tilbagemeldinger fra kommunerne.


Vi lægger stor vægt på et stærkt kollegialt miljø, godt humør og en uformel kultur. Du vil blive en del af et dynamisk team bestående af en række dedikerede ildsjæle med vidt forskellige uddannelsesmæssige baggrund spændende fra kandidater i pædagogisk psykologi, pædagogik, datalogi og statskundskab, til Cand. Merc., økonomi- og statistikuddannede.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Vi understøtter din personlige og professionelle udvikling og har følgende ønsker til dine kompetencer og interesser:

  • At du har en pædagog-faglig uddannelse og 1-3 års erfaring fra praksis.

  • At du har en kandidatoverbygning.

  • At du er passioneret og har stærke formidlingsevner samt besidder god energi.

  • At du har interesse indenfor IT og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer.

  • At du er ambitiøs, kreativ, nysgerrig og målrettet.

  • At du har tillid til dine egne evner og kan arbejde selvstændigt og struktureret.

  • At du evner at have overblik og kan have mange bolde i luften på en gang.

  • At du kan lide at samarbejde og proaktivt opbygge relationer med interne og eksterne interessenter.


Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 600 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark

Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.000 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.600 kollegaer, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

Sådan ansøger du

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt Business Manager, Line Keiding Petersen på telefon +45 5161 7909 eller mail: [email protected].

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 11. august 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus N

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus C

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8000 Århus C
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Hvis du brænder for International Tax og M&A, og har lyst til at være en del af et skarpt team af konsulenter, så er det måske lige dig, vi leder efter.Som mellemleder i vores M&A International..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Viby J

    Det går godt i OK. Vi vækster, og har lige nu brug for at styrke vores Erhvervsteam. Vi har et helt unikt fokus på kunder i OK, derfor skal du i denne stilling brænde for salg og god kundeservice. .
    • Øvrige
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Århus N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. juli 2024 32
2. juli 2024 27
1. juli 2024 25
30. juni 2024 29
29. juni 2024 29
28. juni 2024 31
27. juni 2024 30
26. juni 2024 27
25. juni 2024 26
24. juni 2024 26
23. juni 2024 29
22. juni 2024 29
21. juni 2024 30
20. juni 2024 30
19. juni 2024 31
18. juni 2024 31
17. juni 2024 33
16. juni 2024 35
15. juni 2024 35
14. juni 2024 35
13. juni 2024 35
12. juni 2024 35
11. juni 2024 34
10. juni 2024 32
9. juni 2024 35
8. juni 2024 35
7. juni 2024 36
6. juni 2024 36
5. juni 2024 36
4. juni 2024 29
3. juni 2024 29