Leder af ASPECT4´s udviklingsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Har du et godt blik for udvikling, der skaber værdi for kunderne? Formår du at motivere og inspirere dine medarbejdere? Så er det måske lige dig vi er på udkig efter, som ny leder af ASPECT4 Development!

ASPECT4 er eg's eget udviklede ERP-system, og består af brancheløsninger til Transport, Fashion, Trælast og Logistik. Kendetegnende for alle ASPECT4 løsninger er, at de er udviklet på baggrund af en dyb brancheforståelse og nærhed til kunderne.

Ansvarligt for udvikling på tværs af brancher


Som leder af ASPECT4 Development får du ansvaret for mere end 30 dedikerede udviklere fordelt på flere lokationer, og vi vægter nærhed til alle medarbejdere højt.

En af dine vigtigste opgaver bliver at fortsætte vores implementering af standardiserede agile udviklingsmetoder og standardiserede værktøjer baseret på Jira, GIT, Jenkins mm, samt at øge fleksibiliteten på tværs af brancherne, samtidig med at vi bevarer nærheden til kunderne og brancherne.

Vi står overfor en gennemgribende modernisering af ASPECT4, så vi konstant lever op til forventningerne til et moderne og effektivt ERP-system. Vi er lige nu ved at færdiggøre vores fremtidige arkitektur og teknologi stack, og begynder snart at konvertere de første dele af løsningen. Du skal også være med til at etablere et tættere samarbejde med eg' udviklingscenter i Polen, så vi kan imødekomme kundernes og markedets stigende efterspørgsel.

Vi forventer, at du har dokumenteret erfaring med ledelse af en udviklingsorganisation, og at du med succes har implementeret standard udviklingsmetoder og værktøjer samt har hands-on erfaring med agile udviklingsmetoder (SCRUM).

Erfaren leder


Som erfaren leder formår du at skabe high performance teams ved at motivere, inspirere og give dine medarbejdere konstruktiv feedback. Du skal være resultatorienteret og motiveres af at sætte og nå ambitiøse mål for dig selv, din afdeling og den enkelte medarbejder.

For at blive en succes skal du have et stort drive og høj integritet. Du er god til at skabe relationer med brancherne og kunderne, og du skaber et godt samarbejde med medarbejdere og kollegaer på tværs af eg.

Du skal også have erfaring med forandringsledelse, så du sikre at medarbejderne bliver taget med på rejsen af de forandringer som ASPECT4 Development står overfor.

Da afdelingen er fordelt på flere lokationer i Danmark og Norge, vil det være en stor fordel at have erfaring med distanceledelse. Du må også forudse lidt rejseaktivitet både i Danmark og udland.

Vi tilbyder


Vi tilbyder en udfordrende stilling med stor grad af frihed og mulighed for at påvirke fremtiden for ASPECT4 Development, samt være med til at sætte retningen for, hvordan vi skal udvikle vores populære ASPECT4 løsninger.

Du refererer til Vice President for ASPECT4, og indgår i ledergruppen for ASPECT4.

Er du vores nye leder af ASPECT4´s udviklingsafdeling?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Vice President Steen Ravn på telefon +45 4087 7954. Vi vurderer ansøgningerne løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet, så send gerne dit CV og din ansøgning hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

I eg A/S finder du mere end 1.500 af markedets skarpeste og mest empatiske hjerner. I hverdagen arbejder du sammen med engagerede kolleger drevet af en fælles passion om at levere værdiskabende softwareløsninger i verdensklasse til vores 9.500 private og offentlige kunder.Tilsammen udgør vi et ambitiøst og uformelt team med plads til mangfoldighed og respekt for forskellighed. Derfor kan vi både grine sammen og knokle benhårdt med at opfylde kundernes behov for robust og branchespecifik software. Læs mere på eg.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Århus over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 406
6. september 2024 406
5. september 2024 419
4. september 2024 413
3. september 2024 415
2. september 2024 415
1. september 2024 428
31. august 2024 432
30. august 2024 444
29. august 2024 436
28. august 2024 429
27. august 2024 428
26. august 2024 432
25. august 2024 428
24. august 2024 433
23. august 2024 449
22. august 2024 442
21. august 2024 450
20. august 2024 432
19. august 2024 428
18. august 2024 422
17. august 2024 428
16. august 2024 428
15. august 2024 421
14. august 2024 420
13. august 2024 413
12. august 2024 417
11. august 2024 430
10. august 2024 428
9. august 2024 420
8. august 2024 418

Værd at vide når du søger job som øvrige i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.