Vil du prøve kræfter med demokratifremmende arbejde i en af landets grønneste kommuner?...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Albertslund

Har du lyst til at gøre Albertslund Kommune endnu bedre til at arbejde i netværk? Vil du prøve kræfter med demokratifremmende arbejde? Har du mod på at finde løsninger på problemer, som går på tværs af fagligheder? Lyder det som dig? Så kig her!

Om os
Netværkssekretariatet i Albertslund løser mange opgaver i kommunen, som går på tværs af fagligheder, afdelinger og institutioner. Vores hovedopgave er todelt og består i:
1)at fremme albertslundernes mulighed for at tage del i udviklingen af kommunen, velfærden og eget liv.
2)at understøtte en helhedsoorienteret indsats omkring borgere, der har udfordringer der går på tværs af faglige og organisatoriske skel i den kommunale organisation.

I praksis handler meget af vores arbejde om at designe og drive processer i organisationen og med borgerne. Og hvad enten det gælder borgerdrevne budgetter, Albertslund Kommunes første Borgersamling, undervisning eller netværksarbejde – så er vores fokus altid på at skabe værdi for borgerne. Vores metoder afhænger af målet, og inkluderer ofte at vi tilegner os ny viden, benytter kvalitative antropologiske metoder, tænker i adfærdsdesign, facilitering, kommunikation og implementering. Alt sammen med et stærkt fokus på, hvad der virker, udfordrer og skaber bæredygtige og værdifulde forandringer.

I netværkssekretariatet er vi to konsulenter og en student – som måske bliver dig?

Om dig
Vi forestiller os, at du er på kandidatdelen af dit studie. Du er i gang med en samfundsfaglig eller humanistisk uddannelse og ved måske, hvordan man styrker, designer og træner demokratisk deltagelse. Du er god til at opsøge ny viden, og du har et blik for innovative måder at løse problemstillinger på – på en respektfuld, empatisk og engagerende måde. Du er god til at formidle din viden, og har blik for de mange forskellige målgrupper, du kommunikerer med. Du får burg for et godt overblik i travle situationer, og du skal være klar på at tage fat der hvor der er brug for det. Du er initiativrig, nysgerrig, digital kompetent og du vil gerne lære mere om netværksarbejde, borgerdeltagelse og de indsatser, der går på tværs af kommunens afdelinger centre og institutioner.

Om jobbet
Netværkssekretariatet er en enhed under Sekretariat for Politik og Ledelse. Det er sekretariatets opgave at understøtte topledelsen i Albertslund Kommune med fokus på ledelse, strategi og politikudvikling. Som medarbejder i Sekretariat for Politik og Ledelse får du bred indsigt i den kommunale opgave og organisering, imens du deltager i mange forskellige udviklingsprojekter i tæt sparring med erfarne konsulenter i netværkssekretariatet. Du vil skulle bistå Netværkssekretariatet med alle slags opgaver – fra design- og udviklingsindsatser til lavpraktiske koordineringsopgaver.

Konkret vil opgaverne fx være:
  • Samle op på møderne i Albertslund første Borgersamling, og videreformidle indhold og progression til Albertslunderne.
  • Varetage den digitale understøttelse af Borgersamlingen på platformen Assembly Voting
  • Engagere borgere og ledere/medarbejder i Albertslund Kommune i i borgersamlingens arbejde gennem målrettet formidling og planlægning af events
  • Bidrage med viden om- og inspiration til udvikling af borgerdeltagelse og samarbejde på tværs af faglige skel.
  • Bidrage til etablering af et kompetencefællesskab for netværkslederne i Albertslund Kommune
  • Bidrage til planlægning og gennemførsel af store ledersamlinger for ledere i Albertslund Kommune
  • Hjælpe til med ad hoc opgaver for konsulenterne

Der er tale om en tidsbegrænset stilling (op til 2 år, afhængigt af din resterende studietid) med 15 timer om ugen. Løn og ansættelse sker efter overenstkomstmæssige vilkår.

Hvordan kan du søge?
Hvis du har lyst til at være en del af en kommune og et netværkssekretariat i udvikling, skal du sende en motiveret ansøgning, dit CV og dokumentation for relevante gennemførte kurser senest d. 13.6. Samtaler afholdes d. 19.6 på Albertslund Rådhus. Har du spørgsmål til stillingen skal du være velkommen til at kontakte Chefkonsulent i Netværkssekretariatet, Anne Mette Holme Bertelsen på tlf. nr. 61 33 81 31 eller på mailadresse [email protected]

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8bfe66d4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Albertslund
  • Lørdag den 13. juni 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 26
18. september 2024 25
17. september 2024 25
16. september 2024 22
15. september 2024 22
14. september 2024 22
13. september 2024 21
12. september 2024 20
11. september 2024 21
10. september 2024 19
9. september 2024 20
8. september 2024 15
7. september 2024 18
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 19
2. september 2024 19
1. september 2024 18
31. august 2024 20
30. august 2024 20
29. august 2024 19
28. august 2024 18
27. august 2024 20
26. august 2024 19
25. august 2024 19
24. august 2024 20
23. august 2024 20
22. august 2024 18
21. august 2024 18
20. august 2024 19