Enhedsleder for Kommunale Ejendomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vi søger en nye lederkollega til Kommunale Ejendomme i Albertslund Kommune
Vil du med ombord i en grøn kommune, der er højt til loftet og har store byggerier?
Hvis du har lyst til at koble drift og udvikling, har mod på at arbejde i en kommune i rivende udvikling og kan lide mangfoldighed i opgaverne, så kan stillingen som enhedsleder for Kommunale Ejendomme i Albertslund Kommune være noget for dig. Der er tale om en lederstilling, hvor du tager del i det store byudviklingstræk med store anlægsprojekter og er med til at gøre en forskel i byen for børnene, det grønne og fællesskabet.

Om Albertslund Kommune
Albertslund Kommune ligger kun et kvarter fra København. Kommunen er ca. 23 km2 – med over 60% dækket af skov og grønne områder. Albertslund er et foregangseksempel på den planlagte velfærdsby, og store dele af byen er etableret på samme tid. Det stiller store krav til udvikling og drift af den kommunale ejendomsportefølje, som man varetager for alle forvaltningsområderne i kommunen.

Her bor ca. 28.000 borgere, og mange er dybt engageret i demokratiet. Et kendetegn for Albertslund Kommune. Derfor arbejder vi i administrationen målrettet med involvering, dialog og politikudvikling. Vores kommunalbestyrelse lægger vægt på åben debat, nærdemokrati, borgerinddragelse og transparens i beslutningsprocesserne. Aktivitetsniveauet er højt, energien god og kommunens institutioner er kontinuerligt rammen om demokratisk dialog og borgerdeltagelse.

Albertslund har ambitioner om at vokse med 10.000 borgere de næste 10 år, og vi står derfor foran en meget stor byudvikling. Vi omdanner store industriområder til erhvervs- og boligområder, og der frigives nye områder som f.eks. Vridsløselille Fængsel. Dette stiller store krav til hele organisationen – og i de næste år i særlig grad til Kommunale Ejendomme, som skal bygge kommunale institutioner til både de borgere som er her og til dem som kommer.

Om Kommunale Ejendomme
Som enhedsleder for Kommunale ejendomme har du ansvaret for drift og udvikling af kommunens institutioner og bygninger, samt kommunens vagtfunktion og intern service på rådhuset. Vi har travlt med den daglige vedligeholdelse af institutioner og legepladser samtidig med, at vi har gang i store anlægsbyggerier som plejeboliger og børneinstitutioner. Der arbejdes i enheden med indstillinger til det politiske niveau samt sparring på tværs i organisationen.

Du kommer til at være leder i et stærkt fagligt miljø med engagerede og dygtige medarbejdere. Ledelsesopgaven spænder vidt. Fra ledelse af ledere til ledelse af forskellige faggrupper med fokus på sparring, motivation og helhedsorienterede løsninger. Da Kommunale Ejendomme drifter og bygger på alle områder i kommunen er det en vigtig ledelsesopgave at understøtte det tværgående samarbejde og være god til at kommunikere om enhedens arbejde.

Enheden består af ca. 40 medarbejdere og to teamledere. Du bliver en del af et ledelsesteam på fem ledere og har reference til afdelingschefen for Miljø & Teknik.<br /Vi er en arbejdsplads i udvikling, og derfor er forandring en konstant del af vores ledelsesrum. Her er mulighed for at vokse, en positiv tilgang til udfordringer - og humor er en naturlig og nødvendig del af hverdagen og den daglige ledelse. Albertslund Kommune har en lille administration og kort afstand til det politiske niveau.

Om dig
Du er dygtig til motivere og engagere medarbejdere og samarbejdspartner. Det er helt centralt, at du har gode samarbejdsevner og kan indgå i et tæt, åbent og tillidsfuldt samspil med medarbejdere og ledelseskolleger. Vi forventer, at du kan arbejder på tværs i organisationen, trives i en hverdag med mange bolde i luften og er god til at kommunikere om enhedens opgaver og arbejde - både til kolleger og til borgerne i byen.

Du kan være en talentfuld leder på vej frem i karrieren eller du kan være en erfaren leder, der søger nye udfordringer. Det vigtigste er, at du trives i samspillet mellem drift og udvikling, og er i stand til at omsætte det du ser i driften til en bæredygtig udvikling af området, herunder en digitalisering af opgaveløsningen.

Derudover forventer vi, at du:
  • Har en relevant længerevarende uddannelse og har faglig indsigt i området.
  • Har ledelseserfaring, meget gerne fra en politisk styret organisation og/eller en driftsenhed, hvor hurtige beslutninger kan være nødvendigt.
  • Har vilje og evne til at lede og skabe resultater sammen med andre – kan delegere og være synlig, give råderum til ledere og medarbejdere og har gode evner til at håndtere eventuelle konflikter.
  • Har overblik og evner at tænke strategisk og sætte tydelige mål og retning – også under pres.
  • Har solide styringskompetencer – herunder økonomisk overblik og kan håndtere ansvar for flere budgetter.
  • Har erfaring med projekt- og porteføljestyring
  • Er tydelig i din kommunikation – skriftlig såvel som mundtlig, og har erfaring med udarbejdelse af sager til politisk behandling.
  • Søger en åben, medinddragende dialog med medarbejdere, borgere og andre interessenter.

Praktiske oplysninger
Stillingen ønskes besat 1. november 2021.

Der er ansøgningsfrist den 9. september 2021. Samtaler forventes at bliver afholdt i uge 37 og 38. Der vil indgå test i ansættelsesforløbet.

Stillingen er på 37 timer uden højeste tjenestetid. Lønplacering sker efter principperne i Ny Løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.
Har du yderligere spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at ringe til afdelingschef Marie Guldborg på telefon 25 10 53 34.

Albertslund er røgfri kommune - det betyder, at rygning i arbejdstiden og på matriklen ikke er tilladt. Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik, at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8bb4853f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Albertslund
  • Torsdag den 09. september 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 14
3. oktober 2024 14
2. oktober 2024 20
1. oktober 2024 20
30. september 2024 23
29. september 2024 22
28. september 2024 22
27. september 2024 21
26. september 2024 25
25. september 2024 26
24. september 2024 26
23. september 2024 24
22. september 2024 24
21. september 2024 23
20. september 2024 25
19. september 2024 26
18. september 2024 25
17. september 2024 25
16. september 2024 22
15. september 2024 22
14. september 2024 22
13. september 2024 21
12. september 2024 20
11. september 2024 21
10. september 2024 19
9. september 2024 20
8. september 2024 15
7. september 2024 18
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16