Teamleder til IT afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Kan du gå forrest som leder og sætte retningen for omfattende forandringer? Kan du se simple veje ud af selv de mest komplekse problemer? Så vil du måske være med til at sætte dit aftryk på det nye ALDI?

Vi er på en spændende udviklingsrejse, hvor vi bygger nye butikker, udvikler vores sortiment og skærper vores organisation til at gøre tingene smartere og mere enkelt. Og vi vil have branchens bedste ledere til at sætte kursen.

Din hverdag

Som Teamleder i vores IT afdeling, bliver du ansvarlig for vores IT-Support afdeling. Din vigtigste opgave bliver at varetage den daglige ledelse af teamet på 4-6 medarbejdere, som hverdag yder IT-Support til både butikker og vores logistikcentre og hovedkontor. Her vil du stå i spidsen for en afdeling, hvor du skal være med til at drive, udvikle og definere afdelingens opgaver og retning, og sikre at både du og dine medarbejdere lykkes. Derudover kan du se frem til en hverdag, hvor dine arbejdsopgaver vil bestå af bl.a.:

  • Ansvarlig for at IT-Support afdelingen lykkes med at supportere organisationen gennem planlægning af arbejdstid, opgaver og ansvarsområder i teamet
  • Løbende evaluere på KPI’er, herunder f.eks. ventetid, sagshåndtering mv. og udvikle tiltag, der kan optimere afdelingens mål
  • Personaleledelse af teamet, herunder afholdelse af samtaler, hvor der følges op på KPI’er, opgaver, udvikling mv.
  • Udvikling af teamets og den enkelte medarbejders personlige og faglige kompetencer inden for afdelingens opgaver og områder
  • Indgå i et tæt samarbejde med internationale kolleger, hvor vidensdeling og samarbejde er med til at optimere IT-Support afdelinger på tværs af landegrænser
  • Løbende optimere på IT-løsninger og kompetencer i teamet samt deltage i projekter
  • Leverandørkontakt med servicepartnere, herunder månedlige statusmøder


Din profil

Kan du se potentialet i alle og er du god til at sætte klare mål for dig selv, dine projekter og ikke mindst dine medarbejdere? Så skal du måske stå i spidsen af et hold af dedikerede hænder.

Vi forventer, at du:

  • Har en uddannelsesmæssig baggrund med fokus på projektledelse og/eller erhvervserfaring inden for IT-området. Lederuddannelse er en fordel, men ikke et krav
  • Har 2-3 års ledelseserfaring fra lign. stilling, større virksomhed eller inden for projektledelse
  • Trives med at opbygge og vedligeholde et godt samarbejde både internationalt og nationalt herunder sammen med hovedkontoret, butikkerne og logistikcentrene, og sætter en ære i at yde en god og professionel service
  • Er struktureret, beslutningsdygtig, går forrest som leder og leder gennem andre
  • Har en god detaljegrad og forretningsforståelse, et imødekommende sind og et drive, der skaber vinderkultur omkring dig
  • Har veludviklede IT-kompetencer samt behersker dansk og engelsk i både skrift og tale


Vores fordele

Med denne stilling får du en enestående mulighed for at blive leder i et af Danmarks mest kendte discountbrands – og på et tidspunkt, der kræver forandringsledelse på højt plan. Du vil få mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi genopfinder dansk discount og en vigtig rolle i forhold til at sikre vækst på det danske marked.

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 220 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark.

Et job i ALDI Danmark kan åbne døre for dig. Vi giver dig en grundig onboarding i ALDIs forretningsgange, så du får de bedste forudsætninger for succes. Du får blandt andet adgang til ALDI Academy, hvor vi uddanner dig og udvikler dine kompetencer. Og har du mod på udfordringer uden for Danmark, så står de øvrige ALDI lande klar til at tage i mod dig.

Kontakt

Der er dem, der føler sig trygge ved at følge med de andre. Og så er der dem, der hellere vil gå forrest og finde bedre måder at gøre tingene på. Hvis du hører til den sidste gruppe, så vil du passe godt ind på det vinderhold, der lige nu skaber det nye ALDI. Vil du være med til at genopfinde discount sammen med 74.000 kollegaer i ni lande? Så vil vi elske at have dig med på holdet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Director Peter Jersbøl på telefon 20 34 35 36. Ansøgningsfristen er d. 16.12.2021 , men vi hører gerne fra dig før, da vi holder samtaler løbende og ønsker opstart hurtigst muligt.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Vi vil være danskernes foretrukne detailkæde, og det er en stor og ambitiøs opgave, som vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor du er i organisationen, er du med til at gøre hver dag endnu bedre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Albertslund

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 22
15. september 2024 22
14. september 2024 22
13. september 2024 21
12. september 2024 20
11. september 2024 21
10. september 2024 19
9. september 2024 20
8. september 2024 15
7. september 2024 18
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 19
2. september 2024 19
1. september 2024 18
31. august 2024 20
30. august 2024 20
29. august 2024 19
28. august 2024 18
27. august 2024 20
26. august 2024 19
25. august 2024 19
24. august 2024 20
23. august 2024 20
22. august 2024 18
21. august 2024 18
20. august 2024 19
19. august 2024 20
18. august 2024 21
17. august 2024 21