Rekrutteringsfirma

Teknisk rådgiver med flair for salg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aulum

For Green Box søger vi en teknisk dygtig og erfaren rådgiver fra byggebranchen, som kan udbygge og vedligeholde salgsopgaven overfor professionelle kunder. Her er der tale om en spændende stilling, hvor du, med reference til virksomhedens direktør, skal understøtte salget af virksomhedens produkter, og den vækstrejse Green Box er på.


Om jobbet
Du vil sammen med virksomhedens direktør have fokus på salget. Her vil du selvstændigt skulle planlægge, opsøge og udføre teknisk rådgivning til gavn for kunderne. En rådgivning der bygger på tillid og troværdighed, og som gør du formår at rådgive de eksisterende kunder, samt at du med din personlighed og faglig viden er i stand til at komme i betragtning til relevante byggeprojekter. Tilbud til kunderne udarbejdes af dine kolleger, men du vil stå i spidsen for at følge op på dem, indtil kontrakten er i hus, herefter overdrages projektet til projektafdelingen. I rollen vil du skulle arbejde tæt sammen med marketing, hvor fokus bliver at lave databaseret markedsføring ud fra den viden, du kommer med fra kunderne. Tiden skal mest muligt bruges ude hos kunderne – entreprenører, bygherrer og arkitekter. Du har og kan etablere gode og langvarige relationer til kunderne i byggebranchen. Gennem din tætte kontakt og virksomhedens høje kvalitet bliver du kundens værdiskabende samarbejdspartner. Et partnerskab der medfører et salg.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Opsøgende salg til nuværende og fremtidige kunder med teknisk rådgivning som tilgang
  • Opfølgning på tilbud
  • Udarbejde kontrakter, hvor de lukkes med to tilfredse parter
  • Langsigtet bearbejdning af markedet ved at besøge og hjælpe kunderne, samt vise produkterne frem
  • Interne møder med marketing, tegnestuen, administration m.m.

Du sætter en ære i at skulle repræsentere en virksomhed, der har bæredygtigt byggeri på dagsordenen, og hvor det ikke bare er et modefænomen, men en livslang strategi. Kundernes succes er i høj grad afhængig af Green Box’s leverancer, og du er derfor dedikeret og leverer og holder – sammen med resten af holdet – det du lover. Kundeservice i verdensklasse er en selvfølge.

I jobbet kommer du til at arbejde selvstændigt, og det er derfor vigtigt, at du selv evner at strukturere din hverdag. Det er en fordel, hvis du er bosat i Midtjylland, så du aktivt kan deltage i hverdagen på kontoret. Du kender til en travl hverdag, hvor din egen indsats og personlige egenskaber er afgørende for din succes.

Om dig
Din baggrund kan spænde bredt, men du har formodentlig en håndværksmæssig baggrund enten som bygningskonstruktør, teknisk rådgiver eller konsulent indenfor byggebranchen. Vigtigst er dog, at du kommer med nogle års erfaring indenfor byggebranchen, og du har en vis ballast og tyngde i form af din faglige viden, samt flair for salg.

Som person når du de mål, du sætter dig. Du er villig til at lægge mange timer i at krydse målstregen, fordi det giver dig energi. Du kan ikke lade være med at tage ansvar og sætter en ære i at overholde dine aftaler. Du kan godt lide at være en del af et hold, og det er sammen med dine kolleger, du når dine mål. Du har lyst til at arbejde i et dynamisk miljø med tempo og en uformel omgangstone, hvor du nemt og hurtigt manøvrere mellem forskellige projekter, samt ad-hoc opgaver. Du tror på dig selv og er svær at ryste – andre vil sige, at du hviler i dig selv.

Vigtigst af alt, så skal du, ligesom dine kolleger, brænde for at gøre tingene ordentligt, og din energi og dit talent for god rådgivning og kundeservice er afgørende i jobbet. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og har generelt gode IT-færdigheder.

Green Box tilbyder
Et spændende job i en dynamisk og innovativ virksomhed, hvor du får en central og vigtig rolle. Green Box er fleksible i forhold til arbejdstider. Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn og øvrige ansættelsesforhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Green Box tror på, at præfabrikation er en vigtig forudsætning for Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden, og derfor vil Green Box være med til at optimere byggeprocessen gennem produktion af innovative badeværelser. Desuden ligges der stor vægt på bæredygtighed samt dansk produktion. Der er skabt en god arbejdsplads i vækst i Vestjylland - en strategisk placering, der medvirker til et tættere og mere fleksibelt samarbejde med kunderne. Green Box har en innovativ tilgang og elsker at udfordre for at blive dygtigere, mere effektive og se fremad i udviklingsfasen og produktionen. Det kan mærkes lige fra dygtige medarbejdere i hele virksomheden til de tilfredse kunder. Green Box er kåret som Børsens Gazelle. Tidligere er virksomheden også kåret som Årets Vækstiværksætter af Erhvervsrådet Herning, Ikast-Brande. Green Box har en sund økonomi og er polstret til realisering af nye vækstplaner.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aulum.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aulum

Lignende jobs

  • Vedligeholdschef

    VedligeholdschefSammen med dit stærke team af erfarne vedligeholdsteknikere og i tæt samarbejde med produktionen sikrer du høj ydelse på den moderne maskinpark. Teknologien er i konstant udvikl..
    • Øvrige
    • Sunds
    Få mere info
  • Vikarstilling: Bakkehuset Team 3 søger vikarer til...

    Står du og mangler et job som fast tilkaldevikar eller ønsker nogle faste vagter i weekender og vil være med til, at gøre en forskel for vores dejlige beboere.Center Bakkehuset er et specialise..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Esmark i Houstrup søger servicehjælper

    Nu har du chancen for et godt betalt fritidsjob. Esmark søger friske kolleger til at hjælpe os med serviceopgaver i og omkring Houstrup, Bork Havn og Jegum. Det er et alsidigt job, hvor du sammen..
    • Øvrige
    • Nørre Nebel
    Få mere info
  • Vi søger elever til Grundforløb 2 (GF2) til Social...

    GF2 er indgangen til Social- og Sundhedshjælperuddannelsen (SSH) og til Social- og Sundhedsassistentuddannelsen (SSA)Drømmer du om at arbejde med mennesker og gøre en forskel? Med en Social- o..
    • Øvrige
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aulum

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aulum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Aulum over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0