Laborant til Mikrobiologisk Kompetence Centre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Er du fascineret af bakteriernes verden og drevet af din passion for mikrobiologi? Har du et skarpt øje for kvalitet, et drive til at udmærke dig og ambitionen om at være en del af et højt specialiseret og dedikeret team i en anerkendt international organisation? Hvis du er klar til at spille en vigtig rolle og gribe spændende muligheder, så vil vi gerne have dig med på vores hold! Bliv en del af vores team, og tag det næste skridt i din karriere. Ansøg i dag! Jobbet
Vi søger en dygtig, motiveret og selvkørende laborant til en fast stilling i vores team af laboranter. Du bliver en del af en team-indsats, der sørger for, at vores laboratorium kører effektivt og leverer analytiske data til tiden. Dine ansvarsområder vil inkludere, men er ikke begrænset til:
  • Udføre forskellige mikrobiologiske analyser i henhold til farmakopéer (Eks. Endotoksin test, Steriltest, kimtests, test af konserveringsmidler, desinfektionsmidler og medier)
  • Deltage i organisationens teknologiske rejse
  • Implementere relevante digitale værktøjer i de mikrobiologiske analyseprocesser
  • Kvalifikationer
    For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at:
  • Du er uddannet laborant eller bioanalytiker
  • Du har teoretisk og praktisk erfaring inden for mikrobiologiske analyser samt forsøgsdesign og datahåndtering.
  • Du har kendskab til cGMP og gerne med et par års erfaring fra lægemiddelindustrien (eks. fra et QC-laboratorie).
  • Du kan begå dig på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt, på professionelt niveau.
  • Du er en erfaren bruger af MS Office.
  • Som person, du:
  • Er ansvarsfuld, har gode samarbejds- og kommunikationsevner, en can-do-attitude, er velorganiseret og en sand teamplayer.
  • Trives med at arbejde i et dynamisk miljø med flere opgaver ad gangen.
  • Har et ønske om at være med til at optimere enhver given proces.
  • Om afdelingen Microbial Competence Centre består af 24 medarbejdere inklusive laboranter, mikrobiologer og ledere, og er en afdeling i Manufacturing Development, Injectable Finished Product (IFP). Vores hovedopgaver er validering af mikrobiologiske metoder, analyse af nye lægemiddelprodukter til kommende kliniske forsøg (injektioner og tabletter), overførsel af metoder til produktionssteder, test af desinfektionsmidler/konserveringsmidler og mikrobiologisk support til vores globale produktionssteder. Derudover er afdelingen på en spændende teknologirejse, der involverer test, evaluering og implementering af ny og hurtig procesanalytisk teknologi, der kan ændre fundamentet for mikrobiologiske analyser og reducere gennemløbstiden for disse analyser på de globale produktionssteder med det ambitiøse langsigtede mål om real-time release test af lægemiddelprodukt. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med engagerede og talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Associate manager Cecilie Christiansen på +45 30759936 i uge 29 og laborant Gitte Rosen på +45-30795520 i uge 30-33 mellem 13:30-14:30. Deadline
    17. August 2023. Ansøgninger vil først blive vurderet efter deadline. Samtaler vil blive afholdt i uge 35. Du behøver ikke vedhæfte en ansøgning, men vi ser gerne, at du skriver om din motivation og bidrag til jobbet i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

    Jobbet er oprettet på vores service den 20.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Bagsværd

    Lignende jobs

    • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

      Fri kontakt
      Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

      Fri kontakt
      Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
      • Øvrige
      • Greve
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Bagsværd over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    20. september 2024 57
    19. september 2024 58
    18. september 2024 54
    17. september 2024 53
    16. september 2024 51
    15. september 2024 56
    14. september 2024 56
    13. september 2024 50
    12. september 2024 48
    11. september 2024 48
    10. september 2024 48
    9. september 2024 48
    8. september 2024 49
    7. september 2024 49
    6. september 2024 49
    5. september 2024 49
    4. september 2024 46
    3. september 2024 46
    2. september 2024 45
    1. september 2024 47
    31. august 2024 46
    30. august 2024 35
    29. august 2024 34
    28. august 2024 34
    27. august 2024 32
    26. august 2024 33
    25. august 2024 37
    24. august 2024 37
    23. august 2024 33
    22. august 2024 30
    21. august 2024 30