Automatiseringsspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du den automatiseringsspecialist vi leder efter til vores team? Og vil du:
Sætte dit fingeraftryk på opbygningen og udviklingen af vores Automatiseringsunivers? Have en varieret hverdag i et stærkt teammiljø med dygtige kollegaer i Polen og Danmark? Have solide karrieremuligheder i en hastigt voksende it-partner for den finansielle sektor i Norden?


Bliv en del af et stærkt fagligt miljø hos SDC
Vi er et IT-center for 120+ pengeinstitutter i Norden. I Portal & Sector-afdelingen er vi 40+ specialiserede IT- og forretningsudviklere, hvis opgave det er bl.a. at udvikle og vedligeholde Bankrådgiverportalen, som er bankrådgivernes front-end-værktøj.

Vi har taget de første skridt for dig i forhold til brugen af automatisering på SDC og hos vores kunder. Nu er det tid til at vi skal overlevere det til dig så du kan være med til at sætte dit helt eget præg på retningen – selvfølgelig i tæt samarbejde med vores kunder.

Vi forestiller os at du skal være med til at definere roadmaps og idet hele taget være med til at brede det ud både internt på SDC, men også hos vores kunder. Du skal være med til at opbygge et Team of Excellence og vil være den drivende kraft for hele teamet.

Du kommer til at arbejde i et miljø med en stor grad af frihed under ansvar og får indflydelse på planlægning af eget arbejde. Da procesoptimering dækker bredt, kommer du til at arbejde sammen med mange forskellige profiler, fx vores kunder, afdelinger på tværs af SDC og ikke mindst dine kollegaer i Polen.

Stå for opbygning og udvikling af Robotics samt Automatisering generelt
Som automatiseringsspecialist er det din opgave at identificere, beskrive og automatisere processer i SDC og ikke mindst hos vores kunder.

Du kommer løbende til at indgå i tæt dialog med andre forretningsområder i SDC, hvor du - med dit kendskab til processer og mulighederne i automationsteknologi - skal sikre en optimal udnyttelse af forretningspotentialet ved at automatisere nye og eksisterende processer.

Når en proces vurderes som egnet til automatisering, er det din opgave at drive udviklingen fra ideformulering til implementering i samarbejde med udviklerteamet og ikke mindst vores kunder. Du vil derfor have en vigtig rolle som bindeled mellem forretning og IT.
Teamets primære værktøj er RPA-platform (Kofax), som bl.a. anvendes til automatisering af manuelle processer.

Samarbejde med nearshore kolleger
Ud over dine kolleger på kontoret i Ballerup, vil du også få kollegaer som sidder i Polen, og en af dine opgaver vil være at samarbejde med dem. Det kræver derfor, at du dokumenterer dit arbejde på engelsk.

Lidt om dig- vi forestiller os at du blandt andet:
  • har erfaring med procesoptimering/-automatisering
  • har praktisk erfaring omkring RPA, det vil helt klart være et plus
  • brænder for at bygge broer mellem IT og forretning
  • har måske en baggrund fra finansverdenen, men det er ikke afgørende når blot du har forretningsforståelse, resten skal vi nok få lært dig.
  • med dit administrative og koordinerende gen, sørger du for, at dine kolleger i udlandet ved, hvilke opgaver de skal tage fat i.
  • tager styringen og fordelingen af opgaver og selvfølgelig beskrive og dokumenterer dit arbejde


Som person er du forandringsvillig, og du trives i et miljø, hvor du ikke altid ved, hvad dagen bringer. Du er selvkørende og proaktiv, og du er ikke bange for at tage fat i - og igangsætte - nye opgaver. Med dine stærke samarbejds- og kommunikationsevner er du samtidig god til at håndtere både projektarbejde og kunderelationer. Og så bidrager du aktivt til at sætte nye grænser for, hvad vores systemer formår.

Få særdeles gode udviklingsmuligheder og vilkår
Du bliver en del af et innovativt og åbent miljø, hvor du hele tiden udvikler dine evner, både fagligt og personligt, og du deler dine ideer, så vi sammen skaber de bedste løsninger på markedet – hele tiden med øje for at gøre tingene bedre og smartere.

Som medarbejder hos os, får du rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Alt det praktiske
Vil du høre mere om jobbet og SDC er du velkommen til at give Pernille et ring. Vi ser frem til at modtage dit CV og en kort motiverede ansøgning.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Læs meget mere om os her: https://www.SDC.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 67
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79