Cisco collaboration konsulent med UCCE-kompetencer ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Cisco collaboration konsulent med UCCE-kompetencer


By Ballerup

Ansøgningsfrist 2021-12-15

Søg job

Har du lyst til at hjælpe Ateas kunder med alt fra implementering og udvikling til fejlfinding og support af deres Cisco UC-installationer?

Bliv en af alle os i Atea

Du bliver en del af UC Collaboration hvor du til en start får en masse dygtige kolleger, og inden for kort tid kan være med til at byde velkommen til flere – vi har nemlig vokseværk.

Arbejd i spændingsfeltet mellem udvikling og support

Som Cisco-specialist får du både ansvar for implementeringen af ny infrastruktur – ligesom du vedligeholder og optimerer eksisterende platforme hos vores kunder. Det vil du både gøre remote og on site ude hos kunderne, afhængig af opgaven. Vi arbejder ud fra et veltilrettelagt årshjul, men vi håndterer også hastesager, hvis vores kunder har udfordringer med en løsning.

Du vil arbejde meget på tværs af Atea og bl.a. sidde tæt på vores Servicedesk og Salgsdivisioner. Mere præcist bliver det din opgave at:

  • deltage i implementerings- og udviklingsprojekter
  • udføre opgraderinger, test og scripting
  • levere 3. level support, udføre fejlsøgning og rette evt. fejl
  • løse diverse designopgaver

”Vidensdeling og positiv sparring er en vigtig del af måden, vi arbejder på, og vi håber, du vil bidrage til din og vores udvikling,” fortæller din kommende leder Frederik Kolls.

Her går fleksibilitet og kammeratskab hånd i hånd

Det er vigtigt, at arbejde og privatliv er i harmoni. Hvis det betyder, at du har brug for at arbejde hjemme et par dage om ugen, så ser vi på det. Fleksibilitet er vigtigt for os, både ift. kunder og medarbejdere.

Vi proriterer trivsel og social tilknytning kolleger imellem, så du vil få rig mulighed for at lære dine kolleger at kende via faglige og sociale arrangementer.

Holdspiller med servicetalent

Du glæder dig til at være på forkant med den nyeste udvikling inden for Cisco UC, og din begejstring smitter af på kunderne, når du taler med dem. Du går gerne selvstændigt til dine opgaver og sætter en ære i at løse dine projekter inden for den aftalte tid.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har min. 5 års erfaring med Cisco UCCE - Unified Contact Center Enterprise – gerne fra arbejdet med større it-installationer
  • Cisco-certificeringer på UCCE, CCNA, CCNP Collaboration og/eller CCIE Collaboration er en fordel, men ikke et krav
  • kommer med en bred viden om platforme, netværk, storage, servere og datacentre
  • har kompetencer inden for både analyse- og løsningsdesigns
  • er skarp til at kommunikere om det tekniske fagstof til kunder
  • er klar på lejlighedsvist skiftende arbejdstider – fx når du håndterer vores vagttelefon et par gange om måneden

Derudover skal du kunne tale og skrive dansk, da du får direkte kunde kontakt.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt

Ansættelsessted

Ballerup

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Frederik Kolls på 3078 1478

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 19. oktober 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte, det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Onsdag den 15. december 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78
19. august 2024 79
18. august 2024 87
17. august 2024 91
16. august 2024 91