Solution Team Lead – Claims and Robotics

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Solution Team Lead – Claims and Robotics

Kan du skabe gode software løsninger via positiv ledelse og fagligt overblik?

Ligger din erfaring og personlige interesse i spændet mellem personaleledelse og softwareudvikling? Leder du samtidig efter et job, hvor du kan få stort råderum og plads til at føre dine ideer ud i livet i en agil og meget flad organisation, så behøver du ikke lede længere.

Som del af ledelsesteamet i Core Systems området, får du en nøglerolle i arbejdet med at give Topdanmarks kunder og medarbejdere den bedst tænkelige oplevelse i vores systemer. Vi bygger Topdanmarks platforme til skadebehandling og robot automatisering og vi er i fuld gang med at ruste os til fremtidens skadebehandling.

Ledelse med stort L og forretningskritisk applikationsansvar

Dit nye job hviler på to ligeværdige ben. På det ene ben skal du sætte faglig retning som ansvarlig for det overordnede applikations-roadmap. Det sker i tæt samarbejde med blandt andet det øvrige lederteam, Product Ownere og IT-arkitekter. I forlængelse af dette skal du formå at skabe en god dialog med rigtig mange forskellige interessenter på tværs af organisationen. På det andet ben udfolder du alle dine evner som motiverende og inspirerende leder for ca. 20 medarbejdere, hvoraf 10 er baseret i Manila, Filippinerne. Din vej til succes ligger i vid udstrækning i din evne til at balancere dit arbejde, så du fordeler din tid ligeligt mellem de to ben. Dine primære opgaver bliver at:

  • Bidrage til at tegne og vedligeholde vores applikations roadmap
  • Sikre optimal understøttelse af vores platforme
  • Bidrage til områdets generelle udvikling – sammen med dine 7 kolleger i lederteamet
  • Sikre at al udvikling er i compliance med gældende love og regler i den finansielle sektor
  • Sikre motivation, performance, trivsel og udvikling blandt dine medarbejdere
  • Afholde årlige MUS-samtaler og løbende 1:1 samtaler med alle i dit team
  • Gennemføre ansættelser og sikre den rette sammensætning af kompetencer

Ca. en gang årligt eller efter behov besøger du Manila. Derudover klarer du dialogen med teamet via onlinebaseret distanceledelse.

Erfaren lederprofil med god viden om softwareudvikling og -platforme i et agilt miljø

Vi leder efter en profil, der har både stor erfaring med og interesse for positiv personaleledelse. Du har således en godt fyldt værktøjskasse, men du ved også, at der altid er mere at lære. Samtidig skal du være velfunderet inden for backend softwareløsninger, uden at du behøver være super-teknikeren. Det vigtigste er, at du forstår hvad softwareudvikling handler om, og hvad der er ledelsesmæssigt er vigtigt indenfor det felt. I samspil med din generelt positive tilgang til stort og småt og dine evner til enkelt og forståeligt at opstille ”hvorfor, hvad, hvem og hvornår” gør det, at du kan få folk omkring dig med. Derudover rummer dit CV:

  • En uddannelse på kandidatniveau i krydsfeltet mellem IT/teknik og forretning
  • 5+ års erfaring inden for IT-/webudvikling – inkl. erfaring med udarbejdelse af roadmaps
  • 5+ års ledererfaring og stor motivation for rollen som positiv og feedbackorienteret leder
  • God forståelse for agil udvikling – vi nærmer os selv 10 år med Scrum og SAFe
  • Gerne erfaring med backendudvikling i regel-/compliance-tunge miljøer, fx finans eller pharma

Core Systems Claims & Robotics - i dit nye team

Core Systems Claims & Robotics er en del af Core Systems området, hvor alle Topdanmarks kernesystemer er samlet. Fælles for os alle er vores ønske om at levere førsteklasses oplevelser og systemer til både kunder og medarbejdere, der afspejler og understøtter Topdanmarks forretning og målsætninger. Dine teams i Core Systems Claims & Robotics består af IT- udviklere, business analysts, testere og scrum mastere, og de arbejder både med forvaltning og udvikling. Vores systemer er baseret på Java, og vi er rigtig godt med på området. Vores miljø er meget teamorienteret, og vi lægger stor vægt på, at alle bliver hørt – det er ikke afgørende, hvem der får den gode idé, så længe der er plads til at få den.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 21. november 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Solution Manager, Jan Larsen, på 2449 8328 eller [email protected].

En teknologisk arbejdsplads i konstant udvikling
Som tech-profil i Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads med 400 dygtige fagkolleger, der har modet til at gå nye veje. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Søndag den 28. november 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i Storkøbenhavn

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Glostrup. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 66
4. juli 2024 64
3. juli 2024 61
2. juli 2024 60
1. juli 2024 62
30. juni 2024 66
29. juni 2024 68
28. juni 2024 66
27. juni 2024 63
26. juni 2024 67
25. juni 2024 67
24. juni 2024 63
23. juni 2024 68
22. juni 2024 69
21. juni 2024 74
20. juni 2024 70
19. juni 2024 68
18. juni 2024 68
17. juni 2024 68
16. juni 2024 67
15. juni 2024 69
14. juni 2024 72
13. juni 2024 70
12. juni 2024 69
11. juni 2024 74
10. juni 2024 70
9. juni 2024 77
8. juni 2024 77
7. juni 2024 81
6. juni 2024 74
5. juni 2024 73