Microsoft Office 365 specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Microsoft Office 365 specialist

Vi søger en super dygtig og erfaren Microsoft Office 365 / Exchange-specialist i It-Operations til Collaboration-teamet, der kan bidrage til vores viden på Exchange Online.

Har du en del års erfaring med MS Office-produkterne og kan du tænke dig at komme til at arbejde sammen med entusiastiske, kvalitetsbevidste og teknisk begavede kollegaer i vores Collaboration-team.

Kan du se værdien i hurtig ping-pong med både leder og kollegaer, hvor I sparrer med hinanden på opgaverne. Opgaver som er meget varierede i teamet, der både tager sig af incident-håndtering i 2nd and 3rd level men også arbejder på højt prioriterede projekter. Vi arbejder både individuelt og i mindre grupper, alt efter hvad der giver mest mening og fremdrift for opgaverne. Hvis du også er motiveret af at arbejde i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og efteruddannelse er højt prioriteret, så kan du få den fulde pakke lige her.

Exchange, deliverability, kryptering, Powershell m.m.

Helt grundlæggende handler dit job om at skabe de bedste rammer og samarbejdsredskaber for alle medarbejdere i Topdanmark, der bruger værktøjerne i O365 ekstremt flittigt. Vi er meget åbne for nye ideer, så vi håber, at du kan bidrage til yderligere anvendelse, som vi kan få gavn af.

Teamet arbejder med blandet løsninger for endusers herunder VDI og Autopilot.

Du bliver del af et syv-personers selvstyrende team, hvor du sammen med dine specialist-kolleger arbejder med både at udtænke og udvikle, implementere og fastholde nye måder at arbejde på. Samtidig vil du komme til at hjælpe med 2nd og 3rd level, for på den måde at få overblik over, hvor og hvordan vi kan gøre tingene smartere. Dine primære opgaver bliver at:

  • Deltage i projekter og opgaver, der er højt prioriteret og derfor har høj fokus
  • Arbejde med alle værktøjerne i O365-suiten / Exchange Online
  • Arbejde med deliverability og kryptering
  • Gøre værktøjer og platform mere smooth for brugerne
  • Sikre sikkerheden på klienter og platform
  • 2nd Level support på O365 issues
  • Arbejde tæt sammen med resten af It-Operations, It-sikkerhed, Kommunikation og mange andre.

Din nye arbejdsplads bliver Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor du får 350 IT-kolleger i en af Danmarks største IT-organisationer. Det betyder, at du får fantastiske muligheder for at lære nyt og blive dygtigere via din sparring med dine kollegaer i IT-Operations.

Erfaring med deliverability, kryptering og Powershell

Vi leder efter en profil, der trives med at have stort selvstændigt ansvar. Er det dig, venter du ikke på, at andre sætter dig i gang. Du ser et muligt problem, du handler, og du følger sagen helt til dørs. Som del af et Operations-team skal du selvfølgelig også have stor lyst til at arbejde hands-on. Derudover er det vigtigt, at du kan lide at hjælpe andre, og at du kan gøre det med evne for at formidle det tekniske stof på en forståelig vis og med godt humør, da vi også gerne vil have en kvik bemærkning ind i mellem. Derudover rummer dit CV:

  • En IT-orienteret uddannelse og nogle års erfaring med O365-platformen og Exchange samt deliverability og kryptering
  • Du har kendskab til Powershell, også gerne fokus på automatisering
  • Du er god til planlægning og opgavestyring
  • Gode dansk- og engelskkundskaber, både skriftligt og mundtligt

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 17. december 2021. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Tom Sørensen på tlf. 4474 3387. Vi glæder os til at høre fra dig!

Et move, der er mere dig!

Hele mennesker gør ikke noget halvt, og vores fokus på sundhed giver dig energi til at præstere bedre. Du får en sjovere arbejdsdag, fordi du møder mere udvikling, ansvar og gode kundeop-levelser. Og så har vi en ledelse, der formidler det seriøse med et glimt i øjet, og som har mod til at teste nye idéer og holde fast i det, der virker. Vi er hele Danmarks forsikrings- og pensionssel-skab, og vi er ikke bare modigere, sjovere og sundere i Topdanmark. Vi er mere dig!

En teknologisk arbejdsplads i konstant udvikling
Som tech-profil i Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads med 400 dygtige fagkolleger, der har modet til at gå nye veje. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Fredag den 17. december 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøchef - NCC Infrastructure DK, Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78
19. august 2024 79
18. august 2024 87
17. august 2024 91
16. august 2024 91
15. august 2024 92
14. august 2024 94
13. august 2024 89
12. august 2024 90
11. august 2024 89
10. august 2024 92
9. august 2024 92
8. august 2024 89