Smøremedarbejder til Amagerværket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Du bliver en del af sektionen Vedligehold på Amagerværket, og vil beskæftige dig med opgaver inden for smøring og mindre vedligeholdelsesopgaver, hvor du, i samarbejde med resten af afdelingen, sørger for optimal drift af de to kraftværksblokke med tilhørende anlæg og vedligehold af de store fjernvarmepumper, der forsyner København og omegn med fjernvarme. Du vil referere til teamlederen i m-vedligehold og få en masse engagerede og dygtige kolleger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Smøre mekanisk udstyr og dokumentere udført arbejde
  • Udskifte filtre på hydrauliske anlæg og renseopgaver
  • Foretage kontrol af olieniveauer, automatiske smøreanlæg, udtagning af olieprøver og kontakt med laboratorium m.fl.
  • Dokumentere, gennemgå olieanalyser samt rapporter
  • Foretage runderinger på anlæg med udførelse af rutinemæssige rensninger af målesteder
  • Have kontakt til eksterne samarbejdspartnere, hvor du vil rekvirere samt sikre kvaliteten af det udførte arbejde og sikre, at arbejdet foregår sikkert og forsvarligt
  • Foretage vedligeholdsopgaver og support til kolleger på tværs af Amagerværket

Da værket kører året rundt, skal du være indstillet på, at arbejdet til tider foregår uden for normal arbejdstid. Derudover skal du være indstillet på, at dele af arbejdet foregår udendørs hele året, på anlægsdele i højden og vanskeligt tilgængelige steder

Kendskab til kraftværker, erfaring med smøreopgaver og et godt overblik

Vi forventer, at du har en relevant faglig uddannelse, udviser initiativ og er opsøgende i forhold til opgaver og forbedringstiltag. Du har kendskab til kraftværker eller andre procesvirksomheder og det er et krav, at du har gyldigt kørekørt til personbil, kategori B, og gerne truckkort. Derudover har du indsigt i smøremidler og deres betydning for anlæggenes fortsatte optimale drift samt solid erfaring med gennemførelse af smøreopgaver.

Du trives med til tider, rutinepræget arbejde og forstår vigtigheden i, at smørerutiner følges for at sikre kontinuerlig drift af værkets anlæg. Du er udpræget ordensmenneske, mødestabil og god til at samarbejde med andre. Du forstår vigtigheden af at rapportere om optræk til fejl på anlægsdele, hvilket du sørger for at rapportere i vores vedligeholdssystem.

Du har kendskab til PC-arbejde herunder anvendelse af IT-vedligeholdssystemer. Det er et plus hvis du har rimelige sprogkundskaber, herunder engelsk og/eller tysk.

Ud over dine faglige kvalifikationer lægger vi vægt på dine personlige egenskaber. Du har interesse i at udvikle dig fagligt og personligt. Det falder dig naturligt at have overblik over dine opgaver, du sætter system i dit arbejde og følger tilrettelagte rutiner. Du er god til at tilrettelægge dine opgaver og kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre.

Da du bliver ansat i en handlekraftig afdeling med en ærlig, åben og direkte tone, skal du trives med en uformel omgangstone, hvor humor og selvironi har sin naturlige plads.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi.

HOFOR ejer og driver Amagerværket, hvorfra vi leverer fjernvarme til vores kunder i København og elektricitet til det nordeuropæiske el-marked. Som kraftværksejer spiller miljø og klima en vigtig rolle for os, og vi arbejder for at fremtidssikre forsyningen til vores godt 600.000 fjernvarmekunder i København.

Læs mere om Amagerværket og HOFORs vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtigebyer/.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Christoffer Dahl, på telefon 2795 5168.

Ansøgningsfristen er den 17. december 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse snarest muligt efter nærmere aftale.

Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores online rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”søg stillingen”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Fredag den 17. december 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78
20. august 2024 79
19. august 2024 76
18. august 2024 79
17. august 2024 80
16. august 2024 79
15. august 2024 87
14. august 2024 91
13. august 2024 91
12. august 2024 89
11. august 2024 88
10. august 2024 88
9. august 2024 87
8. august 2024 85