Vendor Manager – [xxxxx]s samlede IT-kontraktportefølje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vendor Manager – Topdanmarks samlede IT-kontraktportefølje

Vil du have nøglerolle som hovedansvarlig for at skabe og drive fremtidens setup?

Har du erfaring med vendor management, og kunne du tænke dig en rolle, hvor du kan bringe al din gode viden i spil som bindeled mellem de funktioner, der er involveret i Topdanmarks IT-leverandørportefølje? Så skal du læse videre nu.

Vi er midt i en historisk transformation, hvor vi udskifter vores kernesystem og andre helt afgørende dele af vores maskinrum samtidig med, at vi indfører nye digitale teknologier. Investeringerne i IT afspejler dette, og der er derfor brug for en person, der kan tage os til næste niveau af værdiskabende vendor management. Det er her, du træder ind på scenen med alle muligheder for at gøre en ekstraordinær stor forskel.

Skab og driv en ny governance på basis af nuværende aftaler og bred dialog

Du skal arbejde på to parallelle spor. På det ene spor dykker du ned i eksisterende aftaler og analyserer disse samtidig med, at du går i dialog med alle involverede for at forstå behov, ønsker og tankerne bag udformningen.

På det andet spor samler du din viden og tegner den nye governance-model, der løser forretningens behov, høster synergier og etablerer best practise standarder for en fakta- og databaseret tilgang. Dette omfatter segmentering af leverandører og værktøjer for performance-måling, risikostyring, compliance, operationel stabilitet og håndtering af tvister. Vi forestiller os en gradvis implementering i takt med, at du får de forskellige enkeltdele på plads.

Din rolle er på tværs af analyse, udvikling og drift, og du bruger estimeret 50% af din tid foran skærmen og den anden halvdel på dialog og samarbejde. Dine primære opgaver bliver at:

  • Analysere og segmentere leverandørporteføljen samt identificere behov og ønsker i organisationen
  • Skabe en strategi med konkrete anbefalinger for en bedre leverandørstyring fremadrettet
  • Parallelt med ovenstående skabe og drive en ny governance for IT vendor og license management med klare link til eksisterende politikker og processer
  • Sætte agenda samt skabe en tæt, konstruktiv og innovativ dialog med IT-leverandører
  • Skabe fælles forståelse for både strategien samt nye operationelle tiltag via løbende intern dialog
  • Sikre intern forståelse af rammer og muligheder ift. de forskellige kontrakter og aftaler
  • Skabe model for rapportering og løbende rapportere ift. de fastsatte ambitioner

Din vej til succes bygger i meget høj grad på din evne til at skabe en åben og løsningsorienteret dialog, hvor du er oprigtig nysgerrig på at forstå dine medspilleres forskellige fagligheder og fokusområder. Disse dækker Indkøb, Koncernjura, IT-sikkerhed, IT-drift m.fl. I dag er der et velfungerende samarbejde på tværs og en fælles positiv glæde ved at skulle byde dig velkommen til en ny rolle, alle kan se ideen bag.

Minimum 5 års erfaring inden for vendor management og erfaring med governance

Vi leder efter dig, der trives med både at tænke de store tanker og samtidig arbejde hands-on nede i maskinrummet. Du er først og fremmest drevet af at skabe løsninger, der virker, fordi de bygger på reel indsigt i behov, ønsker og arbejdsmetoder. Store ører, nysgerrighed og åben dialog er dine måske vigtigste værktøjer i dit arbejde med at skabe positive forandringer. Det krydrer du med din evne for at arbejde struktureret og metodisk analysere dig frem til, hvor knasterne gemmer sig. Derudover kan du sætte kryds ved:

  • En videregående uddannelse, der har givet dig et godt metodisk og analytisk fundament
  • Minimum 5 års erfaring inden for vendor management og stor procesforståelse
  • Erfaring med at håndtere kontrakt/leverandør governance i større organisationer
  • Erfaring med at være bindeled i leverandørsamarbejder
  • Tilstrækkelig indsigt i IT til at kunne kommunikere overordnet om de forskellige lag i IT-arkitekturen med entreprise architects, solution managers og product owners

Technology Transformation – dit nye team

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor vi har hybrid arbejdsplads med stor fleksibilitet. Her bliver du en del af et nyt team i Technology Transformation under Architecture & Transformation i IT-organisationen.

Dine kollegaer er erfarne specialister med en god variation af anciennitet i Topdanmark, så du kan se frem til god sparring, videndeling og gensidig hjælp. Vi kan se, at vores indsats virkelig kan gøre en mærk- og målbar forskel, og det kommer dit arbejde også til. Du skal derudover vide, at Topdanmark er en virkelig god arbejdsplads, hvad vores trivselsmålinger kun bekræfter igen og igen.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 20. august, 2023.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Head of Technology Transformation, Lene Mejer-Johansson på 2677 2291.

Vi glæder os til at høre fra dig.

En teknologisk arbejdsplads i konstant udvikling
Som tech-profil i Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads med 400 dygtige fagkolleger, der har modet til at gå nye veje. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Søndag den 20. august 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 67
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79