Fuldmægtig med viden om læring og udvikling af kurser søges til Nationalt ID-center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Kunne du tænke dig at arbejde i et stærkt fagligt miljø på et område, der er genstand for stor offentlig interesse? Nationalt ID-center søger en fuldmægtig til centerets kursusteam, der udvikler undervisning og e-læring inden for ID-området.

Lidt om alt det vi tilbyder
Nationalt ID-center er et uafhængigt kompetencecenter, hvis formål er at styrke sikkerheds- og kontrolindsatsen på udlændingeområdet. Nationalt ID-center er organisatorisk en del af Hjemrejsestyrelsen.

Vores primære opgave er at yde rådgivning og bistand til danske myndigheder i forhold til spørgsmål om fastlæggelse og kontrol af udlændinges identitet. Centeret har derfor bl.a. et kursusteam, der i samarbejde med centerets andre faglige teams, har til opgave at udvikle kurser og undervise centerets samarbejdsmyndigheder med det mål, at give dem kompetencer på ID-området. Det er dette team, du vil blive en del af.

Centeret bistår også danske diplomatiske repræsentationer verden over med at styrke deres kapacitet på kontrol- og sikkerhedsområdet, bl.a. via undervisningen på repræsentationerne i dokumentvurdering og ansigtssammenligning.

Centeret har desuden et biometriteam, som består af ansigtssammenlignings- og fingeraftrykseksperter, der afgiver udtalelser i sager, hvor fingeraftryk og ansigtssammenligning bidrager til identitetsfastlæggelsen. Endvidere har centeret et ISO-akkrediteret dokumentteknisk laboratorium, som på ekspertniveau ægthedsvurderer ID-dokumenter.

Nationalt ID-centers analyseteam tilvejebringer også løbende opdateret ID-relateret information til brug for både centerets dokumenttekniske laboratorium og relevante danske myndigheder. Det vil mange gange kunne ske ved brug af oplysninger, som kan findes på internettet gennem allerede eksisterende rapporter og databaser, men det kan også være nødvendigt at indhente oplysninger via fact finding missioner til relevante lande i og uden for Europa.

Derudover sikrer vi, at trends, erfaringer og risikovurderinger fra relevante lande gøres tilgængelige for de relevante myndigheder, ligesom vi koordinerer et overordnet og tværgående myndighedssamarbejde på ID-området.

Du får 34 engagerede kollegaer med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, der varetager en bred vifte af opgaver i en til tider hektisk hverdag. Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Vores hverdag er præget af et godt samspil på tværs af fagligheder, vi har et socialt stærkt miljø, og vores omgangstone er uformel.

Dine opgaver
Du vil blive en del af Nationalt ID-centers kursusteam, hvis opgave er at klæde myndighederne på til at kunne varetage den indledende vurdering af de ID-dokumenter, der indgår i deres sagsbehandling. Det sker gennem både fysisk klasserumsundervisning og e-læringskurser.

Som kommende medarbejder i kursusteamet vil du sammen med resten af teamet skulle deltage i planlægningen af, samt varetage udviklingen og gennemførelsen af, centerets kurser i tæt samspil med centerets øvrige teams. Kurserne udvikles efter myndighedernes behov for viden om identitetsfastsættelse og dokumentvurdering.

Du vil også skulle bistå vores digitale læringsmedarbejder i at udvikle og producere e-læringsfilm målrettet myndighedernes behov. Det kan være korte informationsfilm, der har til opgave at give myndighederne viden om den nyeste udvikling samt de nyeste trends inden for dokumentområdet eller længerevarende e-læringskurser med f.eks. multiple choice tests undervejs.

Du vil i forbindelse med din ansættelse i Nationalt ID-center skulle gennemgå et træningsforløb i ID- og dokumentkontrol, og du vil løbende skulle holde denne viden opdateret gennem eksempelvis deltagelse i konferencer og kurser. Du vil også kunne arbejde med mere analysemæssige opgaver i det omfang det vil være relevant og tidsmæssigt muligt. Derudover vil du skulle bidrage til videndelingen mellem centerets forskellige teams og i relevant omfang deltage i teamets nationale og internationale samarbejde.

Der vil kunne forekomme rejseaktivitet både i og uden for Danmark.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk uddannelsesmæssig baggrund, eksempelvis inden for uddannelsesvidenskab, læring og forandringsprocesser, kommunikation og formidling eller en relevant professionsbachelor suppleret med en kandidatuddannelse.

Du har ligeledes gerne erhvervserfaring inden for udvikling af undervisning, kursusmateriale, e-læring og lignende. Det er desuden en fordel, hvis du har forståelse for voksnes læringsprocesser, kendskab til blended learning og erfaring med at arbejde med forskellige læringsredskaber.

Du er også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet.

Du brænder for at arbejde med et vigtigt område, som har stor samfundsmæssig betydning, og vi forventer, at du:

  • er en stærk formidler og besidder gode analytiske evner og har gode samarbejdsevner, bl.a. i forbindelse med udviklingen af kursusmateriale i samarbejde med de øvrige teams
  • har flair og interesse for koordination og planlægning af kurser og kan give feedback til nye undervisere på en god og konstruktiv måde
  • tænker kreativt i udviklingen af forskellige læringsforløb og er bekendt med udvikling af læringsmål og læringskoncepter
  • kan arbejde i powerpoint og andre digitale præsentationsprogrammer, og har flair for formidling på en spændende og nytænkende måde
  • evner at sætte dig ind i og forstå andre fagområder
  • er god til at kommunikere og kan formidle kompliceret stof til en forskelligartet målgruppe på både dansk og engelsk
  • er engageret, fleksibel og formår at have mange bolde i luften uden at miste humør og overblik
  • kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du bidrager til at sikre et godt samarbejde med både kollegaer og samarbejdspartnere.

Vi lægger stor vægt på videndeling og samarbejde på tværs af faggrænser, og det er derfor vigtigt, at du er klar til at møde både faglige udfordringer, foranderlige arbejdsopgaver og en bred daglig interaktion med alle centerets medarbejdere.

Yderligere information
Nationalt ID-center har kontor på Birkerød Kongevej 2, 3460 Birkerød.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne godkendelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chef for Nationalt ID-center, Jakob Dam Glynstrup, på telefonnummer 22 73 48 98 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest tirsdag den 31. januar 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 6.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Birkerød
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 14
3. oktober 2024 14
2. oktober 2024 14
1. oktober 2024 14
30. september 2024 15
29. september 2024 14
28. september 2024 14
27. september 2024 14
26. september 2024 14
25. september 2024 13
24. september 2024 13
23. september 2024 12
22. september 2024 13
21. september 2024 13
20. september 2024 13
19. september 2024 13
18. september 2024 14
17. september 2024 14
16. september 2024 14
15. september 2024 15
14. september 2024 14
13. september 2024 14
12. september 2024 14
11. september 2024 13
10. september 2024 13
9. september 2024 12
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 12
5. september 2024 12
4. september 2024 11