Er du vores nye regnskabsmedarbejder i [xxxxx]?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Brænder du for at arbejde med regnskab i et politisk miljø, og er du rutineret på det statslige regnskabsområde? Er du samtidig dygtig til tal, regnskabsprocesser og samarbejdsrelationer? Så har vi en spændende stilling ledig netop nu!

Velkommen til Økonomikontoret

Du bliver en del af Hjemrejsestyrelsens Økonomikontor, hvor vi beskæftiger os med diverse spændende økonomiopgaver, herunder regnskab, udgifts- og budgetopfølgninger, finanslov, indkøb, ledelsesinformation samt data på hjemrejseområdet.

En vigtig del af vores arbejde er at sætte god økonomistyring på dagsordenen, for at understøtte en optimal anvendelse af ressourcerne i styrelsen, hvor regnskab påvirker hele opgaveporteføljen.

Vi er i en udviklingsfase med henblik på at overgå til en driftsfase, og du vil derfor have rig mulighed for at sætte dit faglige præg på den gode opgaveløsning. Vi har flere ambitiøse projekter, hvor vi savner en ny dygtig kollega til at understøtte og fremme processen – er det dig?

Vi ønsker bl.a. at blive skarpere på vores brug af Navision Stat samt at videreudvikle vores kontoplan på drift og tilskud med henblik på en bedre rapportering og gode processer.

Dine arbejdsopgaver

Din primære arbejdsopgave vil være at varetage driften på regnskabsområdet samt komme med bidrag til udvikling af de forskellige områder inden for regnskab, som du vil gøre i fællesskab med dine nye kolleger i regnskabsteamet.

Dine konkrete arbejdsopgaver udføres i de almindelige statslige regnskabssystemer som Navision Stat, RejsUd og IndFak, hvorfor kendskab hertil vil være en fordel. Regnskabsopgaverne kan spænde bredt inden for felterne:

  • daglig drift af styrelsens regnskab, bl.a. omposteringer, udsendelse af fakturaer, afstemninger, refusioner mv.
  • kontrolopgaver på regnskab, herunder finansielle kontroller
  • regnskabserklæringer for styrelsens driftsregnskaber i SKS
  • bidrag til regnskabsinstruks og tilhørende bilag, tjenesterejsevejledning o.l.
  • bidrage til økonomipostkasse
  • håndtering af kontanter
  • indberetning af SKAT
  • bidrage til sammenhængen mellem indkøb og regnskab
  • løbende forbedring af processer og optimering af opgaveløsningen

Dine interesser og erfaringer er vigtige for os

Der er gode muligheder for, i den fremtidige opgaveløsning at tage højde for netop din erfaring, interesse og videreudvikling samt oplæring i opgaver, som du ikke før har arbejdet med, men ønsker at få kompetencer indenfor.

Har du fx interesse for at arbejde med regnskabstal til større produkter som udgiftsopfølgninger, regnskabsopfølgninger, indkøb, kontraktarbejde mv., vil der også være rig mulighed for det.

Hjemrejsestyrelsen som arbejdsplads

Som vores nye medarbejder får du en bred samarbejdsflade med Hjemrejsestyrelsens medarbejdere, chefer og direktion samt vores departement og de øvrige styrelser på ministerområdet. Vores arbejde har en direkte betydning for de mennesker, som vi kommer i kontakt med, hvorfor det er en prioritet for os at være ambitiøse og ordentlige og levere en høj kvalitet.

I Økonomikontoret får du 10 engagerede kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund og ansvarsområder. Vi er fortsat ved at etablere os både på det faglige og sociale plan, så du har god mulighed for at bidrage til og påvirke kontorets kultur. Vi ønsker at være kendetegnet ved høj faglighed og ambitionsniveau i håndteringen af styrelsens økonomistyring – men vi sætter også pris på en uformel omgangstone og et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi kan have det sjovt sammen i opgaveløsningen.

Vi prioriterer, at vores medarbejdere har en god work-life balance og trives med at gå på arbejde, og vi kan tilbyde dig fleksible arbejdstider, gode muligheder for hjemmearbejde, massageordning og motionsrum. Vi har også fokus på kompetenceudvikling og sparring, både i form af forskellige opgaver på tværs af området og ved kurser og uddannelse.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant baggrund, fx som regnskabs- eller kontoruddannet, men du kan også have en relevant akademisk uddannelse. Vi forventer, at du er erfaren på regnskabsområdet eller har erfaring med at arbejde i økonomisystemer og gerne de statslige. Det er vigtigt for os, at du:

  • er initiativrig og vedholdende, og følger opgaven til dørs
  • er ansvarsbevidst og bevarer overblikket samtidig med, at du har fokus på detaljen
  • evner at skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af organisationen og med eksterne parter
  • har godt humør og bidrager med en god stemning og kultur på arbejdspladsen

Det er vigtigt, at du er nysgerrig og nyder både at indgå i samarbejder med kolleger og at løse selvstændige opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår

Afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund ansættes du enten efter overenskomst for akademikere i staten eller OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Hjemrejsestyrelsen, Birkerød Kongevej 2, 3460 Birkerød.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Yderligere information

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Irene Witthøft på 30 65 77 80 eller chefkonsulent Julie Rosenkilde Hasseriis på telefonnummer 30 65 78 64.

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag den 19. november 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 47.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Birkerød
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. juli 2024 14
5. juli 2024 14
4. juli 2024 13
3. juli 2024 13
2. juli 2024 13
1. juli 2024 13
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 13
27. juni 2024 11
26. juni 2024 11
25. juni 2024 12
24. juni 2024 12
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 14
19. juni 2024 14
18. juni 2024 14
17. juni 2024 13
16. juni 2024 13
15. juni 2024 13
14. juni 2024 13
13. juni 2024 13
12. juni 2024 14
11. juni 2024 15
10. juni 2024 15
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14