Handlekraftig konsulent til DIF Soldaterprojekt med ansvar for eventet Ride4Rehab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du med på DIF’s hold, der skal sikre, at de danske veteraner, som oplever fysiske og psykiske mén efter deres deltagelse i internationale konflikter, kan få en bedre hverdag gennem inklusion i idrætten og det frivillige foreningsliv?

DIF’s ambition på dette område er at få veteraner til at deltage i foreningsidræt og at støtte deres vej væk fra isolation ud i bæredygtige civile idrætsfællesskaber. Tiltaget skal være landsdækkende og have særlig opmærksomhed på løbende at inddrage andre aktører og pårørende med henblik på at understøtte idrætsdeltagelsen samt den øvrige del af veteranernes rehabilitering. Det skal blandt andet ske ved et intensiveret samarbejde med regioner, kommuner, psykiatri og andre, der har kontakten til de primært psykisk skadede soldater og deres pårørende, der er i det danske samfund.

Vi ønsker at styrke dette arbejde ved, at veteranerne gennem aktiviteter, idrætstilbud, én-til-én kontakt og sociale sammenkomster tilbydes aktiviteter for denne målgruppe. Visionen for DIF Soldaterprojekt er, at idræt kan bruges som det sociale og relationelle springbræt for grupper af sårbare i det danske samfund. Denne indsats skal udføres i tæt samarbejde med de øvrige specialforbund under DIF.

Til planlægning og gennemførelse af cykeleventet Ride4Rehab søges én ny konsulent, som skal være en del af arbejdsgruppen i DIF Soldaterprojekt. En person, der kan arbejde på såvel eventplan og individplan som det mere strategiske plan. Ride4Rehab er et rehabiliteringsevent, hvor en større gruppe skadede veteraner fra ind- og udland skal køre i samlet flok på cykel fra Nordjylland gennem hele landet og slutte i København dagen før Tour De France-starten i 2021.

HVAD SKAL DU ARBEJDE MED?
Du bliver en del af DIF Soldaterprojekts arbejdsgruppe og bliver dermed en vigtig brik i den opgave, det danske samfund står overfor i forhold til at sikre, at de skadede soldater bliver bedre inkluderet i det omkringliggende samfund trods deres fysiske og psykiske skader.

Af konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Planlægning og udførelse af aktiviteter samt store og små events, herunder det kommende cykelevent i 2021 – Ride4Rehab (et cykelevent på tværs af landet).
  • Etablere samarbejder og partnerskaber med andre relevante aktører på området, samt skabe samarbejde med øvrige aktører om større og mindre events.
  • Medvirke til inklusion af de skadede soldater og en opbygning af et klubnetværk i relevante foreninger under DIF’s specialforbund sammen med andre udøvere.
  • Kontakt til og dialog med VIPs i forbindelse med store events som fx Ride4Rehab.
  • Forandringsledelse, motivation og coaching af de fysisk og psykisk skadede soldater.

OM DIG
For os er det vigtigt, at du har erfaringer på følgende områder:

  • Erfaring med planlægning af såvel store som små events, herunder erfaring med arbejdet med frivillige.
  • Du har et stort overblik og er struktureret.
  • Erfaring med at arbejde og koordinere arbejde på tværs af sektorer og faglige kompetencer.
  • Erfaring med at etablere og knytte netværk, afholde præsentationer og arbejde med en bred vifte af interessenter.
  • Kendskab til idræt, foreninger og civilsamfund.
  • Du er som person udadvendt, opsøgende og initiativrig. Du trives med ansvar og kan arbejde selvstændigt såvel som i teams.
  • Du trives med skiftende arbejdstider.

Det er desuden en fordel at du har erfaring med følgende:

  • Erfaring inden for arbejdet med menneskelige forandringer, motivation og coaching af individet, og det at kunne sætte mål for sig selv og ikke mindst andre mennesker er en fordel.
  • Viden og erfaring med at arbejde med sårbare mennesker og erfaring med at kombinere dette med sociale fællesskaber og fysisk aktivitet.

VI TILBYDER
Vi tilbyder dig en spændende stilling i DIF, hvor der er mulighed for at gøre en forskel i en gruppe sårbare menneskers liv. Du får rig mulighed for at påvirke tiltaget og dit eget arbejde, men også mulighed for at opleve og gøre en forskel på et område, der har stor betydning for DIF’s sociale profil.

Du kommer til at arbejde i DIF Public Affairs, hvor der er højt til loftet, og hvor der er et konstant fokus på innovation og udvikling, og hvor vi dagligt kæmper for, at idrætten sætter dagsordener. Du får base på vores kontor i Brøndby og har således adgang til Idrættens hus i Brøndby, hvor du, ud over at være tæt på DIF’s specialforbund, har et dynamisk hus, der blandt andet tilbyder træningsfaciliteter, kantineordning, sociale arrangementer mv.

PRAKTISK INFO
Du vil blive tilknyttet DIF Soldaterprojekt i Idrættens hus i Brøndby.
Stillingen er tidsbegrænset til 31. juli 2021 og uden højeste arbejdstid med en løn, der modsvarer kravene til jobbets indhold. Du vil skulle referere til teamleder, Rune Oland Tanggaard. Tiltrædelse 1. april 2020.

NÆSTE SKRIDT
Er du interesseret i at være med på holdet, så skal du sende din ansøgning og CV via linket i højre side.

Samtaler vil blive afholdt mandag den 10. februar og onsdag den 12. februar 2020.

Kontakt teamleder for DIF Soldaterprojekt Rune Oland Tanggaard, mail: [email protected]/mobil: 27 49 49 50, hvis du vil vide mere om jobbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby
  • Fredag den 31. januar 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 26
18. september 2024 25
17. september 2024 25
16. september 2024 23
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 25
12. september 2024 24
11. september 2024 25
10. september 2024 22
9. september 2024 22
8. september 2024 23
7. september 2024 23
6. september 2024 24
5. september 2024 24
4. september 2024 23
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 19
31. august 2024 19
30. august 2024 21
29. august 2024 19
28. august 2024 20
27. august 2024 19
26. august 2024 17
25. august 2024 17
24. august 2024 18
23. august 2024 17
22. august 2024 16
21. august 2024 15
20. august 2024 13