HANDLEKRAFTIG KONSULENT TIL DIF SOLDATERPROJEKT MED ANSVAR FOR ARBEJDET FOR OG MED OTTE...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du med på DIF’s hold, der skal sikre, at de danske veteraner, som oplever fysiske og psykiske mén efter deres deltagelse i internationale konflikter, kan få en bedre hverdag og øget trivsel gennem inklusion i idrætten og det frivillige foreningsliv?

DIF’s ambition på dette område er at inkludere skadede veteraner i den lokale foreningsidræt og at støtte deres vej væk fra social isolation og ind i bæredygtige civile idrætsfællesskaber. Tiltaget har som mål at være landsdækkende, og vi har særlig opmærksomhed på løbende at inddrage andre aktører og pårørende med henblik på at understøtte veteranernes idrætsdeltagelse samt den øvrige del af veteranernes rehabilitering. Det skal blandt andet ske gennem et intensiveret samarbejde med regioner, kommuner, psykiatri og andre, der har kontakten til de, primært, psykisk skadede veteraner og deres pårørende.

Gennem dette samarbejde med de øvrige instanser er målet at understøtte veteranernes rehabilitering gennem idrætstilbud, én-til-én kontakt og sociale sammenkomster. Visionen for DIF Soldaterprojekt er, at idrætten skal udgøre det sociale og relationelle springbræt for grupper af sårbare i det danske samfund, og at denne indsats skal udføres i tæt samarbejde med de øvrige specialforbund under DIF.

Til planlægning og gennemførelse af et samarbejde på tværs af otte specialforbund søges en ny konsulent, som skal være en del af arbejdsgruppen i DIF Soldaterprojekt. Tværforbundsinitiativet har til mål at få flere af vores frivillige foreninger til at støtte op om arbejdet med at inkludere og motivere gruppen af skadede veteraner til at tage del i det aktive, sociale idrætsliv. Vi søger derfor en person, der vil arbejde med en sårbar målgruppe. Derudover skal personen have kendskab og kompetencer til at arbejde på tværs af forbund, foreninger samt øvrige instanser i det civile samfund, også på det mere strategiske plan.

Konkrete arbejdsopgaver
Du bliver en del af DIF Soldaterprojekts arbejdsgruppe og bliver dermed en vigtig brik i den opgave, det danske samfund står overfor i forhold til at sikre, at de skadede soldater bliver bedre inkluderet i det omkringliggende samfund trods deres fysiske og psykiske skader.

Af konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Skabe en god relation til og imellem de otte specialforbund.
  • Facilitere et læringsmiljø imellem de otte forbunds veteranansvarlige, herunder planlægning og facilitering af op til tre årlige møder, hvor der deles ud af viden og erfaringer.
  • Etablere samarbejder og partnerskaber med andre relevante aktører på området, samt skabe samarbejde med øvrige aktører om større og mindre camps og events.
  • Medvirke til inklusion af de skadede veteraner samt en opbygning af klubnetværk i relevante foreninger under de otte specialforbund.
  • Forandringsledelse, motivation og coaching af de fysisk og psykisk skadede veteraner og deres pårørende.

OM DIG
For os er det vigtigt, at du har erfaringer på følgende områder:

  • Du er relationel stærk.
  • Du har erfaring med arbejdet omkring frivillige foreninger.
  • Du kan arbejde selvstændigt, bevare overblikket og er struktureret.
  • Du har erfaring med at arbejde og koordinere arbejde på tværs af sektorer og faglige kompetencer.
  • Du kan have mange bolde i luften på én gang og trives med ofte at skifte arbejdssted.
  • Erfaring med at etablere og knytte netværk, afholde præsentationer og arbejde med en bred vifte af interessenter.
  • Kendskab til idræt, foreninger og civilsamfund.
  • Du er som person udadvendt, opsøgende og initiativrig. Du trives med ansvar og kan arbejde selvstændigt såvel som i teams.
  • Du trives med skiftende arbejdstider.

Det er desuden en fordel at du har erfaring med følgende:

  • Erfaring inden for arbejdet med menneskelige forandringer og motivation af individet og det at kunne sætte mål for sig selv og ikke mindst andre mennesker er en fordel.
  • Viden og erfaring med at arbejde med sårbare mennesker og erfaring med at kombinere dette med sociale fællesskaber og fysisk aktivitet.

VI TILBYDER
En spændende stilling i DIF, hvor der er mulighed for at gøre en forskel for en gruppe sårbare mennesker. Du får rig mulighed for at påvirke tiltaget og dit eget arbejde, men også mulighed for at opleve og gøre en forskel på et område, der har stor betydning for DIF’s sociale profil.

Du kommer til at arbejde i DIF Public Affairs, hvor der er højt til loftet, fokus på innovation og udvikling, og hvor vi dagligt kæmper for, at idrætten sætter dagsordener. Du får base på vores kontor i Brøndby og har således adgang til Idrættens hus i Brøndby, hvor du, ud over at være tæt på DIF’s specialforbund, bliver ansat i et dynamisk hus, der blandt andet tilbyder træningsfaciliteter, kantineordning, sociale arrangementer mv.

PRAKTISK INFO
Du vil blive tilknyttet DIF Soldaterprojekt i Idrættens hus i Brøndby.

Stillingen er tidsbegrænset til 31. december 2020 og uden højeste arbejdstid og med en løn, der modsvarer kravene til jobbets indhold. Du vil skulle referere til teamleder, Rune Oland Tanggaard. Tiltrædelse d. 1. juni 2020.

NÆSTE SKRIDT
Er du interesseret i at være med på holdet, så skal du sende din ansøgning og CV via ’Søg her’ til højre.

Samtaler vil blive afholdt via Microsoft Teams (online) tirsdag den 28. og onsdag den 29. april 2020.

Kontakt teamleder for DIF Soldaterprojekt Rune Oland Tanggaard [email protected] / 27 49 49 50, hvis du vil vide mere om jobbet.

ANSØGNINGSFRIST: Mandag den 20. april 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby
  • Mandag den 20. april 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 26
18. september 2024 25
17. september 2024 25
16. september 2024 23
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 25
12. september 2024 24
11. september 2024 25
10. september 2024 22
9. september 2024 22
8. september 2024 23
7. september 2024 23
6. september 2024 24
5. september 2024 24
4. september 2024 23
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 19
31. august 2024 19
30. august 2024 21
29. august 2024 19
28. august 2024 20
27. august 2024 19
26. august 2024 17
25. august 2024 17
24. august 2024 18
23. august 2024 17
22. august 2024 16
21. august 2024 15
20. august 2024 13