Konsulent til understøttelse af strategi- og aktivitetsimplementering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med til at sikre, at Videnscenter for Velfærdsteknologis strategier, projekter og udviklingsaktiviteter skaber værdi for landets 14 SOSU-skoler? Og er du den erfarne konsulent med førsteklasses relations-, proces- og faciliteringskompetencer, som kan sikre synergi og videndeling mellem skolerne under processen? Så er du måske vores nye konsulent!

Nationalt samarbejde med lokal forankring
SOSU H søger en konsulent til projektansættelse på deltid i Videnscenter for Velfærdsteknologi (VFV), som i dialog med de to Videnscenterchefer kan varetage opgaven med at understøtte videnscentrenes koordinatorer på skolerne over hele landet i den operationelle implementering af VFV. Konsulenten skal desuden sikre at Videnscentrenes strategiske mål (på nationalt niveau) for værdiskabelse i uddannelserne tilgodeses. Samtidig skal synergi og videndeling i implementeringsprocessen optimeres mellem skolerne gennem et tæt og positivt koordinatorsamarbejde, som konsulenten forventes at rammesætte og understøtte med facilitering og kompetenceudvikling.

Siden 2018 har de to Videnscentre for Velfærdsteknologi (for hhv. Øst- og Vestdanmark) udviklet en lang række digitale og didaktisk/pædagogiske tilbud, aktiviteter og projekter med fokus på at styrke de social- og sundhedsfaglige erhvervsuddannelser i Danmark. Samtidig har videnscentrene bistået SOSU-skolerne over hele landet i den digitale og teknologiske omstilling til fremtidens kompetencer. Både med hensyn til brug af velfærdsteknologi i uddannelserne, men også gennem introduktion af nye digitale undervisningsværktøjer og -tilgange, der styrker uddannelsernes kvalitet og relevans.

Fra starten af 2022 deltager alle 14 SOSU-skoler i Danmark i det strategiske samarbejde mellem de to videnscentre – med fællesbetegnelsen Videnscenter for Velfærdsteknologi. VFV omfatter fælles strategi og ledelseskoordinering mellem de to centre og fælles repræsentation ved videnscenter-koordinatorer på alle SOSU-skoler.

Selvstændig drivkraft og godt samarbejde
Som det gode match til denne opgave er du konsulent med en høj grad af selvstændighed i dit arbejde og evne til at tilrettelægge og styre de processer, du har ansvar for. Du er fleksibel og klar til at have hele landet som arbejdsplads uden fast kontorbase. Samtidig er du katalysatoren for det gode samarbejde med ledelserne på videnscentrene og SOSU-skolerne og med det nationale team af videnscenterkoordinatorer på skolerne. Du medbringer energi, humør, professionalisme, resultatorientering og gode faciliteringsevner til alle relationer og formår at balancere hensynet til skolernes individuelle ønsker/prioriteringer og videnscentrenes samlede strategi og mål.

Konsulentopgavenbestår i at levere operationel understøttelse, sparring og kompetenceudvikling til VFV-koordinatorerne enkeltvis og som nationalt team, og derigennem supplere den understøttelse, som allerede varetages af videnscentercheferne.

Din primære opgave vil være at bistå koordinatorerne på alle 14 SOSU-skoler i implementering og forankring af VFV-tilbud, aktiviteter og projekter i skolernes lokale udviklingsstrategier og tilknyttede handleplaner.

Denne opgave omfatter bl.a.

  • At gennemføre løbende møder med koordinator(er) og ledelse på den enkelte SOSU-skole til understøttelse af lokal handleplansudvikling, ressourceplanlægning og strategiimplementering, inkl. opfølgning på gennemførte processer
  • At gennemføre sparringssessioner og arbejdsworkshops med koordinatorer (enkeltvis og i regionale grupper) omkring etablering af handleplaner, ressourceallokering og opfølgning
  • At understøtte koordinatorerne i at skabe synlighed, positiv kommunikation og medejerskab for VFV-aktiviteter på den enkelte SOSU-skole
  • At klæde koordinatorerne på til at kunne formidle VFV strategier, initiativer og beslutninger til ledelse og øvrige centrale strategiske aktører på SOSU-skolerne

Din sekundære opgave vil være at sikre videndeling og synergiskabelse i denne proces mellem SOSU-skolerne – gennem understøttelse af koordinatorteamets nationale samarbejde og funktion, samt identifikation og deling af ’Best Practice’ løsninger mellem skolerne, således at flere skoler og koordinatorer får gavn af andres erfaringer og resultater.

Denne opgave omfatter bl.a.

  • At arrangere og facilitere fysiske og digitale fællessessioner for koordinatorteamet
  • At monitorere samarbejde og videndeling i koordinatorteamet, og sikre tydelige samarbejdsstrukturer i teamet, herunder digital dokumentation, med henblik på at styrke on-boarding af nye koordinatorer
  • At identificere, dokumentere og dele operationelle ’Best Practice’ tiltag fra de enkelte SOSU-skoler – herunder også problemløsning og fremme af ejerskab/medspil blandt skolernes medarbejdere
  • At sikre – og kommunikere til Videnscenterchefer, Styregruppe og Formandskab – et samlet overblik over positive implementeringserfaringer og konkrete materialer/koncepter/tilgange hertil på nationalt niveau

Din profil
Du brænder for udvikling, digitalisering og engagerende praksisnære erhvervsuddannelser. Og du kan lide at gøre en forskel på både den nationale og lokale scene ved at understøtte det gode samarbejde med – og mellem – videnscentrenes koordinatorer og ledelsen på skolerne.

Vi lægger vægt på, at du har:

  • En relevant videregående uddannelse på minimum bachelorniveau
  • Erfaring med strategiudvikling og implementering fra erhvervsskoleområdet
  • Minimum 5 års konsulenterfaring med hovedvægt på projekt-/procesledelse og/eller facilitering
  • Gode kommunikations- og præsentationsevner, skriftligt såvel som mundtligt

Kendskab til videnscenterfunktionen vil være en fordel, men er ikke et krav.

Du skal have kørekort (B) til almindelig bil da VFV-tjenestebiler så vidt muligt skal benyttes ved rejseaktivitet.

Indflydelse, fleksibilitet og dialogindflydelse
Vi tilbyder en spændende og helt nyoprettet jobfunktion, som du selv er med til at tilrettelægge i samspil med Videnscentrenes ledelser og koordinatorer. Du får mulighed for at tilrettelægge dine arbejdsprocesser selvstændigt, med fleksibilitet og afveksling mellem planlægning/forberedelse/opfølgning (evt. som hjemmearbejde) og aktiviteter på skolerne over hele landet. Du kommer til at indgå som bindeled i mange dialoger og processer mellem VFV-ledelsen, koordinatorteamet og ledelserne på de enkelte skoler og får stor mulighed for at præge disse dialoger positivt.

Tidsperiode
Konsulentfunktionen er en projektansættelse, som er tidsbegrænset til d. 31. december 2022.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker som Chefkonsulent efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er i gennemsnit 25 timer ugentligt.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Jeppe Rosengård Poulsen, Direktør SOSU H: [email protected] eller Lene Kvist, Direktør SOSU Nord: [email protected].

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest den 31. oktober 2021. Forventet tiltrædelse er d. 1. januar 2022 eller tidligere. Samtaler forventes gennemført i uge 45.

Ansøgning med kopi af CV og eksamenspapirer sendes elektronisk via link.

Om SOSU H
SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd. SOSU H er værtsskole for Videnscenter for Velfærdsteknologi Øst som den ene halvdel af VFV-samarbejdet.

Læs mere på www.sosuh.dk

Om Videnscenter for Velfærdsteknologi (VFV)
Begge videnscentre i VFV-samarbejdet blev sammen med 10 øvrige videnscentre indenfor erhvervsskoleområdet etableret i 2017 af Børne- og Undervisningsministeriet. Ministeriet finansierer driften af videnscentrene frem til udgangen af 2024, hvorefter det forudsættes at videnscentrene er selvbærende.

Videnscentrenes mål som fastsat af Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er at:

    • Understøtte de øvrige erhvervsskoler i deres arbejde med den digitalisering af uddannelserne, der følger af nye teknologier, og i at udarbejde og afprøve nye undervisningsforløb, der kan anvendes bredt i talentarbejdet.
    • Bidrage til, at alle elever i erhvervsuddannelserne udfordres og bliver så dygtige, som de kan.
    • Bidrage til, at uddanne elever i erhvervsuddannelserne til at håndtere den teknologiske udvikling og matche de kompetencer, som virksomhederne efterspørger på et digitalt arbejdsmarked.
    • Øge erhvervsuddannelsernes prestige og dermed tiltrække flere ressourcestærke unge til uddannelserne.
    • Bedre udnyttelse af erhvervsskolernes samlede rammebetingelser – herunder videndeling og samarbejde.


Læs mere på https://videnscenterportalen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby
  • Søndag den 31. oktober 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 15
1. juli 2024 14
30. juni 2024 16
29. juni 2024 16
28. juni 2024 19
27. juni 2024 22
26. juni 2024 22
25. juni 2024 22
24. juni 2024 21
23. juni 2024 23
22. juni 2024 22
21. juni 2024 24
20. juni 2024 26
19. juni 2024 27
18. juni 2024 26
17. juni 2024 29
16. juni 2024 29
15. juni 2024 30
14. juni 2024 30
13. juni 2024 31
12. juni 2024 31
11. juni 2024 29
10. juni 2024 29
9. juni 2024 29
8. juni 2024 29
7. juni 2024 26
6. juni 2024 30
5. juni 2024 30
4. juni 2024 30
3. juni 2024 30
2. juni 2024 31