Vi skal være verdens mest idrætsaktive nation - programleder søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Bliver du fagligt begejstret af at arbejde med wicked problems i stor samfundsskala? Har du ”lige det ekstra” i forhold til at lede komplekse projekter? Fungerer du godt i midten af mange aktører, som er vidt forskellige, og som alle bidrager til at nå det fælles mål?
Så kan det være dig, vi leder efter.


Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation er ambitionen for Bevæg dig for livet - DGI og DIF's vision sammen med Nordea-fonden og TrygFonden.

Siden 2015 har vi arbejdet systematisk for at få langt flere danskere til at bevæge sig i og uden for idrætsforeningerne gennem en lang række indsatser både på tværs af DGI og DIF og med eksterne aktører i form af partnerskaber og visionskommuner: Vi har sænket barriererne for at deltage i traditionelle idrætstilbud, vi har gennemført kompetenceudvikling, vi har samlet danskerne om Royal Run, vi har gennemført adfærdsdesignede kampagner for hverdagsbevægelse, og vi har arbejdet strukturelt og systematisk med eksterne interessenter for at nå ud til nye målgrupper.

Visionen er nu inde i sin forankringsfase, og vi leder efter en programleder, der kan skabe fortsat fremdrift i en fase, hvor forankring, skalering, videndeling og samtænkning af allerede eksisterende, succesfulde indsatser har hovedfokus.

En arbejdsdag kunne se sådan ud:

  • Du starter dagen med at skrive den månedlige orientering om seneste nyt fra Bevæg dig for livet til DIF's bestyrelse og DGI Direktørforum. Den skal være kort og have de essentielle pointer med ift. aktuelle beslutninger, justeringer og nye tiltag. Du er selv del af flere af de fora, hvor beslutningerne træffes (du har indgivet dagsordenspunkter, udarbejdet indstillinger/bilag og researchet) og kan derfor trække essensen ud fra det foreliggende materiale. For andre af punkterne i orienteringen har du brug for at række ud til go to-personer i de centrale fællesfunktioner, der varetages af de to hovedorganisationer DGI og DIF: Det gælder fx resultater for de seneste kampagnetiltag på SoMe og tal på medlemsudviklingen inden for en specifik idræt.
  • Du er lead på en udviklingsproces med deltagelse af medarbejderrepræsentanter fra DGI, DIF, landsdelsforeninger og specialforbund. Dagsordenen til næste møde skal ud, og du har brug for en kort sparring med din nærmeste chef ift. den overordnede retning, og hvad forventningen er til leveringer i andet kvartal.
  • Du går til frokost med dine kolleger, møder et par badmintonstjerner på vejen, og yes, kantinen har bagt kage i dag!
  • Den overordnede økonomioversigt skal opdateres med de nyeste tal på baggrund af de indkomne årsregnskaber fra de forskellige projekter. Du har et centralt regneark til rådighed, hvor du er ansvarlig for økonomiopfølgningen, herunder principper for projekters anmodninger om overførsel (som skal cleares med den fælles chefgruppe) og løbende justeringer. Du kigger lige ned til Karin i økonomiafdelingen for at afstemme nogle nøgletal.
  • Kl. 14.00 er der hybridt, ugentligt 30 min. check in på opgaver i afdelingen.
  • Derefter fortsætter du forberedelsen af et digitalt møde for projektlederne i de decentrale projekter. Fokus er, hvordan motionskoncepterne udviklet i idrætterne kan integreres yderligere i de tiltag, som visionskommunerne har som indsatsområder. Her har du brug for dine værktøjer inden for facilitering, for du ved, at selv de bedste koncepter ikke implementerer sig selv. Du summer over, hvad den bedste metodik er og ved, at når mødet er digitalt, er der brug for stram styring og en tilrettelæggelse, der sikrer, at alle kommer til orde, og at centrale pointer bliver nedfældet undervejs.
  • Det er onsdag, så der er online yoga sidst på eftermiddagen forestået af en af dine kolleger. Vejrtrækning. Helt. Ned. I. Maven.

Dine opgaver og hvad der skal til for at løse dem:

Som afspejlet ovenfor skal du være i stand til at håndtere mange forskelligartede opgaver både inden for paletten af klassisk programledelse (porteføljestyring, koordinering, controller-funktion) samt på strategisk, operationelt niveau. Derudover er du bindeleddet til Nordea-fonden og TrygFonden, både hvad angår afrapportering, løbende kontakt og i den formelle mødestruktur.

Vi ser det derfor som en forudsætning, at du:

  • Har flere års erfaring med ledelse af store og komplekse projekter.
  • Kan se de enkelte områder i Bevæg dig for livet i den store sammenhæng, identificere potentialer/udfordringer og præge, hvordan de bedst kan løses.
  • Er god til at møde folk, indgå relationer samtidig med, at du har visionens strategiske retning for øje.
  • Har forståelse for, at du indgår i en vision i politisk ledede organisationer med mange dagsordener og blikke på vejen dertil.
  • Er et udpræget strukturmenneske, der formår at understøtte fremdriften og målindfrielsen i de mange områder af Bevæg dig for livet.
  • Tager ejerskab over dine opgaver og skaber involvering og fremdrift hos andre.
  • Har erfaring med økonomistyring.
  • Har en videregående uddannelse som minimum suppleret med en projektlederuddannelse.


Det er en fordel, hvis du har kendskab til, hvordan motionsidrætten i Danmark er skruet sammen.

Vi tilbyder:

  • Et meningsfuldt og udfordrende job i Danmarks store idrætsorganisationer med gode muligheder for at sætte dit aftryk på DIF og DGI's fælles vision og stor berøringsflade med idrætsdanmark.
  • Et godt samarbejde med chefer og kolleger i både DIF og DGI, der både kan udfordre og udvikle dig.
  • Løn, der modsvarer kravene til indholdet i stillingen, pension og fri træning.

Vigtig information:

Arbejdsstedet er Idrættens Hus i Brøndby, og du er organisatorisk forankret i DIF Udvikling. DIF er en hybrid arbejdsplads med fleksibilitet ift. at løse opgaver eksempelvis hjemmefra. Du skal forvente nogen rejseaktivitet.
Stillingen er tidsbegrænset til 31/12 2024.

Ansættelsesstart senest 1. maj 2022. Du kan læse mere om visionen på https://www.bevaegdigforlivet.dk/

Du er velkommen til at tage fat i nuværende programleder, Susan Hilden Otte, hvis du har spørgsmål til stillingen: 51 62 39 58.

Vi forventer at holde samtaler i uge 12.

Ansøgningsfrist senest fredag den 18/3 2022 kl. 12.00


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby
  • Fredag den 18. marts 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøchef - NCC Infrastructure DK, Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 23
6. september 2024 24
5. september 2024 24
4. september 2024 23
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 19
31. august 2024 19
30. august 2024 21
29. august 2024 19
28. august 2024 20
27. august 2024 19
26. august 2024 17
25. august 2024 17
24. august 2024 18
23. august 2024 17
22. august 2024 16
21. august 2024 15
20. august 2024 13
19. august 2024 11
18. august 2024 13
17. august 2024 13
16. august 2024 14
15. august 2024 14
14. august 2024 14
13. august 2024 14
12. august 2024 14
11. august 2024 21
10. august 2024 22
9. august 2024 22
8. august 2024 21