Selvstændig IT Driftskonsulent i Brørup ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brørup

Selvstændig IT Driftskonsulent i Brørup


By Brørup

Ansøgningsfrist 2022-11-03

Søg job

Vi søger en IT Driftskonsulent til at være en del af vores drifts- og supportteam på 9 mand hos vores kunde. Dine opgaver bliver 2nd level drift og projekter på lokationen i samarbejde med de andre kollegaer og kunden. Det kræver erfaring, selvstændighed og lyst til at være rådgiver og i førersædet. Er det dig, så skal du læse videre.

Kunden har 2 lokationer, hvor den ene er i Brørup, som bliver din primære arbejdsplads. Kunden har en udenlandsk ejer og står foran en række større projekter for at forny og ensrette IT landskabet. Atea varetager alle kundens IT driftsopgaver, hvor du sammen med den lokale supporter bliver en vigtig brik.

Du arbejder selvstændigt, men bliver en del af alle os i Atea
Når du hjælper din kunde, er du ikke alene. Der sidder mere end 400 konsulenter hos Atea, klar til at sparre med dig. Det betyder dog ikke, at du er skræmt af tanken om at arbejde selvstændigt. Faktisk trives du med en vis fleksibilitet i hverdagen, og du er ikke bange for at sætte noget i søen.

Vi har en sund kultur, hvor vi har fokus på din og dine kollegaers udvikling. Vi har et godt mix af høj anciennitet, ung energi og et stærkt sammenhold. Vores ønske om at give en god service og en god oplevelse skinner igennem internt, så vel som eksternt.

Hverdagen er fyldt med sparring fra kollegaer, der både er fagligt dygtige og samtidig helt nede på jorden, som du også er. Vi giver dig gode muligheder for at udvikle både faglige og personlige kompetencer.

Om dig
For at få succes i stillingen skal du kunne nikke genkendende til følgende egenskaber:

  • Du er god til at kommunikere og koordinere
  • Du er god til at holde overblik
  • Du har 5 års erfaring inden for IT (support, projekter, drift etc.)
  • Du interesserer dig for flere tekniske platforme og er nysgerrig efter at lære nyt
  • Du holder humøret højt med en god omgangstone og bidrager til teamets trivsel
  • Du kan samarbejde med mennesker, som mener noget andet end dig
  • Du er flydende i dansk og du har gode engelsk kundskaber (skrift og tale)
  • Du skal kunne fremvise en ren straffeattest

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder
Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega

Ansættelsestidspunkt
Snarest

Ansættelsessted
Brørup

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamlead Robert Aden på telefon 3078 1512.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brørup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brørup
  • Torsdag den 03. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Vil du være en del af [xxxxx]s udvikling? Ønsker du at skabe værdi for både kunder og kollegaer, ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund eller erfaring med køleservice..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Are you ready to lead the future of integration solutions at one of Europe's leading electronics manufacturers? On behalf of our customer GPV Group A/S we are looking for a Senior Integration .
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brørup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brørup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Brørup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1