Director for porteføljestyring og planlægning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Director for porteføljestyring og planlægning


I Energinet er vi påbegyndt 2. halvleg af den grønne omstilling, og som Director for det nyetablerede område Porteføljestyring og Planlægning, får du ansvaret for at bringe vores kunder endnu tættere på forretningen. Forventningen er, at vi i løbet af de kommende år får skaleret vores projektforretning markant, hvilket vi har planer om at realisere via udbud af turn-key projekter. Så har du motivationen til at tage en nøglerolle i at realisere Energinets strategi for bygherre i den grønne omstilling, så læs med her.

Ny organisering – ny operationsmodel


Som en del af strategien ”Bygherre i den grønne omstilling”, er der sket en reorganisering, hvor et af hovedelementerne bliver at implementere en ny operationsmodel. For at lykkedes med de mål, som er sat, kommer fremtiden til at kræve et endnu tættere og mere transparent samarbejde med vores kunder og leverandører.

Som Director for Porteføljestyring og Planlægning i Energinet Eltransmission A/S får du ansvaret for at udvikle en af de essentielle områder i vores forretning, så vi bliver i stand til at skalere projektforretningen og realisere de fremtidige investeringsplaner, der er en væsentlig forudsætning for den grønne omstilling. Du bliver en del af et velfunderet ledelsesteam såvel i eget forretningsområde som på tværs af hele Energinet Eltransmission, hvor den samlede ledergruppe består af ca. 30 engagerede lederkollegaer.

Vi orienterer os imod markedet og kunderne og udvikler vores forretning


Du kommer til at være ansvarlig for området Porteføjlestyring og Planlægning, som vokser fra én afdeling til i fremtiden at bestå af tre afdelinger; Projekt Inflow, Porteføljeplanlægning samt Analyse og rapportering. Området omfatter i dag 10 medarbejdere, men forventningen er, at området i løbet af de kommende år vil vækste til ca. 30 medarbejdere.

Opgaven bliver at bygge bro mellem kundebehov og produktionskapacitet i porteføljen med det formål, at give den bedst mulige kundeoplevelse og opnå størst mulige træfsikkerhed for forecast på projekter. Som Director for området får du ledelsesansvaret for 2 afdelingsledere, samtidig med at du selv får det direkte ledelsesansvar for afdelingen Projekt Inflow, som en af de nyetablerede funktioner.

Ansvar, opgaver og succeskriterier


Dit overordnede ansvar bliver at sikre samarbejde, sammenhæng og transparens i den eksterne som interne værdikæde.

Succeskriteriet er at skabe et langsigtet forecast af projekter, som skal realiseres i projektproduktionen med henblik på at kunne styre skaleringen af Eltransmission. Dette kræver transparens samt et fuldt digitaliseret og kommunikeret projektoverblik indeholdende alt relevant information til brug for realisering af porteføljen.

Dine opgaver i denne sammenhæng er blandt andet at

  • Opbygge solide relationer og samarbejder med eksterne og interne kunder til projektforretningen samt øvrige interessenter som eks. Distributionsselskaber, myndigheder, udenlandske TSO’er, leverandører mv.
  • Etablere og løbende udvikle afdelingerne i området, herunder sikre at der udvikles en forcasting-model for inflow af projekter og at planlægningsfunktionen videreudvikles.
  • Sikre implementeringen af den nye operationsmodel via effektive processer, analyser og digitaliseret cockpit til understøttelse af projektproduktionen.

Kommunikativ dygtig, erfaren og kommerciel leder


Du har sikkert en kommerciel eller forretningsorienteret baggrund og erfaring kombineret med solid ledelseserfaring - og det er vigtigt, at du har erfaring i arbejdet med kunder og interessenter på strategisk niveau. Du har samtidig erfaring med at udvikle effektive og gerne digitale styringskoncepter, og du besidder således en solid overordnet værdikædeforståelse. Det er samtidig en fordel, hvis du har erfaring fra en større projektorganisation, turn-key-leverandør/-kunde eller lignende samt erfaring med at opbygge og udvikle samarbejder med interne funktioner.

På det personlige plan har du gode diplomatiske evner. Du skaber tætte relationer på alle niveauer og er dygtig til at kommunikere. Du formår at gøre det komplekse simpelt og let forståeligt og evner samtidig at bringe dig selv og din organisation i spil. Du sætter høje mål på både egne og organisationens vegne, og dit resultatfokus betyder, at du har gennemslagskraft og beslutningsevne, når opgaven kræver det. Du motiveres af at udvikle mennesker, organisationer, processer og systemer samt af at samle mange interessenter om fælles mål og løsninger. Endeligt trives du med at være på, og du nyder en hverdag med fuld fart på og en bred kontaktflade

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 30 november 2021. Vi forventer at holde samtaler 3. december 2021 og 10. december 2021. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Vice President Henrik Brinkman Madsen på telefon 23 33 86 86. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia
  • Tirsdag den 30. november 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i Kolding

    ERPgruppen har 100% deres fokus på Microsofts nyeste cloud baserede økonomisystem, Dynamics 365 Business Central. De benytter deres eget procesforløb, som de kalder onboarding til idriftsættelse af..
    • Øvrige
    • Kolding
    Få mere info
  • Øvrige i Fredericia

    If you want to work with wind energy and be part of one of the fastest growing service and installation companies in the industry, you might be the Technical Product Safety Specialist we are lookin..
    • Øvrige
    • Fredericia
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Sydjylland

    Vi søger en tilkaldevikar pr. 12 august 2024 til ressourcegruppen Nordstjernen.Vi har fået mulighed for at ansætte en i et vikariat, og vi glæder os til at tage imod dig og byde dig velkommen..
    • Øvrige
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg N

    Vil du være en del af et fællesskab i en driftsafdeling, hvor vi tester og lærer hver eneste dag, men hvor vi samtidig har fokus på en stabil drift, så vores kunder har varme? Vil du prøve det uprø..
    • Øvrige
    • Esbjerg N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. juli 2024 42
27. juli 2024 42
26. juli 2024 42
25. juli 2024 41
24. juli 2024 40
23. juli 2024 40
22. juli 2024 39
21. juli 2024 42
20. juli 2024 40
19. juli 2024 39
18. juli 2024 37
17. juli 2024 37
16. juli 2024 37
15. juli 2024 38
14. juli 2024 39
13. juli 2024 35
12. juli 2024 35
11. juli 2024 38
10. juli 2024 39
9. juli 2024 43
8. juli 2024 39
7. juli 2024 42
6. juli 2024 42
5. juli 2024 43
4. juli 2024 44
3. juli 2024 45
2. juli 2024 44
1. juli 2024 41
30. juni 2024 40
29. juni 2024 42
28. juni 2024 40