Agile People Leaders til agil it-organisation med fokus på udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Agile People Leaders til agil it-organisation med fokus på udvikling


Som Agile People Leader har du en central rolle i at facilitere medarbejdernes trivsel og udvikling med fokus på mennesket, kultur og kommunikation. Det er essentielt, at du som Agile People Leader stræber efter at skabe et miljø baseret på gensidig tillid, hvor dygtige og motiverede medarbejdere og teams trives og sikrer udvikling og support af Energinets it-produkter og -services.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Fokus på trivsel og udvikling af mennesker


Du indgår i et større lederteam og refererer ind til en Centerhead i IT. Du bliver en del af en forholdsvis ny it-organisation med fokus på agil transformation, hvor vi dyrker beslutningsevnen i teamet, og du får således en spændende mulighed for at være med til at påvirke og understøtte hele den organisatoriske transformation i IT. Du skal derfor også kunne ”være i”, at ikke alt er mejslet i sten, men at du selv i høj grad er med til at skabe rollen og påvirke organisationen i samarbejde med Center Heads og dine Agile People Leader-kolleger. Du bliver Agile People Leader for ca. 30 medarbejdere med forskellige profiler som fx. udvikler, scrum master og it-specialist.

Som Agile People Leader har du fokus på menneskers udvikling og trivsel - fremfor leveranceansvar og faglig ledelse, som i vores agile organisation varetages af en Product Owner. Det er din opgave at sikre sammenhænge mellem it-strategiske retninger, forretningens mål og it-organisationens leveranceevne, og du er i samarbejde med Product Owner, Product Manger og Center Heads ansvarlig for på kort og lang sigt at udvikle og rekruttere de efterspurgte ressurser samt sikre etablering og udvikling af teams. Samtidig faciliterer du medarbejdernes faglige og personlige udvikling gennem formelle og uformelle samtaler, coaching og sparring. Du arbejder tæt sammen med Scrum Mastere om performance og trivsel i teamet, hvor dit fokus primært er på individet. Endeligt er du ansvarlig for insourcing af konsulentydelser og sikrer aftaler med leverandører i tæt samarbejde med indkøbsafdelingen – ligesom du med blik for den langsigtede udvikling af kompetencer har dialog med såvel forretningen og it-organisationen som strategiske leverandører, uddannelsesinstitutioner og andre aktører i energibranchen.

Du kan potentielt få medarbejdere som har arbejdssted på Energinets kontor i Ballerup, og du skal derfor være indstillet på at tage til Ballerup et par gange om måneden.

Erfaren Agile People Leader med strategisk overblik


Vi forventer, at du har minimum 5 års erfaring med personaleledelse i en it-udviklingsorganisation eventuelt kombineret med erfaring med opbygning af Devops-teams, etablering af agile udviklings teams hvor fokus på sikkerhed og kvalitet i software og arkitektur er afspejlet i din udvikling af medarbejdere. Samtidig er du helt afklaret med, at du ønsker et lederjob med fokus på mennesker, trivsel og udvikling – fremfor leverancer. Du har desuden erfaring med forandringsledelse og agile udviklingsmetoder – og du har viljen og evnen til at sætte dig ind i en kompleks forretning.

Som person og leder har du et smittende engagement, ligesom du er en god relationsskaber, der kan lide at dele viden og formår at skabe et inkluderende miljø med et godt sammenhold og masser af energi. Du skal i høj grad selv være forandringsparat, men skal også kunne drive store forandringer og gå foran

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet de rette kandidater. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Director & Center Head Anette Falk Bøgebjerg på telefon 20 30 87 06.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Særlige forhold


Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia
  • Torsdag den 14. juli 2022

Lignende jobs

  • Autotekniker søges til [xxxxx] Esbjerg, Måde

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Måde, hvor ingen er for fin til at tage en ekstr..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Teamleder på centrallageret i Vejen

    Er der en naturlig leder gemt i dig, og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du styr på processerne, kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, og kan du lide at arbejde om eftermiddag..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info
  • Øvrige i Børkop

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7080 Børkop
    • Øvrige
    • Børkop
    Få mere info
  • Manager, Solar School

    Er der en inspirerende facilitator/rådgiver gemt i dig og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du modet og lysten til at være ”frontfigur”, når vi sammen med vores samarbejdspartnere byder vel..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 35
3. oktober 2024 34
2. oktober 2024 34
1. oktober 2024 35
30. september 2024 36
29. september 2024 37
28. september 2024 37
27. september 2024 38
26. september 2024 37
25. september 2024 35
24. september 2024 36
23. september 2024 36
22. september 2024 33
21. september 2024 33
20. september 2024 33
19. september 2024 33
18. september 2024 35
17. september 2024 34
16. september 2024 35
15. september 2024 35
14. september 2024 36
13. september 2024 35
12. september 2024 37
11. september 2024 35
10. september 2024 36
9. september 2024 33
8. september 2024 37
7. september 2024 37
6. september 2024 37
5. september 2024 34
4. september 2024 34