Rekrutteringsfirma

TEKNISK ASSISTENT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

TEKNISK ASSISTENT


TEKNISK ASSISTENT

Motiveres du af at arbejde i et team, hvor samarbejde og høj faglig kvalitet er i højsædet?

Til vores Plan og Projekt-team søger vi en teknisk assistent, der bl.a. skal være med til at udarbejde tegningsgrundlag for kloakprojekter, byggemodninger, klimatilpasninger samt mange former for driftsprojekter i forskellige projektteams på tværs af hele virksomheden.

Du vil blive ansat i afdelingen Ledningsnet, som vægter et godt arbejdsmiljø højt, og hvor sammenhold og sparring er vigtige værktøjer for at kunne løse de forskellige tværgående projekter og arbejdsopgaver i en omskiftelig hverdag.

Du vil derfor også indgå i et tæt samarbejde med afdelingens anden tekniske assistent, så der skabes et stærkt hold, hvor vidensdeling og udvikling er nøgleord.

Du vil referere til afdelingslederen for Ledningsnet.

Dine opgaver kan f.eks. være:

  • Tegningsansvarlig på kloakprojekter fra start til slut
  • LER-tegning og -søgning
  • Vedligehold- og opdatering af eksisterende ledningsregistrering.
  • Vedligehold og opdatering af
    • Registreringsvejledning
    • Brøndnummerering


Kvalifikationer og kompetencer

Der kan være flere tilgange, men vi forestiller os, at du har en uddannelse som teknisk assistent/designer, landmålerassistent eller lignende.

Vi arbejder i DanDasGraf og Microstation, men er på vej til at skifte over til Hexagon, hvor du vil få mulighed for at sætte dit præg på implementeringen og anvendelsen af systemet.

Du er systematisk og har sans for detaljerne, men evner at balancere mellem perfektion og fuldførelse af en opgave inden for deadline.

Vi vægter højt, at du har lyst til at arbejde i en teamorienteret organisation, hvor vi hjælper hinanden i opgaveløsningen. Det er samtidig vigtigt, at du har en positiv tilgang til at få opgaverne løst effektivt og med godt humør.

Derudover ønsker vi en medarbejder med engagement, et højt energiniveau og drive, som samtidig er udadvendt og kan begå sig blandt kollegaer såvel som samarbejdspartnere.

Vi tilbyder

Vi er en velfungerende forsyningsvirksomhed, hvor hverdagen er præget af travlhed.

Omgangstonen og kulturen er åben, uformel og præget af humor. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø samt en sikker arbejdsplads og har derfor både fokus på fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en ansvarsfuld og selvstændig stilling med plads til at præge sin hverdag, og hvor arbejde og privatliv kan gå op i en højere enhed. Der er desuden mulighed for at få efteruddannelse samt relevante kurser.

Vi har en aktiv personaleforening, som sørger for, at vi både har en sommerfest og en julefrokost. Over året inviterer foreningen desuden til flere gode, sociale begivenheder, ligesom vi hvert år afholder en firmatur med både fagligt og socialt fokus.

Vi tilbyder flekstid, kantineordning, sundhedsordning og nye flotte kontorlokaler.

Virksomheden

Fredericia Spildevand og Energi A/S er Danmarks næststørste spildevandsanlæg, hvor vi årligt renser mere end 10 mil. m³ spildevand, som kommer fra ca. 17.000 kundeforhold, heriblandt nogle af Danmarks største industrivirksomheder. Samtidig drifter og vedligeholder vi mere end 1000 km ledning.

Vi arbejder ud fra vores strategi, som har følgende fokusområder:

  • Miljø og Forsyning
  • Økonomisk effektivitet
  • Service & Samarbejde
  • Energi.

Fredericia Spildevand og Energi A/S varetager med sine 46 medarbejdere transport og rensning af spildevand i Fredericia Kommune. Vi arbejder målrettet på at skabe de bedste miljømæssige løsninger for fremtiden, ligesom vi producerer energi og varme af spildevandet. Vi er desuden blandt de mest effektive forsyningsselskaber i hele Danmark.

Du kan læse mere på vores hjemmeside www.frse.dk.

Sprog

Dansk i skrift og tale.

Vaccination

Vaccination mod hepatitis A, stivkrampe og polio er påkrævet på arbejdsgivers regning.

Ansættelsesvilkår

Løn vil blive forhandlet individuelt, og ansættelsesforholdene vil være i henhold til Kommunernes Landsforenings aftaler med de faglige organisationer, hvilket blandt andet indeholder betalt frokost og gode pensionsvilkår. Der tilbydes flekstidsordning med plads til personlig frihed under ansvar.

Der er krav om ren straffeattest.

Tiltrædelse sker snarest muligt, dog afventes den rette kandidat.

Vi samarbejder med Otto Consult ApS for at finde de bedste kandidater.

Hvis denne stilling har din interesse, vil vi opfordre dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, via funktionen ’SØG’

For yderligere information om stillingen kan nedenstående kontaktes:

Otto Consult ApS
Michaela Otto
Mobil: + 45 29 44 24 28

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TILTRÆDELSE

Snarest muligt, dog afventes rette kandidater

ANSØGNING

Otto Consult ApS får mange henvendelser på jobannoncer og samtidig arbejder vi med search, hvorfra vi udvælger kandidater med den rette profil til jobbet.

Hvis denne stilling har din interesse, vil vi opfordre dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, via funktionen ’SØG’

For yderligere information omkring stillingen kontakt:

Otto Consult ApS

Michaela Otto

Mobil: + 45 29 44 24 28

Stillingen skal grundet GDPR ansøges via funktionen 'SØG'


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Vil du være en del af [xxxxx]s udvikling? Ønsker du at skabe værdi for både kunder og kollegaer, ved at sikre en god og effektiv hverdag? Har du en teknisk baggrund eller erfaring med køleservice..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Are you ready to lead the future of integration solutions at one of Europe's leading electronics manufacturers? On behalf of our customer GPV Group A/S we are looking for a Senior Integration .
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 43
4. juli 2024 44
3. juli 2024 45
2. juli 2024 44
1. juli 2024 41
30. juni 2024 40
29. juni 2024 42
28. juni 2024 40
27. juni 2024 41
26. juni 2024 39
25. juni 2024 40
24. juni 2024 39
23. juni 2024 38
22. juni 2024 38
21. juni 2024 40
20. juni 2024 41
19. juni 2024 38
18. juni 2024 35
17. juni 2024 37
16. juni 2024 38
15. juni 2024 39
14. juni 2024 40
13. juni 2024 39
12. juni 2024 37
11. juni 2024 35
10. juni 2024 30
9. juni 2024 30
8. juni 2024 30
7. juni 2024 28
6. juni 2024 29
5. juni 2024 27