Planning Manager til energiø-programmet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Planning Manager til energiø-programmet


Vær med til at bygge verdens første energiøer! De kommende energiøer er en international nyskabelse og kombinerer behovet for at tilslutte kommende vindmølleparker med behovet for at forbedre forbindelserne fra Danmark til udlandet. Energiøerne er vitale for en klimaneutral energiforsyning i Europa og Danmark og indebærer, at der investeres i infrastruktur både på energiøerne og på land i Danmark og i vores nabolande. Energinet skal blandt andet udvikle, bygge og drive elkabler mellem det danske elsystem, energiøerne og andre lande samt sikre integrationen af den store mængde havvind i energisystemet.

Vi har i programmet allerede dygtige projektplanlæggere, der i dialog med vores projektledere løbende udarbejder og optimerer projektplaner. Vi har store mål på området og udvider derfor teamet med en kollega, der i tæt samarbejde med projektplanlæggere, projektdirektører og projektledere kigger ud over de daglige og operationelle planlægningsopgaver. Opgaver i denne nye rolle er bl.a.:

  • Scenariearbejde i sammenhæng med tidsplanerne for at skabe overblik over mulige udfaldsrum for aktiviteter og risici.


  • Sammenkobling af risici, interfaces og tidsplaner, så der tages udgangspunkt i de samme data.

  • Identificering og overblik over afhængigheder på tværs af programmet og eksterne aktører. Herunder koordinering af interessenter for at sikre forankring og håndtering af afhængigheder

  • Tæt dialog med fx Energistyrelsen og udenlandske samarbejdspartnere om koordinering af tidsplaner, både hvad angår rammer og konkrete planer.


Der er tale om et internationalt program med politisk bevågenhed og dermed et job, som byder på udviklingsmuligheder i kraft af den store opgave, der flytter sig løbende.

Du vil blive en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Kvalifikationer


Du kommer med solid erfaring inden for planning eller projektledelse, helst fra store etableringsprojekter med mange interessenter. Samtidig har du en åben tilgang til din omverden og dine opgaver.

Derudover ser vi for os at du:

  • Evner at se helheden og danne dig et overblik.

  • Har erfaring med MS Projects.

  • Er flydende i både dansk og engelsk. Kan du tysk er det en fordel.


Som kollega er du:

  • Interesseret i at samarbejde og søge resultater med andre.

  • God til at finde balancen mellem fremdrift og analyse.

  • I stand til at agere i og trives med de mange kompleksiteter og usikkerheder, som er en del af dagligdagen i et så omfattende og komplekst udviklingsprogram, som energiøerne er.


Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”. Vi holder løbende samtaler, og vi lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Senior Manager Louise Bach Christensen på telefon 53 36 51 18.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.

Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Autotekniker søges til [xxxxx] Esbjerg, Måde

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Måde, hvor ingen er for fin til at tage en ekstr..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Teamleder på centrallageret i Vejen

    Er der en naturlig leder gemt i dig, og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du styr på processerne, kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, og kan du lide at arbejde om eftermiddag..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info
  • Øvrige i Børkop

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7080 Børkop
    • Øvrige
    • Børkop
    Få mere info
  • Manager, Solar School

    Er der en inspirerende facilitator/rådgiver gemt i dig og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du modet og lysten til at være ”frontfigur”, når vi sammen med vores samarbejdspartnere byder vel..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 35
3. oktober 2024 34
2. oktober 2024 34
1. oktober 2024 35
30. september 2024 36
29. september 2024 37
28. september 2024 37
27. september 2024 38
26. september 2024 37
25. september 2024 35
24. september 2024 36
23. september 2024 36
22. september 2024 33
21. september 2024 33
20. september 2024 33
19. september 2024 33
18. september 2024 35
17. september 2024 34
16. september 2024 35
15. september 2024 35
14. september 2024 36
13. september 2024 35
12. september 2024 37
11. september 2024 35
10. september 2024 36
9. september 2024 33
8. september 2024 37
7. september 2024 37
6. september 2024 37
5. september 2024 34
4. september 2024 34