Beredskabskoordinator med strategisk overblik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du være en del af noget større og spille en rolle i Danmarks omstilling til 100% grøn energi? Vil du bidrage til at den grønne omstilling sker på en sikker og forsvarlig måde i hele energisektoren? Vil du bidrage til at sætte definere, hvorledes el -og gas-beredskabet løftes på den bedst mulige måde? Så er det dig vi søger som vores nye beredskabskoordinator. Energinet står for at etablere, drive og vedligeholde Danmarks overordnede el og gasnet, inklusive alle udlandsforbindelser. Det er derfor afgørende, at vi kan sikre infrastrukturen mod trusler og være beredte ved pludselige hændelser. Vi søger dig, der med erfaring fra lignende kritiske samfundsfunktioner og forståelse for håndtering af krisesituationer, vil bidrage til Energinets helhedsorienterede og tværgående beredskab. Du bliver en del af afdelingen Koncernberedskab og Risk med pt. 8 kolleger. Afdelingen har det overordnede ansvar for at Energinets beredskabsprocesser, risikostyring og compliance. Afdelingen sætter den overordnede retning for beredskabet i hele Energinet og for det danske sektorberedskab for både el og gas.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for i hverdagen at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemmeVær med til at sætte retning for beredskabet i DanmarkDu forventes at bidrage til afdelingens arbejde, ved at:
  • Følge og operationalisere love og bekendtgørelser, EU-direktiver og -forordninger samt anbefalinger fra internationale samarbejdsorganisationer
  • Bidrage til korrekt rapportering til myndigheder og internt i Energinet
  • Forestå gennemarbejdede beslutningsoplæg til Energinets ledelse
  • Rådgive og vejlede kollegaer både i forretningen og i andre understøttende funktioner såsom Facility og IT, med henblik på at sikre et ensartet beredskabsniveau i koncernen.
  • Formidle og undervise i beredskab på vore kurser, samt forestå arbejdet i Energinets sektorberedskabsfora.
  • Planlægge øvelser og afprøvning af beredskabet
  • Det forventes derfor, at du er og er rutineret skribent og formidler på både dansk og engelsk. Samarbejdsfokus og stort overblikSom person er du god til at skabe relationer på alle niveauer og at du kan navigere og skabe fremdrift i en politisk styret organisation. Du besidder et godt overblik og fastholder dit rolige sind i en omskiftelig og uforudsigelig hverdag. Du mister ikke overblikket i kriser, og har erfaring fra operationel krisehåndtering. Du er struktureret og trives i en rolle, hvor du har ansvaret for at skabe og holde overblik. Du er imødekommende, og du evner at kommunikere på alle niveauer, lige fra dialoger med tekniske kolleger til skriftlig rapportering på koncernledelsesniveau.Erfaren profil med forståelse for kritiske samfundsfunktioner Vi forventer, at du har:
  • Erfaring med beredskab eller risikovurdering fra en lignende funktion
  • Forretningsforståelse fra en lignende virksomhed: En offentlig instans, militæret, energisektoren eller anden lignende, kritisk samfundsfunktion.
  • Særlige forhold
    Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde en sikkerhedsgodkendelse. Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte CSO Flemming Birck Pedersen på mail [email protected]. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dkVi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Fredericia

    Lignende jobs

    • Autotekniker søges til [xxxxx] Esbjerg, Måde

      Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Måde, hvor ingen er for fin til at tage en ekstr..
      • Øvrige
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Øvrige i Kolding

      Arkil udfører flere anlægs- og fjernvarmeprojekter i trekantområdet. Til disse søger vi lige nu arbejdsmænd. om jobbetDin primære opgave er det manuelle forarbejde og forefaldende arbejde. Du..
      • Øvrige
      • Kolding
      Få mere info
    • Selvstændige medarbejdere søges til Abena

      Rutinepræget og selvstændigt arbejde til den omhyggelige kandidatAbena søger i øjeblikket nogle dygtige medarbejdere til at aflaste i Automatzonen, hvor deres Autostore betjenes.Kan du arbejde på..
      • Øvrige
      • Sydjylland
      Få mere info
    • Øvrige i Børkop

      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7080 Børkop
      • Øvrige
      • Børkop
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Fredericia over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    1. oktober 2024 35
    30. september 2024 36
    29. september 2024 37
    28. september 2024 37
    27. september 2024 38
    26. september 2024 37
    25. september 2024 35
    24. september 2024 36
    23. september 2024 36
    22. september 2024 33
    21. september 2024 33
    20. september 2024 33
    19. september 2024 33
    18. september 2024 35
    17. september 2024 34
    16. september 2024 35
    15. september 2024 35
    14. september 2024 36
    13. september 2024 35
    12. september 2024 37
    11. september 2024 35
    10. september 2024 36
    9. september 2024 33
    8. september 2024 37
    7. september 2024 37
    6. september 2024 37
    5. september 2024 34
    4. september 2024 34
    3. september 2024 32
    2. september 2024 33
    1. september 2024 35