IT-beredskabsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Motiveres du af at arbejde med processer og opgaver i feltet mellem vores IT-løsninger og beredskabsarbejdet? Så bliv en del af det helt nye team i vores IT Operations and Support Center, hvor gode kolleger glæder sig til at byde dig velkommen til en fleksibel arbejdsplads midt i den grønne omstilling.”Du gør en stor forskel for dine kolleger, ja hele Energinet, når du hjælper os med at løse de mange opgaver, vi har for at få operationaliseret beredskabsarbejdet i vores IT-område. Kort sagt bliver du bindeleddet mellem IT og Energinets samlede beredskabsorganisationen,” fortæller agile people leader Bent Sten Jakobsen.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores kontor i Fredericia og hjemme.Velkommen til Respons and Service OperationsPå kontoret i Fredericia bliver du en del af vores IT Operations and Support Center. Her indgår du i Respons and Service Operations, et helt nyt driftsteam, der sammen varetager vores operationelle processer, som sikrer en stabil IT-drift på tværs af Energinet. Det er også os, der står klar, hvis noget brænder sammen, og vi skal håndtere en beredskabssituation.Vi byder velkommen til et godt arbejdsmiljø med stort fokus på onboarding. Dine nye kolleger kommer med masser af erfaring fra forskellige produktområder, og du kan være sikker på at blive hjulpet godt fra start.”Det er virkelig et godt team med fantastiske kolleger. De dækker ind for hinanden, sparrer om opgaverne og ser det som en fælles opgave at sikre en stabil og effektiv IT-drift samt effektive beredskabsprocesser og rettidig rapportering på beredskabsområdet.” uddyber Bent.Din primære rolle i teametDu kommer primært til at arbejde med følgende opgaver:
  • Operationalisere beredskabsarbejdet i IT i form af formel rapportering til myndigheder og internt i Energinet
  • Beskrive og justere beredskabsprocesserne for IT-beredskabet i Energinet
  • Udarbejde scenarier for afprøvning af beredskab i samarbejde med Energinets samlede beredskabsorganisation
  • Afholde beredskabsøvelser
  • Samtidig kan du vælge at indgå i en vagtordning som Situation Manager. Det er dog ikke en forudsætning.Procesforståelse samt gode samarbejds- og kommunikationsevnerDer er flere indgangsvinkler til rollen – men det vigtigste er, at du forstår og tænker beredskab, og at du kan se dig selv i denne rolle, hvor du er den, der hjælper med at sikre fremdrift og implementering af beredskabsprocesserne for IT-området.Du kan have erfaring med beredskab, risikovurdering og forretningsforståelse fra en lignende virksomhed – en offentlig instans, Forsvaret, energisektoren eller anden samfundskritisk funktion.Det er ønskeligt, at du har erfaring med IT-sikkerhed eller som Situation Manager, Major Incident Manager og er velbevandret indenfor IT Service Management fra et lignende job, eller har bred erfaring med drift af It-løsninger, ligesom det er også ønskeligt, at du har kendskab og gerne er certificeret til ITIL-framework.Du har gode kommunikationsevner, både mundtlig og skriftligt, ligesom det er vigtigt, at du er god til at samarbejde på tværs, da du får en bred kontaktflade til kolleger fra hele organisationen – lige fra dialoger med tekniske kolleger til rapportering på koncernledelsesniveau.Endelig skal du i rollen kunne holde hovedet koldt og have overblik i pressede situationer.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest 13. august 2023. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat inden da. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader Bent Sten Jakobsen på telefon 23 28 82 37, eller Product Owner Michael C. Andersen på telefon 20 29 32 74.Særlige forhold
    Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde HEM sikkerhedsgodkendelse. Du kan læse mere om sikkerhedsgodkendelse på PET's hjemmeside.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Fredericia
    • Søndag den 13. august 2023

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Fredericia over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    16. september 2024 35
    15. september 2024 35
    14. september 2024 36
    13. september 2024 35
    12. september 2024 37
    11. september 2024 35
    10. september 2024 36
    9. september 2024 33
    8. september 2024 37
    7. september 2024 37
    6. september 2024 37
    5. september 2024 34
    4. september 2024 34
    3. september 2024 32
    2. september 2024 33
    1. september 2024 35
    31. august 2024 36
    30. august 2024 36
    29. august 2024 32
    28. august 2024 33
    27. august 2024 33
    26. august 2024 33
    25. august 2024 33
    24. august 2024 35
    23. august 2024 35
    22. august 2024 34
    21. august 2024 29
    20. august 2024 29
    19. august 2024 30
    18. august 2024 29
    17. august 2024 29