Tænder du på strategisk organisationsudvikling, digitalisering og projektkultur?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Og brænder du for at gøre en forskel, og skabe resultater i tæt samarbejde med forskellige faglige målgrupper og ledelsen på en af Danmarks største forsknings- og uddannelsesinstitutioner? Så har du nu mulighed for at blive en del af et voksende og engageret projektlederteam, der arbejder med udvikling, digitalisering og projektkultur på tværs af det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) på Københavns Universitet.

SCIENCE har høje ambitioner, når det handler om at sikre en professionel organisation og administrativ understøttelse af vores kerneopgaver – forskning, uddannelser og formidling. Derfor arbejder fakultetet løbende med tværgående strategiske organisationsudviklingsprojekter, organisationsanalyser og digitaliseringsindsatser, der skal sikre en løbende udvikling af SCIENCE som organisation.

Du vil blive ansat i Fakultetets projekt- og digitaliseringsenhed, Sektion for digitalisering og udvikling, som bidrager med projektledere og konsulenter til gennemførelsen af fakultetets udviklingsprojekter og digitaliseringsindsatser. Sektionen har to hovedopgaver, dels understøttelse af porteføljestyring og projektledelse af tværgående strategiske projekter på SCIENCE, dels at sikre en samlet koordinering og understøttelse af digital udvikling på tværs af SCIENCE og i relation til resten af KU.

Dit arbejdssted bliver på Bülowsvej 17 på Frederiksberg, hvor du vil blive en del af et dynamisk team på seks engagerede projektledere og proceskonsulenter og en sektionsleder, som du vil referere til. Vi har stort fokus på teamfællesskabet, udvikling af vores faglighed inden for projektledelse, procesfacilitering, digitalisering og procesoptimering, og vi finder det vigtigt at samarbejde og videndele med hinanden om vores opgaver i hverdagen. Vores ambition er at bidrage til at udvikle løsninger, der skal understøtte en god brugeroplevelse og en professionel organisation til gavn for SCIENCE’s forskning, uddannelser og samfundsengagement.

Ansættelsesstart er 1. oktober eller snarest derefter.

Om stillingen
Dine primære opgaver vil være som projektleder af strategiske organisationsudviklingsprojekter, hvor du vil arbejde sammen med kolleger med dyb faglig indsigt om projekterne, som både kan være rettet mod uddannelsesområdet, forskningsområdet eller udvikling af organisationen, herunder digitalisering og optimering af administrationen.

Ud over at være projektleder, vil du også skulle bidrage til sektionens øvrige opgaver, som afhængigt af dine erfaringer og kompetencer kan være inden for følgende områder:

  • Porteføljestyring af direktionens strategiske projekter
  • Metodeudvikling inden for projektledelse, rådgivning af andre projektledere, videndeling mv.
  • Konsulentydelser og rådgivning til SCIENCE’s institutter og fakultetsledelsen
  • Facilitere processer, fx behovsafdækning, beslutningsprocesser og udarbejde rapporter og beslutningsoplæg mv.
  • Kortlægning af arbejdsgange og identificere optimerings- og digitaliseringspotentialer
  • Inspirationsforløb og videndelingsworkshops (online/fysiske), bl.a. vedr. online arbejde

Vi tilbyder

  • Mulighed for projektledelse af tværgående organisationsprojekter tæt på øverste ledelse og i en stor organisation med ca. 4500 medarbejdere og godt 9500 studerende
  • Spændende og varierende opgaver, hvor du får stor indflydelse på din opgaveløsning og mulighed for at være med til at udvikle koncepter og have ansvar for at drive processer
  • En varierende arbejdsdag, hvor du både løser større faste opgaver og en række mindre ad hoc, rådgivnings- og konsulentopgaver
  • Et godt arbejdsmiljø med højt til loftet, en positiv teamånd og engagerede kolleger, som hjælper hinanden og udvikler og løser sektionens opgaver i fællesskab
  • Mulighed for at deltage i forskellige faglige netværk på tværs af hele Københavns Universitet
  • Mulighed for at udvikle dig i din opgaveløsning gennem faglig sparring i hverdagen og løbende kompetenceudvikling og deltagelse i relevante konferencer
  • Mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet

Din profil
Vi søger en kollega, der har lyst til og erfaring med projektledelse af organisationsudviklingsprojekter, herunder evt. digitaliseringsindsatser. Du skal have en relevant akademisk uddannelse og styr på din projektlederværktøjskasse. Det er en fordel, at du har erfaring inden for universitetsområdet, men det er ikke et krav.

Du er handlingsorienteret og god til at bryde komplekse opgaver ned i konkrete løsningsorienterede bidder, som skaber fremdrift og resultater. Du har en god forretningsforståelse og tværorganisatorisk tankegang og trives i en stor og kompleks organisation.

Du er god til at facilitere processer, lave workshops og skabe konstruktivt samarbejde mellem forskellige mennesker. Samtidig er du struktureret af natur og god til at skabe overblik gennem præcise og velskrevne ledelsesdokumenter og visuelle PowerPoint-præsentationer. Du er ikke bange for lange beslutningsprocesser, men motiveres af at forsøge at skabe fremdrift gennem agile metoder og din evne til at understøtte ledelsen og samarbejde med dine interessenter i projekterne.

Du kan arbejde selvstændigt, men finder også energi i at være en del af et team i et dynamisk arbejdsmiljø præget af en samarbejdende kultur og en varierende hverdag, hvor du både løser faste opgaver og ad hoc opgaver. Vores arbejdssprog er primært dansk, men der er en forventning om, at du også kan arbejde på engelsk.

Løn og ansættelsesforhold
Du vil afhængig af kompetencer og erfaring blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

SCIENCE er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer inkl. betalt frokostpause.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest den 21. september 2022.

Vi vil løbende indkalde til første runde samtaler. Anden runde samtaler vil finde sted i uge 38-39.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til sektionsleder Tina Skriver Didriksen på tlf. 93 50 99 25.

Om SCIENCE
SCIENCE bidrager til løsning af de store udfordringer, som Danmark står overfor i en verden under hastig forandring med øget pres på naturressourcerne og markante klimaforandringer. Vi er et fakultet med stolte traditioner og masser af historie, og vi lever af at tænke nyt og sprænge rammerne. Med et budget på godt 3 milliarder, 4.500 ansatte på 12 institutter og i Fakultets­sekretariatet samt 9.500 studerende fordelt på 21 bachelor­uddannelser og 33 kandidat­uddannelser udgør SCIENCE mere end en tredjedel af Københavns Universitet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg C
  • Onsdag den 21. september 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0