Special-/Chefkonsulent til tværgående styring på arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg


Arbejdsmarkedsområdet er et af de helt store og centrale velfærdsområder, der er placeret under Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg Kommune. Her har arbejdsmarkedsområdet naturligt et centralt fokus, hvor der er lagt en række strategier for at sikre effektive tilbud til kommunens borgere. Dette kommer bl.a. til udtryk i strategien ”job i fokus”.

Dette fordrer, at der er fokus på solid økonomistyring. Til dette søger vi en dygtig og skarp konsulent, der kan varetage koordineringen af den økonomiske styring på det samlede arbejdsmarkedsområde – en rolle som vi kalder for faglig koordinator. Der er mulighed for ansættelse som special-/chefkonsulent.

Som faglig koordinator får du ansvaret for at koordinere og gennemføre de økonomiske processer på arbejdsmarkedsområdet. Du har fokus på stabil og effektiv økonomidrift samt på at sikre en kobling mellem den daglige økonomiopfølgning og de politiske strategier på området. Du bliver således ansvarlig for den løbende dialog og samlede økonomiopfølgning på arbejdsmarkedsområdet overfor arbejdsmarkedschefen.

Konkret vil du skulle tilrettelægge og indgå i områdets samlede budgetopfølgnings- og regnskabsproces samt stå i spidsen for budgetprocessen. I budgetprocessen er dit særlige ansvar at sikre en tæt kobling af de politiske strategier til områdets budget samt en inddragende proces med områdets ansvarlige ledere.

Processerne skal du koordinere og gennemføre i tæt samarbejde med de 2 øvrige økonomikonsulenter på arbejdsmarkedsområdet, således at der sikres en sammenhængende styring, og at leverancerne når i hus til tiden med rette kvalitet. Sammen er i en faggruppe, hvor du som faglig koordinator har en rolle som faglig sparringspartner for de 2 økonomikonsulenter samt i at sikre sammenhæng, vidensdeling og koordinering på tværs.

Som faggruppe har I også ansvaret for den samlede økonomistyring af staben på Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Det sker i tæt samarbejde med stabschefen.

Udover den faglige koordinering, vil du skulle udarbejde sager, notater og oplæg på arbejdsmarkedsområdet til både den administrative topledelse og det politiske niveau. Du vil f.eks. skulle arbejde med beregning og præsentation af økonomiske konsekvenser af ændret lovgivning og udarbejdelse af business cases.

Du vil indgå i kontoret for Analyse og Økonomi, som er en del af en staben på Social-, Sundheds-, og Arbejdsmarkedsområdet. Vi understøtter de politiske udvalg, direktionen, fagcheferne og de decentrale ledere med bl.a. økonomistyring og analyser, men også med projekt- og udviklingsopgaver og direkte praksisunderstøttelse.

Vi er 25 dygtige kollegaer i kontoret, som er organiseret i 2 teams, hvor du vil blive placeret i økonomiteamet. Økonomiteamet er organiseret med en teamleder og 3 faggrupper med hver sin faglige koordinator, men er præget af et tæt og tværgående samarbejde.

Du vil derfor også ved behov skulle indgå i løsning af opgaver på tværs af både team og kontor. Helt konkret vil du få ansvaret for kontorets understøttelse af økonomistyringen i en række digitaliseringsprojekter, som går på tværs af faggrupper.

Vi samarbejder tæt med vores kollegaer både på arbejdsmarkedsområdet samt i de øvrige kontorer på Rådhuset. Du vil derfor både være tæt på den daglige drift samt den politiske strategiudvikling.

Det er forventningen, at du er en dygtig økonom både teknisk og strategisk, og at du har erfaring med kommunal økonomistyring. Erfaring og viden om styring af arbejdsmarkedsområdet er en klar fordel.

Den ideelle kandidat:
  • har en relevant samfundsvidenskabelig eller erhvervsøkonomisk akademisk uddannelse
  • har erfaring med kommunal økonomistyring, budgetanalyser og effektstyring
  • erfaring fra og viden om arbejdsmarkedsområdet er en klar fordel
  • kan formidle kompliceret stof klart - både mundtligt og skriftligt
  • er god til at samarbejde og finde løsninger i tæt samarbejde med områdets ledere
  • er god til sparring
  • er god til at team’e og sikre samarbejde i en faggruppe, et team, et kontor og en stab
  • er god til at skabe sig et overblik, men har også blik for detaljen
  • er udadvendt, opsøgende og selvstændig
  • er positiv og har humor
  • har erfaring med projektstyring og kan sikre gode processer i tæt samarbejde med dine kollegaer.


Løn- og ansættelsesvilkår:
Lønnen fastsættes ud fra dine erfaringer og kvalifikationer efter gældende overenskomst og forhandling mellem kommunen og den relevante faglige organisation.

Der er tale om en varig stilling på 37 timer ugentligt. Der er mulighed for ansættelse som special-/chefkonsulent.

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt kontorchef Rune Hagel Andersen på tlf. 2898 0333.

Ansøgningsfrist er fredag den 17. januar kl. 12.00. Vi planlægger at afholde samtaler i uge 4 med henblik på ansættelse pr. 1. marts.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg
  • Fredag den 17. januar 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 61
18. september 2024 61
17. september 2024 58
16. september 2024 56
15. september 2024 56
14. september 2024 59
13. september 2024 59
12. september 2024 57
11. september 2024 61
10. september 2024 58
9. september 2024 54
8. september 2024 59
7. september 2024 58
6. september 2024 59
5. september 2024 63
4. september 2024 59
3. september 2024 55
2. september 2024 51
1. september 2024 55
31. august 2024 55
30. august 2024 56
29. august 2024 47
28. august 2024 47
27. august 2024 41
26. august 2024 43
25. august 2024 37
24. august 2024 37
23. august 2024 38
22. august 2024 37
21. august 2024 38
20. august 2024 37